Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede bol bol dua et olurmu

Kızlar merhaba dün adet oldum bugün doktora gittim ikinci aşılamaya karar verdik bugün iğneye başlıyorum hayırlısı olur inşallah varmı bu ay aşılama yaptıracak olan???

Kizlar merhaba ben suan 3.aşılamanın 9 günümdeyim. Birinci asilamam kimyasal olmustu. O zaman baya belirtim vardi sık idrar kasiklarda agri falan bunda hic bi sey yok bende üzüldüm bugün baya agladim. Neyse idrar testi vardi bi yapim dedim silik cikti bi bakarmisiniz atsam

Eki Görüntüle 1969974 iste kızlar bugün ovitrelleninde 11 günü
Çok silik bir çizgi var canim inşallah hamilesindir. Ben de aşılamada 8 günü geride bıraktım. Hiç akintim falan yok senin akıntın var mı canım. Benim göğüslerim acıyor iştahım arttı doymak bilmiyorum ara ara da kasığımda ağırlık hissediyorum. Igneden midir acaba?

Bilmiyorum canım hiç umudum yok ama inşallah. Benim arada akıntım oluyo. Göğüslerim de cok aciyo. İnşallah igneden değildir

Canım silik çizgi var iğnenin etkisi geçmiştir ümitlendirmek istemem ama hamiş gibisin yarın yada ertesi gün tekarlasana testi,, bu arada hangi iğneyi kullandın dozu kaçtı? Kaç yumurtan oluştu
Maalesef kan testi yaptim negatif 3de olmadi. İnşallah sizlerinki tutar

Rabbim bu mübarek gece de tüm dualarınızı kabul etsin. Arkadaşlar iki sene boyunca gözüm seyirse hamilemiyim diye kendimde belirti aradım hep. Hamile olduğumu öğrendiğim de sadece goguslerim cok aciyordu ve adetim iki gün geçmişti. Pek ihtimal vermiyordum ancak evdeki yumurtlama testlerinden yaptım ve inanamadim. Yumurtlama günlerinde bile ikinci çizgi çıkmazken bu sefer kıpkırmızı iki çizgi oluştu. Hemen hamilelik testi yaptım ve o da pozitifti. Demek istediğim kendinizde çok belirti aramayın hayal kırıklığı çok daha büyük oluyor. İnşallah isteyen herkese rabbim bir melek nasip eder.

İnşallah canım rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine tüm olmayanlara hamile kalmayı anne olmayı nasip eder inşallah Allahım gözümüzde koymasın kimseye imrendirmesin inşallah

Pembepanterr canım ne oldu aşılaman bir sonuç var mı? Ben de bu cuma olacağım nasipse. Gonal f kullandım her gün 50ml. Peki ya sen?
Canım geçen çarşamba yaptırdım aşılamayı tam 1 hafta oldu, 1 hafta sonrada nasipse tutup tutmadığı belli olur, bende gonal f 900 kullandım canım 112,5 doz olarak

Canım geçen çarşamba yaptırdım aşılamayı tam 1 hafta oldu, 1 hafta sonrada nasipse tutup tutmadığı belli olur, bende gonal f 900 kullandım canım 112,5 doz olarak
Kaç tane yumurtan büyüdü peki? Benim 1 tane sağdaki güzel büyüdü 20.4mm. Solda 9mm idi. Eşimin de sperm sayısı yıkandıktan sonra 6milyon du. Doktora sorduk fena sayılmaz demiş sonuçta 1 tanesi yakalayacak dedmiş. Siz takılmayın böyle şeylere dedi.

ben bugun araniza katildim 1. asilamam 25 martta yapildi 11. gunde kan testinde negatig cikti dun de erken gebelik testi yaptim ondada negatifi gordum ancak hala regly olmadim. asilama sonrasi regly geciken var mi? 2. asilamayi yaptirmayi dusunuyorum. 2 asilama icin nekadar beklemeliyim deneyimli olan arkadaslar varsa yardim edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…