- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yarin iste canım olmam gerekiyodu bugun oldum aşılama oldugunda normal regli.gununde olmuyosun erken oluyosun valla normalden ayrı bi ugras veriyoruz maddi manevi insan ister istemez sarsıliyo inşallah bidahakine Allah bos çıkarmaz elimizi dualarım sizinle canım inşallah bebisın tutmusturYaaaaaaofff daha erken değilmiydi canım yaa valla herkes adet oldu Allah sonumuzu hayretsin herkes erken oldu kesin 2 gün sonra bende olurum üzülme kuzum inşallah diğer olur nasip değilmiş
Aynen öyle hayatım çok güzel açıklamışsın bravoYa canim her yer bi deil senin gittigin doktor insancildir onun gittigi fazla sayida hasta olmasindan lackalasmis bikmistir o doktordan doktora degisio devlet hastanesinde iyi bi doktor bulan pesini birakmasin tabikide bence gereksiz para sacmanin bi anlami yok ama bunda yasadigin cevrenin stanrtlarin cok etkisi var senin bulundugun yerde demekki cok iyi ne mutlu
Sanmıyorum canım benimkide tutmamıştırYarin iste canım olmam gerekiyodu bugun oldum aşılama oldugunda normal regli.gununde olmuyosun erken oluyosun valla normalden ayrı bi ugras veriyoruz maddi manevi insan ister istemez sarsıliyo inşallah bidahakine Allah bos çıkarmaz elimizi dualarım sizinle canım inşallah bebisın tutmustur
Amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür, kimseyi evlatsızlıkla sınamasınay çok az kalmış gerçekten. senin tarihten 1 hafta sonrada benim zamanım geliyo. hakkımızda hayırlısi olsun.
Yok.yok.senden umutluyum ben Allahın izniyle alırız insallah güzel haberlerıni ne yapalim hakkimizda hayirlisi olmazssada evet bidaha gelmedi hiç olmadı heralde ama bugunde yok
Ayy inşallahh canım yaa korkmaya başladım ama işte hayırlısı olsun ,, inşallah size umut olurum da öbür ay sizde bana güzel haberler verirsinizz (Amin)Yok.yok.senden umutluyum ben Allahın izniyle alırız insallah güzel haberlerıni ne yapalim hakkimizda hayirlisi olmazssada evet bidaha gelmedi hiç olmadı heralde ama bugunde yok
İnşallahh canım ya okadar ihtiyacım varki o güzel haberi almaya,, çok yoruldum gerçekten çokKalmis olabilirsin canim hic dusunme olumluda olumsuzda ne gelirse bahtina o olsun kalanda cok insan var 100 kisiden 20 sinin tutuyo asilama neden o 20 de olamiyalimki
Valla hiç sorma canım sanırım sevinçten havalara uçarız ayy ne güzel olur yaaaHep ayni moddayiz o pozitifi gordugum gunu dusunemiyorum ben ne yaparim
Senin ilk aşılaman ağrılımı geçti canım?Hayirlisi olsun diyelim canim hakkimizda bende yarini bi atlatsaydim simdi acisini biliorumya daha bi tedirgin oluyo insan ilkinde rahat gitmistim
Spekulum acıtmıştır takılınca canını, bende de biraz oldu rutin kontrolde de acıyo zaten o :) yoksa aşılama agrılı bişey değil kuzumYa dayanilmicak gibi deildi ama agri coktu.bazi insanlarda rahmi tam goremeyince tek disli isimli bi alet var onunla cekiolar o cok feci kotu banada ondan yaptilar her insanda olmuyomus sanirim o
Sıkışık mi yapiyo doktorun canım yoksa normal mi ne ile alakalı.bilmiyorum kimisi öyle yapıyo ben öyle olmuştumİste diorumya canim spekulum veya asilama olayi deil google yaz tek disli cerrahi alet die onunla rahmimden tutup cekti biraz benim o agritti.baya igne yapmis gibi bisey oluyo icerden
Benimde öyle oldu canım okudumda şimdi merak edip idrar kesesi rahimi daha düz hale getirip kullanilan aletin gecisini kolaylaştıriyormuşben idrara sıkışıkken aşılamam oldu. ya sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?