Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İns kizlar ama kendimi cok olacakmis gibi sartlandirmiyorum ilkinde baya umitliydim hic bi sorunumuz yok birazda o yuzden olabilir ihtimalini vermistim ama olmadi o yuzden bu seferde cok umitli deilim ocak gibi tup bebek dusunuyorum aslinda ikinciyi yaptirmak gibi dusuncem hic yoktu doktorum gel kasimi araligida degerlendorelim dedi hem maddi hem manevi ihtimal ver dedi oylelikle oldu yani 1,5 yil oldu evlendigim gunden itibaren cocuk dusunuyoruz

İlkinde igneyle olmustum asilamami biraz doktorun gazabina ugradim gibi oldu ignenin dozunu cok dusuk kullanmisim bi yanlis anlasilma olmus aramizda yada olmamasi gerekiodu hamilelik Allahin takdiri oyleydi bilmiorum ona ragmen iki tane kaliteli yumurta oldu ama doktor 6 tane falan istiodu yumurta rezervim aslinda cok iyi yuksek dozda kullansam yumoslar cosardi muhtemelen bu ay bu doktorum gerek gormedi saten cok iyi buyuyo klomeni gunde bir tablet kullandim 4 yumurtam var

Sizinkileride cok merak ediorum insallah kalmissinizdir her isteyen anne olsun insallah rabbim o duygudan mahrum birakmasin kimseyi

Sizinkileride cok merak ediorum insallah kalmissinizdir her isteyen anne olsun insallah rabbim o duygudan mahrum birakmasin kimseyi
Benimde ilk aşılamam canım direk ignelere başlıycagim gün liste halinde gun yazili kac doz vurmam gerektigi yazili cizelge verdiler doktorun yada hemsirenin eksikligi olmuş vardir ondada bi hayır diyelim regli olmazsam.yarın belli olcak benim sonucum bekliyorum öyle zor gecti zaman diger aşılamanda nezamn olmuştun regli

Canim asilama oldugum gun dahil 14.gun reglimi olmustum adetlerim cok duzenlidir sekmeden oldu hemen ama ben hissetmistim bide olmadan iki gun once kanda bakmistim cikmamisti 14 15 gun fasa fiso gebelik varsa 12 gun falan kanda cikio ancak gec dollenme olman lazim cikmamasi icin.isin garibi bide bende hemsireyim biliomusun ama igneyi ilk defa kullandim doktor vurcagim dozu soylerken esimde yanimdaydi ben saten ilk dozu vurunca yanlis oldugunu sezdim ama esim hayir boyle dedi diyince bocaladim sonra doktoru aradim ne kadar vurdugumu soyledim dogru dedi taki yanina 5 gun sonra gidipte israrla yanlis oldu benimki diyince anladi ne oldugunu is isten gecti ama diorumya belki oda bi sebepti Allahim herseyi yaptirirken vardir bi hikmeti o yuzden cok uzulmedim

Onla alakası yok tatlım benimde yumurtam tembel değil ama doktor iğne verdi,, sanırım devlet hastanesi iplemiyo,, imkanın varsa özele git derim ben
maddiyatla bir alakası yok canım. kendim bilerek ve istekle gidiyorum devlete. özel hastaneler hep para peşinde oldukları için istemiyorum. benim tedavi gördüğüm hastanedeki doktorların hepsi uzman aynı zamanda. yakın çevremdekilerden ve orda tanıştığım hastaların hamile kaldıklarını biliyorum. buda beni oraya gitmeme daha çok teşvik etti. anlayacağın şu an çok memnunum :) Rabbim hepimizinde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...

Bi fark yok uygulanan yontem ayni.ben ilk defa oldugum icin tedirgindim ozelde olmayi tercih ettim ama islem cok basit hic gerek yokmus digerlerini devlette olcam belki bi tik ozelde kendini biraz daha rahat hissediyosun devlet kalabalik oldugu icin ama oda doktoruna gore degisio.bu ignenin rapor olayini soran arkadaslara gelince eger doktorun kendi muayenehanesinde oluyorsaniz raporlu alamazsiniz igneleri cunku bu ignelerin raporu yazilirken uc hekim imzasi olmasi gerekio ozelde gittiginiz yerde eger uc kadin dogumcu varsa cok rahat cikartabilirler fiyat acayip farkedio 450 lige sadce 90 lira odedim ben lutfen gereksiz yere parayla almayin guvencesi olan arkadaslar ovitrelleyi bile sanirim 24 yasindan sonra diye hatirliyorum hayatiniz boyunca iki kere bedava alma hakkiniz var doktorunuza bunlari belirtinki ugrassin yoksa gelisi guzel yaziyorlar

Canım özelde yumurta takibini daha çok önemsiyolar sürekli kontrol halindesin e2 değerlerine tahlillerine sürekli bakıyolar,, belki senin gittiğin hastane iyidir bilemem tabi ama çok arkadaştan duyuyoruz devlette yumurta takibine çok çağırmıyolar diye sitem ediyolar,, hayırlısı olsun tabi devlet özel her neyse Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Benim ilk aşılamam canım gonal f 900 iğne kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı , doktorum işlem çok başarılı geçti dedi ama işte nasip bizimde hiç sorunumuz yok bende senin gibi sorun olmayınca sanki tutma ihtimali yüksek gibi düşünüyodum ama tutmayan çok duyuyorum,, nasip bakalım perşembe cuma belli olur hayırlısı olsun

Hastalandımm Allah sizin yüzünüzu güldürsün ınşallah

Canim hic uzulme bende ogun cok kotu olmustum ama hic gerek yok hepimizin bi gun olcak ama oyle ama boyle bugun elinden geldigi kadar kalabalik ortama gir onlarin yaninda uzulmeyi unituyosun bi nebze ben oyle yapmistim iyi geldi ertesi gun yeni bir gun baslamisti benim icin pes etmicez devam etcez kaderimizde yazdigi gun bizimle olcak.maddiyat olarak sarsiosa hic birakmadan iyi bi devlet hastanesinde devam et benim gibi uc kere dene sansini hemde tup bebek icin eline rapor cikarmis olursun

İste meselede bazen sorun olmamasindanda buyuyo sorunu olan insanlara ona yonelik tedavi uygulanio sorun cozulunce pozitiflesio ama bizde nedeni bilinmio belki cok uc bi sebep var ama bilemioruz o yuzdende surekli bosa cikio ama bigun olcak insallah inancimizi yitirmeyelim insallah belkide seninki tutmustur bile yarin kanda baktirabilirsin varsa cikio 12 13 gunde

tam tersine çok önemsiyolar. yumurta takibinede düzenli olarak çağırıyolar. yanlış biliyosun. neyse bunun tartışmasını yapmak çok gereksiz. senin kaç günün kaldi? ne zaman test yapacaksin?

Hıç dısarıya cıkasim yok canım ya zaten benim.agrılı oluyo bide yapcak birsey yok Allah sabir versin isteyen herkese nasip etsin

Ya canim her yer bi deil senin gittigin doktor cok insancildir onun gittigi fazla sayida hasta olmasindan lackalasmis bikmistir o doktordan doktora degisio devlet hastanesinde iyi bi doktor bulan pesini birakmasin tabikide bence gereksiz para sacmanin bi anlami yok ama bunda yasadigin cevrenin stanrtlarin cok etkisi var senin bulundugun yerde demekki cok iyi ne mutlu

Sen bilirsin canim ama illa disarida gezmene gerek yok atiorum bugun zaten pazar es dost misafirlige gidebilirsiniz gercekten iyi gelio ama evdede iyiysen hic bozma keyfini adetin bitmeden hastaneye git ama bu ayida es gecme derim hersey sicagi sicagina iyi oluyo ara verirsen sil bastan suan hormanlarin tekrardan hazir durumda

Hıç dısarıya cıkasim yok canım ya zaten benim.agrılı oluyo bide yapcak birsey yok Allah sabir versin isteyen herkese nasip etsin
hakkında hayırlısı olsun canım. sakın pes etme. mücadelene devam et. hayat sürprizlerle doludur. elbet senide bulucak :)

Agrım var zaten canım benim baya agrılı geciyor ara verme derken aşılama mi yaptr diyosun yoksa evde mi degerlendireyim bu ay yaptrmayayim diyodum ben arka arkaya pskolojik olarakta daha mi zor olur diyodum

Hastalandımm Allah sizin yüzünüzu güldürsün ınşallah
Yaaaaaa offf daha erken değilmiydi canım yaa valla herkes adet oldu Allah sonumuzu hayretsin herkes erken oldu kesin 2 gün sonra bende olurum üzülme kuzum inşallah diğer olur nasip değilmiş

tam tersine çok önemsiyolar. yumurta takibinede düzenli olarak çağırıyolar. yanlış biliyosun. neyse bunun tartışmasını yapmak çok gereksiz. senin kaç günün kaldi? ne zaman test yapacaksin?
Senin gittiğim farklı diğer arkadaşların gittiği farklıdır canım bilemem ben duyduğumu söyledim ben devlete hiç gitmedim,, valla herkes beklediği adet tarihinden erken oldu bu topikteki arkadaşlar oyüzden kafam karıştı ama takvimim 16 kasım gösteriyo canım ama test yapmaya cesaretim yok beklemeyi düşünüyorum taki günüm geçerse ancak kan tahlili yaptırırım hayırlısı,, negatifleri duydukça umudum azalıyo yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…