- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Benimde ilk aşılamam canım direk ignelere başlıycagim gün liste halinde gun yazili kac doz vurmam gerektigi yazili cizelge verdiler doktorun yada hemsirenin eksikligi olmuş vardir ondada bi hayır diyelim regli olmazsam.yarın belli olcak benim sonucum bekliyorum öyle zor gecti zaman diger aşılamanda nezamn olmuştun regliSizinkileride cok merak ediorum insallah kalmissinizdir her isteyen anne olsun insallah rabbim o duygudan mahrum birakmasin kimseyi
maddiyatla bir alakası yok canım. kendim bilerek ve istekle gidiyorum devlete. özel hastaneler hep para peşinde oldukları için istemiyorum. benim tedavi gördüğüm hastanedeki doktorların hepsi uzman aynı zamanda. yakın çevremdekilerden ve orda tanıştığım hastaların hamile kaldıklarını biliyorum. buda beni oraya gitmeme daha çok teşvik etti. anlayacağın şu an çok memnunum :) Rabbim hepimizinde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...Onla alakası yok tatlım benimde yumurtam tembel değil ama doktor iğne verdi,, sanırım devlet hastanesi iplemiyo,, imkanın varsa özele git derim ben
Canım özelde yumurta takibini daha çok önemsiyolar sürekli kontrol halindesin e2 değerlerine tahlillerine sürekli bakıyolar,, belki senin gittiğin hastane iyidir bilemem tabi ama çok arkadaştan duyuyoruz devlette yumurta takibine çok çağırmıyolar diye sitem ediyolar,, hayırlısı olsun tabi devlet özel her neyse Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinmaddiyatla bir alakası yok canım. kendim bilerek ve istekle gidiyorum devlete. özel hastaneler hep para peşinde oldukları için istemiyorum. benim tedavi gördüğüm hastanedeki doktorların hepsi uzman aynı zamanda. yakın çevremdekilerden ve orda tanıştığım hastaların hamile kaldıklarını biliyorum. buda beni oraya gitmeme daha çok teşvik etti. anlayacağın şu an çok memnunum :) Rabbim hepimizinde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...
Benim ilk aşılamam canım gonal f 900 iğne kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı , doktorum işlem çok başarılı geçti dedi ama işte nasip bizimde hiç sorunumuz yok bende senin gibi sorun olmayınca sanki tutma ihtimali yüksek gibi düşünüyodum ama tutmayan çok duyuyorum,, nasip bakalım perşembe cuma belli olur hayırlısı olsunSizinkileride cok merak ediorum insallah kalmissinizdir her isteyen anne olsun insallah rabbim o duygudan mahrum birakmasin kimseyi
HastalandımmBenim ilk aşılamam canım gonal f 900 iğne kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı , doktorum işlem çok başarılı geçti dedi ama işte nasip bizimde hiç sorunumuz yok bende senin gibi sorun olmayınca sanki tutma ihtimali yüksek gibi düşünüyodum ama tutmayan çok duyuyorum,, nasip bakalım perşembe cuma belli olur hayırlısı olsun
İste meselede bazen sorun olmamasindanda buyuyo sorunu olan insanlara ona yonelik tedavi uygulanio sorun cozulunce pozitiflesio ama bizde nedeni bilinmio belki cok uc bi sebep var ama bilemioruz o yuzdende surekli bosa cikio ama bigun olcak insallah inancimizi yitirmeyelim insallah belkide seninki tutmustur bile yarin kanda baktirabilirsin varsa cikio 12 13 gundeBenim ilk aşılamam canım gonal f 900 iğne kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı , doktorum işlem çok başarılı geçti dedi ama işte nasip bizimde hiç sorunumuz yok bende senin gibi sorun olmayınca sanki tutma ihtimali yüksek gibi düşünüyodum ama tutmayan çok duyuyorum,, nasip bakalım perşembe cuma belli olur hayırlısı olsun
tam tersine çok önemsiyolar. yumurta takibinede düzenli olarak çağırıyolar. yanlış biliyosun. neyse bunun tartışmasını yapmak çok gereksiz. senin kaç günün kaldi? ne zaman test yapacaksin?Canım özelde yumurta takibini daha çok önemsiyolar sürekli kontrol halindesin e2 değerlerine tahlillerine sürekli bakıyolar,, belki senin gittiğin hastane iyidir bilemem tabi ama çok arkadaştan duyuyoruz devlette yumurta takibine çok çağırmıyolar diye sitem ediyolar,, hayırlısı olsun tabi devlet özel her neyse Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Hıç dısarıya cıkasim yok canım ya zaten benim.agrılı oluyo bide yapcak birsey yok Allah sabir versin isteyen herkese nasip etsinCanim hic uzulme bende ogun cok kotu olmustum ama hic gerek yok hepimizin bi gun olcak ama oyle ama boyle bugun elinden geldigi kadar kalabalik ortama gir onlarin yaninda uzulmeyi unituyosun bi nebze ben oyle yapmistim iyi geldi ertesi gun yeni bir gun baslamisti benim icin pes etmicez devam etcez kaderimizde yazdigi gun bizimle olcak.maddiyat olarak sarsiosa hic birakmadan iyi bi devlet hastanesinde devam et benim gibi uc kere dene sansini hemde tup bebek icin eline rapor cikarmis olursun
hakkında hayırlısı olsun canım. sakın pes etme. mücadelene devam et. hayat sürprizlerle doludur. elbet senide bulucak :)Hıç dısarıya cıkasim yok canım ya zaten benim.agrılı oluyo bide yapcak birsey yok Allah sabir versin isteyen herkese nasip etsin
Agrım var zaten canım benim baya agrılı geciyor ara verme derken aşılama mi yaptr diyosun yoksa evde mi degerlendireyim bu ay yaptrmayayim diyodum ben arka arkaya pskolojik olarakta daha mi zor olur diyodumSen bilirsin canim ama illa disarida gezmene gerek yok atiorum bugun zaten pazar es dost misafirlige gidebilirsiniz gercekten iyi gelio ama evdede iyiysen hic bozma keyfini adetin bitmeden hastaneye git ama bu ayida es gecme derim hersey sicagi sicagina iyi oluyo ara verirsen sil bastan suan hormanlarin tekrardan hazir durumda
YaaaaaaHastalandımmAllah sizin yüzünüzu güldürsün ınşallah
Senin gittiğim farklı diğer arkadaşların gittiği farklıdır canım bilemem ben duyduğumu söyledim ben devlete hiç gitmedim,, valla herkes beklediği adet tarihinden erken oldu bu topikteki arkadaşlartam tersine çok önemsiyolar. yumurta takibinede düzenli olarak çağırıyolar. yanlış biliyosun. neyse bunun tartışmasını yapmak çok gereksiz. senin kaç günün kaldi? ne zaman test yapacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?