Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah

Ay canimm cok sevindim gozunaydin demekki hepimizin zamani varmis pitir pitir dokuluyoruz darisi digerlerinin basina olsun.senindemi normal oldu

Ay canimm cok sevindim gozunaydin demekki hepimizin zamani varmis pitir pitir dokuluyoruz darisi digerlerinin basina olsun.senindemi normal oldu
Allah razı olsun canım normal oldu bende 2 3 ay sonrası için tüp bebek düsünüyoduk oldu çok şükür sonunuda görürüz inşallah Allah bütün arkadaşlarımıza kısa zamanda göstersin inşallah.

Kızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah
masaAllah yaaa bravo gercekten cok mutlu oldum belki senin hamile olmanın mutluluğu ile bizde kalırız.çünkü burda birinin olumlu bişey yazmasına çok ihtiyacım vardı valla tebrik ederim.nasıl oldu anlatırmısın aşılaman vardı senin diye hatırlıyorum.sonrasında bişey yaptınmı

Evet canım kasım ayında aşılamam olmuştu tutmadı herhangi bi sıkıntımızda yoktu bilmiyorum canım bi alakası var mı ama eşimim babası bi hocaya gitti sübyan var demiş muska takıyorum şuan 2. Ayımda hamile kaldım belki zamanı vardı oldu belki ona baglı hep dua ediyorm sizlere isteyenlere bütün dularımda varsınız gercekten

Inşallah canım tez zamanda sizlerdende güzel haberler alırız inşallah
Ayyyy inanmıyorummm canımmm ne güzel haber bu yaa inan çok sevindim hayırlı olsun balım rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına,seni kendime çok benzetiyodum inşallah sonucunda benzerde bende kalırım çok dua et olurmu canım valla çok duygulandım yeni okudum kız insan msj atar

Canımmm evet konuşmuştuk yaşadıklarımızı aşılamamız aynı donem duygularımız düsüncelerimiz aynı Allahım inşallah tez zamanda verir sanada hep dua ediyorum seninde güzel.haberini duyarım inşallah

İnşallah canım yaa hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bende kalırım da güzel haberi veririm inşallah çok istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…