- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.661
Keşkeeee inşallah canım yaaaaBen ayagimi dogall yolla surudum sanirim herkse pitir pitir haber etmeye basladi rabbim diger isteyenlerinde haberini almayi nasip etsin ins onlarada bizede
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede bol bol dua et olurmuHerkese merhaba. Aylar önce buraya yazmıştım aşılama yaptırıp tutmadığını. Çok şükür ki bugün hamile olduğumu öğrendim. Asilamadan sonra hiçbir tedavi uygulamadim sadece bolca dua ettim.23 ay bekledim bu haberi duymak için . Allah isteyen herkese nasip etsin . İnşallah ben de sagsalim kucağıma aldığım günü görürüm
Çok silik bir çizgi var canim inşallah hamilesindir. Ben de aşılamada 8 günü geride bıraktım. Hiç akintim falan yok senin akıntın var mı canım. Benim göğüslerim acıyor iştahım arttı doymak bilmiyorum ara ara da kasığımda ağırlık hissediyorum. Igneden midir acaba?Eki Görüntüle 1969974 iste kızlar bugün ovitrelleninde 11 günü
Bilmiyorum canım hiç umudum yok ama inşallah. Benim arada akıntım oluyo. Göğüslerim de cok aciyo. İnşallah igneden değildirÇok silik bir çizgi var canim inşallah hamilesindir. Ben de aşılamada 8 günü geride bıraktım. Hiç akintim falan yok senin akıntın var mı canım. Benim göğüslerim acıyor iştahım arttı doymak bilmiyorum ara ara da kasığımda ağırlık hissediyorum. Igneden midir acaba?
Canım silik çizgi var iğnenin etkisi geçmiştir ümitlendirmek istemem ama hamiş gibisin yarın yada ertesi gün tekarlasana testi,, bu arada hangi iğneyi kullandın dozu kaçtı? Kaç yumurtan oluştuEki Görüntüle 1969974 iste kızlar bugün ovitrelleninde 11 günü
Maalesef kan testi yaptim negatif 3de olmadi. İnşallah sizlerinki tutarCanım silik çizgi var iğnenin etkisi geçmiştir ümitlendirmek istemem ama hamiş gibisin yarın yada ertesi gün tekarlasana testi,, bu arada hangi iğneyi kullandın dozu kaçtı? Kaç yumurtan oluştu
Hayırlısı olsun üzülme canım nasip kıymet,, eğer imkanın varsa tüp bebek yaptır bence daha aşılama yaptırma hem daha fazla şans varmış tüp bebekteMaalesef kan testi yaptim negatif 3de olmadi. İnşallah sizlerinki tutar
İnşallah canım rabbim üç ayların yüzü suyu hürmetine tüm olmayanlara hamile kalmayı anne olmayı nasip eder inşallah Allahım gözümüzde koymasın kimseye imrendirmesin inşallahRabbim bu mübarek gece de tüm dualarınızı kabul etsin. Arkadaşlar iki sene boyunca gözüm seyirse hamilemiyim diye kendimde belirti aradım hep. Hamile olduğumu öğrendiğim de sadece goguslerim cok aciyordu ve adetim iki gün geçmişti. Pek ihtimal vermiyordum ancak evdeki yumurtlama testlerinden yaptım ve inanamadim. Yumurtlama günlerinde bile ikinci çizgi çıkmazken bu sefer kıpkırmızı iki çizgi oluştu. Hemen hamilelik testi yaptım ve o da pozitifti. Demek istediğim kendinizde çok belirti aramayın hayal kırıklığı çok daha büyük oluyor. İnşallah isteyen herkese rabbim bir melek nasip eder.
Çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahKızlar çok şükür hamileyim bende dualarım sizlerle sizde bana edin Allah sonunu saglikli.birsekilde görebilmek nasip etsin inşallah
Canım geçen çarşamba yaptırdım aşılamayı tam 1 hafta oldu, 1 hafta sonrada nasipse tutup tutmadığı belli olur, bende gonal f 900 kullandım canım 112,5 doz olarakPembepanterr canım ne oldu aşılaman bir sonuç var mı? Ben de bu cuma olacağım nasipse. Gonal f kullandım her gün 50ml. Peki ya sen?
Tesekkur ederim canim inşallah tez zamanda sizlerdende goruruz guzel haberlerinizi alirizÇok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Kaç tane yumurtan büyüdü peki? Benim 1 tane sağdaki güzel büyüdü 20.4mm. Solda 9mm idi. Eşimin de sperm sayısı yıkandıktan sonra 6milyon du. Doktora sorduk fena sayılmaz demiş sonuçta 1 tanesi yakalayacak dedmiş. Siz takılmayın böyle şeylere dedi.Canım geçen çarşamba yaptırdım aşılamayı tam 1 hafta oldu, 1 hafta sonrada nasipse tutup tutmadığı belli olur, bende gonal f 900 kullandım canım 112,5 doz olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?