- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.621
Evet canım bende okumuştum olanlar var ama içim rahat etmiyor dersen bir doktora danışabilirsinSormadım. Ama bu siteden de baktım benim gibi durumda olan çok var
Geldi artık kırmızılar. Kaşıntı da geçti böylece. Bu ay ara diğer ay da doktor tekrarEvet canım bende okumuştum olanlar var ama içim rahat etmiyor dersen bir doktora danışabilirsin
Geçmiş olsun her ay Yeni Umut Canını sıkmaGeldi artık kırmızılar. Kaşıntı da geçti böylece. Bu ay ara diğer ay da doktor tekrar
Öyle canım bekliyoruz bakalım.Geçmiş olsun her ay Yeni Umut Canını sıkma
Allah razı olsun canım normal oldu bende 2 3 ay sonrası için tüp bebek düsünüyoduk oldu çok şükür sonunuda görürüz inşallah Allah bütün arkadaşlarımıza kısa zamanda göstersin inşallah.Ay canimm cok sevindim gozunaydin demekki hepimizin zamani varmis pitir pitir dokuluyoruz darisi digerlerinin basina olsun.senindemi normal oldu
Amin canım inş devamı gelirKızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAmin canım inş devamı gelir
masaAllah yaaa bravo gercekten cok mutlu oldum belki senin hamile olmanın mutluluğu ile bizde kalırız.çünkü burda birinin olumlu bişey yazmasına çok ihtiyacım vardı valla tebrik ederim.nasıl oldu anlatırmısın aşılaman vardı senin diye hatırlıyorum.sonrasında bişey yaptınmıKızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah
Maşallah barekallah Allah tamamına erdirdisin cnm:) :) darısı hepimize en yakın zamanda inşşş:)Kızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah
Evet canım kasım ayında aşılamam olmuştu tutmadı herhangi bi sıkıntımızda yoktu bilmiyorum canım bi alakası var mı ama eşimim babası bi hocaya gitti sübyan var demiş muska takıyorum şuan 2. Ayımda hamile kaldım belki zamanı vardı oldu belki ona baglı hep dua ediyorm sizlere isteyenlere bütün dularımda varsınız gercektenmasaAllah yaaa bravo gercekten cok mutlu oldum belki senin hamile olmanın mutluluğu ile bizde kalırız.çünkü burda birinin olumlu bişey yazmasına çok ihtiyacım vardı valla tebrik ederim.nasıl oldu anlatırmısın aşılaman vardı senin diye hatırlıyorum.sonrasında bişey yaptınmı
Amin inşallah canım bi zaman bekleyince insan tam kendini kaptıramıyo inşallah sonunu görürüm Allahım tez zamanda sizlere nasip etsin inşallahMaşallah barekallah Allah tamamına erdirdisin cnm:) :) darısı hepimize en yakın zamanda inşşş:)
Canım yaaaa çok sevindim. Sizler bizlere umut oluyorsunuz. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.Amin inşallah canım bi zaman bekleyince insan tam kendini kaptıramıyo inşallah sonunu görürüm Allahım tez zamanda sizlere nasip etsin inşallah
Inşallah canım tez zamanda sizlerdende güzel haberler alırız inşallahCanım yaaaa çok sevindim. Sizler bizlere umut oluyorsunuz. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.
Ayyyy inanmıyorummm canımmm ne güzel haber bu yaa inan çok sevindim hayırlı olsun balım rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına,seni kendime çok benzetiyodum inşallah sonucunda benzerde bende kalırım çok dua et olurmu canım valla çok duygulandım yeni okudum kız insan msj atarInşallah canım tez zamanda sizlerdende güzel haberler alırız inşallah
Canımmm evet konuşmuştuk yaşadıklarımızı aşılamamız aynı donem duygularımız düsüncelerimiz aynı Allahım inşallah tez zamanda verir sanada hep dua ediyorum seninde güzel.haberini duyarım inşallahAyyyy inanmıyorummm canımmm ne güzel haber bu yaa inan çok sevindim hayırlı olsun balım rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına,seni kendime çok benzetiyodum inşallah sonucunda benzerde bende kalırım çok dua et olurmu canım valla çok duygulandım yeni okudum kız insan msj atar
İnşallah canım yaa hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bende kalırım da güzel haberi veririm inşallah çok istiyorum yaaCanımmm evet konuşmuştuk yaşadıklarımızı aşılamamız aynı donem duygularımız düsüncelerimiz aynı Allahım inşallah tez zamanda verir sanada hep dua ediyorum seninde güzel.haberini duyarım inşallah
Bende bi kalp sesini duysam anca rahatliycam inşallah canım benim tez zamnda inşallahİnşallah canım yaa hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bende kalırım da güzel haberi veririm inşallah çok istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?