- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.601
Canım kanaman çoğalırsa erken adet olmuşsundur Ama çoğalmazsa yerleşme kanaması olabilirKizlar sorum olucak asilamayla ilgili degil fakat en aktif bu grup adetime 10 gun var telefon takvimine gore 14 subatta yumurtlama gunumdu iki uc gundur kasiklarimda agri vardi ve afedersiniz biraz acik olucak ama sormak istiyorum tuvalete ciktigimda peceteye az bi kan ve beyaz sümüksü akinti geldi belirti olabilirmi beklemedigim anda kan geldi ne olabilir
Beklicem ozaman daha once hic erken yada geç olmaz surekli duzenli oluyorum oyuzden biraz korktm inslah yerlesme kanamasi olur bebegimiz olsn cok istiyoruzCanım kanaman çoğalırsa erken adet olmuşsundur Ama çoğalmazsa yerleşme kanaması olabilir
İnş canım ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsunuzBeklicem ozaman daha once hic erken yada geç olmaz surekli duzenli oluyorum oyuzden biraz korktm inslah yerlesme kanamasi olur bebegimiz olsn cok istiyoruz
4aylik ebliyiz hic korunmadik bu zamana kdar doktora gittim gecen ay yumurtlama doneminde bir gun arayla iliski olsun dedi uyguladk bu ayda adetm 1 subatta bitti ve bittiği gibi iliski oldu bakalm.inslah yerlesme kanamasidirİnş canım ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsunuz
Olabilir canım daha çok Yen'i evlisin inş çok beklemezsinSuan tekrar baktim hic bisey yok kanama gelmemis hic fakat birazcik agrim var
Bugun saglik ocagina gittim ve kan tahlili verdim gebelik ve guatr falan onlara bakilcak yarin sonucu alicam ara kanama gormus olabilirsiin ama gebelik varsa dusuk tehlikeside olabilir dedi kizlar dua edin eger bebek varsa bebegim benimle kalsin ilk bebegim olucakOlabilir canım daha çok Yen'i evlisin inş çok beklemezsin
İnş canım Yen'i bebeğini kaybetmiş biri olarak o acıyı yaşamanı istemem inş güzel haber alırsınBugun saglik ocagina gittim ve kan tahlili verdim gebelik ve guatr falan onlara bakilcak yarin sonucu alicam ara kanama gormus olabilirsiin ama gebelik varsa dusuk tehlikeside olabilir dedi kizlar dua edin eger bebek varsa bebegim benimle kalsin ilk bebegim olucak
Rabbim o acilari kimseye gostermesin inslah senin de bebegin hemencik olur rabbim hayirli gunler hayirli bebekler nasip etsin hepimizeİnş canım Yen'i bebeğini kaybetmiş biri olarak o acıyı yaşamanı istemem inş güzel haber alırsın
Geçmiş olsun canım tiroid mi varmışGebelik yokmus :'( guatr yuksek cikmis genel cerraha gidicemm
Sanirim evet yarn sonuclari alip genel cerraha gidicem inslah cok degildir hemen duzelir bugun bebek haberi beklerken bu cikti cok kotu oldum esime supriz yapmayi hazirlanirken bole olunca cok uzuldumGeçmiş olsun canım tiroid mi varmış
Geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesinSanirim evet yarn sonuclari alip genel cerraha gidicem inslah cok degildir hemen duzelir bugun bebek haberi beklerken bu cikti cok kotu oldum esime supriz yapmayi hazirlanirken bole olunca cok uzuldum
Gittm bugun doktora cok fazla yuksek degilmis ama ilacda vermedi bir ay sonra tekrar gidicem aklima takilan şey şuan hamile kalamiyorm bunu ne etkiliyor onu merak ediyorum suanGeçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin
Stres olabilir canımGittm bugun doktora cok fazla yuksek degilmis ama ilacda vermedi bir ay sonra tekrar gidicem aklima takilan şey şuan hamile kalamiyorm bunu ne etkiliyor onu merak ediyorum suan
Cok buyuk bi stresim yok sadece cocugum olsun diye cok dusunuyorum acaba ondanmi olmuyorStres olabilir canım
Olabilir canım doktor bana stres yapma demiştiCok buyuk bi stresim yok sadece cocugum olsun diye cok dusunuyorum acaba ondanmi olmuyor
Canım test yaptım negatif. Acil bir şey sormam gerek sana. Aşılamadan sonra Crinone jel kullandım su gibi akıntı gelmeye başladı ve deli gibi kaşıntı var yaaa. Sen de böyle bir şey yaşadın mı? 4 gündür kullanmıyorum jeli. Yan etkilerinde kaşıntı ve kanama var.Evet canım sağolasın senin var mı gelişmeler
Canım bende öyle bir sorun olmadı ama olanları duydum mantar mı oldu acaba doktoruna sordun mu tatlımCanım test yaptım negatif. Acil bir şey sormam gerek sana. Aşılamadan sonra Crinone jel kullandım su gibi akıntı gelmeye başladı ve deli gibi kaşıntı var yaaa. Sen de böyle bir şey yaşadın mı? 4 gündür kullanmıyorum jeli. Yan etkilerinde kaşıntı ve kanama var.
Sormadım. Ama bu siteden de baktım benim gibi durumda olan çok varCanım bende öyle bir sorun olmadı ama olanları duydum mantar mı oldu acaba doktoruna sordun mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?