- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.641
Düsünceler sirayla devm ediyor yanı herkes.zaten sevindi etti bende hala bi boşluk var en azindan kendimi daha inandırcam çok.bekledik heralde ondan hep temkinli yaklaşiyoruz Allah herkese nasip etsin olanlarida saglikla devm ettrsin insallahCanim keske kalp sesinide duyunca rahatlansa evet seviniosun cok guzel bi duygu dinleyince bi rahatlik oluyo ama aradan bi kac gun gecince meraktan öluyosun acaba bi skinti var mi icerde hersey yolundami diye surekli muayene olamk istiosun.9 ay o stres suruo derlerdi inanmazdim gercekten dogruymus ben hala her gun kotu dusuncelerden alamiyorum kendimi.insallah sag saglim dogururuz
Canım nasılsın aşılamaya devam mı? Kaç oldu? ben sanırım hiç anne olamıycam içimde öyle his var hayat bomboş akıp gidiyomasaAllah yaaa bravo gercekten cok mutlu oldum belki senin hamile olmanın mutluluğu ile bizde kalırız.çünkü burda birinin olumlu bişey yazmasına çok ihtiyacım vardı valla tebrik ederim.nasıl oldu anlatırmısın aşılaman vardı senin diye hatırlıyorum.sonrasında bişey yaptınmı
Canim hic oyle dusunme yada dusun cunku dusunuluyo ama bak bizleri gor bende dusunyodum hic anne olamicam sanirim diye birden pat diye oluverio seninde oyle olcak en beklemedigin anda pat diye haberi gelcek ve o an okadar guxel olcak ki belki bekledigin aylarda kalsan o kadar sasirtici sevinc olmayacak.dualarimdasin umarim en yakin zamanda sende haber verirsin.ama sana tavsiyem o tedavi asamasini savsaklama ilaclar igneler zor vucuda zarar falan deme sen oyle caba harcaki bu ugurda tevekkulu Allaha kalsin ben oyle yaptim.Canım nasılsın aşılamaya devam mı? Kaç oldu? ben sanırım hiç anne olamıycam içimde öyle his var hayat bomboş akıp gidiyobu topiği açtığımda be kadar ümitliydim ama nasip değilmiş
Canım inşallah dediğin gibi olur ama artık umudum kalmadı içimdeki his hiç olmayacak diyoCanim hic oyle dusunme yada dusun cunku dusunuluyo ama bak bizleri gor bende dusunyodum hic anne olamicam sanirim diye birden pat diye oluverio seninde oyle olcak en beklemedigin anda pat diye haberi gelcek ve o an okadar guxel olcak ki belki bekledigin aylarda kalsan o kadar sasirtici sevinc olmayacak.dualarimdasin umarim en yakin zamanda sende haber verirsin.ama sana tavsiyem o tedavi asamasini savsaklama ilaclar igneler zor vucuda zarar falan deme sen oyle caba harcaki bu ugurda tevekkulu Allaha kalsin ben oyle yaptim.
Benim neredeyse 3buçuk 4 sene olucak canım oyüzden öyle düşünmeye başladım zatenBu mayista iki sese olcak evliligime canim hic korunmadik ocakta ogrendim iste bizde baya ugrastik 3 asilama oldum hatirliosan.tutmadi hic ocakta tupe baslioduk gorusmustum pat die ogrendim.asilama kimsede tutmicak diye umitsiz olma gecen gun yine olmayan bi arkadasim oldu ikinci asilamasinda ikiz tuttu valla.
kesinlikle duanın gücüne inanıyorum maşaAllah...sübyan var demiş yazmışsın ya o ne demek biraz açıklarmısın?Evet canım kasım ayında aşılamam olmuştu tutmadı herhangi bi sıkıntımızda yoktu bilmiyorum canım bi alakası var mı ama eşimim babası bi hocaya gitti sübyan var demiş muska takıyorum şuan 2. Ayımda hamile kaldım belki zamanı vardı oldu belki ona baglı hep dua ediyorm sizlere isteyenlere bütün dularımda varsınız gercekten
merhaba ben yeni gördüm mesajını yaCanım nasılsın aşılamaya devam mı? Kaç oldu? ben sanırım hiç anne olamıycam içimde öyle his var hayat bomboş akıp gidiyobu topiği açtığımda be kadar ümitliydim ama nasip değilmiş
Canım benimde pek bilgim yok diyebilirim bazi nedenlerden bazi kisilerde oluyomus uzerinden soyle anlatayim cocuk olmasini engelliyomus olsada dusukle sonlanmasıni sagliyormus kayinpederimin gittigi hoca incir agacinin altinda kucukken cok oyanlanmis ondan olmus demis ama bilmiyorum dogrulugunu ama benim bu muskadan sonra oldu gercekten normlde bilmedigim birsey aslinda ama cevremden sonradan cok kisiden duydum hocaya gidip sonrasinda cocugu olan bu nedenden dolayi hic aklima gelmezdi benimde onun için bi sıkıntı yoksa bi hocayada gitmekte fayda var bence ben kendim bile gitmedim kayinpederim gitti geldikesinlikle duanın gücüne inanıyorum maşaAllah...sübyan var demiş yazmışsın ya o ne demek biraz açıklarmısın?
tövbeler olsun yaCanım benimde pek bilgim yok diyebilirim bazi nedenlerden bazi kisilerde oluyomus uzerinden soyle anlatayim cocuk olmasini engelliyomus olsada dusukle sonlanmasıni sagliyormus kayinpederimin gittigi hoca incir agacinin altinda kucukken cok oyanlanmis ondan olmus demis ama bilmiyorum dogrulugunu ama benim bu muskadan sonra oldu gercekten normlde bilmedigim birsey aslinda ama cevremden sonradan cok kisiden duydum hocaya gidip sonrasinda cocugu olan bu nedenden dolayi hic aklima gelmezdi benimde onun için bi sıkıntı yoksa bi hocayada gitmekte fayda var bence ben kendim bile gitmedim kayinpederim gitti geldi
Yok ben canım bayanda oluyor galiba valla hic bilmiyorum canim cami.hocasiymis kayinpederimin gittigi ama hocasi ayri oluyormu bilmiyorumtövbeler olsun yaneler duycam daha peki hanginiz dolaşmış incir ağacının altında sizmi eşinizmi?herhangi bir hoca olsa olurmu yoksa bu işi yapan hocalarmı var?
hayırlısı olsun bakalım ne diyelim.saolasın ya cevaplar için.ne durumdasın peki şimdi ne kadarlık oldu bebişYok ben canım bayanda oluyor galiba valla hic bilmiyorum canim cami.hocasiymis kayinpederimin gittigi ama hocasi ayri oluyormu bilmiyorum
Sagol canim çok kuçük canim daha 6 haftalik rica ederim canim inşallah Allah tez zamanda sizlerede yaşatsınhayırlısı olsun bakalım ne diyelim.saolasın ya cevaplar için.ne durumdasın peki şimdi ne kadarlık oldu bebiş
maşaAllah minik tosuncuğa:):) amin inşaAllah hayırlısı olsun.Sagol canim çok kuçük canim daha 6 haftalik rica ederim canim inşallah Allah tez zamanda sizlerede yaşatsın
Evet canım çok uzun zaman oldu hep bi ümitle seneler geçti ama nasip işte olmayınca olmuyoCanim o kadar suredir mi korunmuyosunuz ben seninkinide 2 seneye yakindir gibi hatirliorum.ayrica o evlilik zamanin degilse korunmadan gecen sureyse bence artik bu konunun baya ustune dusmenizi tavsiye ederim kendinize bi kac ay belirleyin o surecte normal hastane araciligiyla elinizden geleni yapin ilac asilama vs ve daha sonra imkaniniz varsa tupe baslayin en azindan sansi daha yuksek zaman kaybetmeyin derim
Canım yeni değil 3,5 -4 sene olacak neredeysemerhaba ben yeni gördüm mesajını yasakın ümitsiz olma bak senden benden kötü durumda olanlar var inanki geçen hastaneye gittim Rabbim ne vericekse hayırlısını versin sakın isyan etme ümitsizde olma bak benim 5.yılım biticek nerdeyse üstelik birde tüp bebek deneyimim var sen daha dur yolun başındasın dediğim gibi sendeki durumu nimet sayanlar var Allah kaldıramayacağımız imtihanlar yüklemesin bizlere...ben tekrar aşılamaya başlıycam inşaAllah sebebide devlette rapor çıkarmak istedim fakat 2 defa iğneyle yapılması gereken aşılama şartı koyuyorlar.bnm 2 aşılamam vardı aslında ama saymadılar biri ilaçlı biride sgk anlaşmalı olmadığı için...bizde bismillah dedik başladık bakalım bu perşembe başlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?