Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Yaaaaaa offf daha erken değilmiydi canım yaa valla herkes adet oldu Allah sonumuzu hayretsin herkes erken oldu kesin 2 gün sonra bende olurum üzülme kuzum inşallah diğer olur nasip değilmiş
Yarin iste canım olmam gerekiyodu bugun oldum aşılama oldugunda normal regli.gununde olmuyosun erken oluyosun valla normalden ayrı bi ugras veriyoruz maddi manevi insan ister istemez sarsıliyo inşallah bidahakine Allah bos çıkarmaz elimizi dualarım sizinle canım inşallah bebisın tutmustur

Aynen öyle hayatım çok güzel açıklamışsın bravo

ay çok az kalmış gerçekten. senin tarihten 1 hafta sonrada benim zamanım geliyo. hakkımızda hayırlısi olsun.

Sanmıyorum canım benimkide tutmamıştır eli kulağındadır çok umudum yok hayırlısı artık hep beraber birbirimize destekle yola devam edicez canım Rabbim büyük olacak inşallahh, o değilde S Sevdali1 noldu nerelerde çok ama çook merak ediyorumm

Yok.yok.senden umutluyum ben Allahın izniyle alırız insallah güzel haberlerıni ne yapalim hakkimizda hayirlisi olmazssada evet bidaha gelmedi hiç olmadı heralde ama bugunde yok

Yok.yok.senden umutluyum ben Allahın izniyle alırız insallah güzel haberlerıni ne yapalim hakkimizda hayirlisi olmazssada evet bidaha gelmedi hiç olmadı heralde ama bugunde yok
Ayy inşallahh canım yaa korkmaya başladım ama işte hayırlısı olsun ,, inşallah size umut olurum da öbür ay sizde bana güzel haberler verirsinizz (Amin)

Kalmis olabilirsin canim hic dusunme olumluda olumsuzda ne gelirse bahtina o olsun kalanda cok insan var 100 kisiden 20 sinin tutuyo asilama neden o 20 de olamiyalimki

Hayirlisi olsun diyelim canim hakkimizda bende yarini bi atlatsaydim simdi acisini biliorumya daha bi tedirgin oluyo insan ilkinde rahat gitmistim

Ya dayanilmicak gibi deildi ama agri coktu.bazi insanlarda rahmi tam goremeyince tek disli isimli bi alet var onunla cekiolar o cok feci kotu banada ondan yaptilar her insanda olmuyomus sanirim o

Ya dayanilmicak gibi deildi ama agri coktu.bazi insanlarda rahmi tam goremeyince tek disli isimli bi alet var onunla cekiolar o cok feci kotu banada ondan yaptilar her insanda olmuyomus sanirim o
Spekulum acıtmıştır takılınca canını, bende de biraz oldu rutin kontrolde de acıyo zaten o :) yoksa aşılama agrılı bişey değil kuzum

İste diorumya canim spekulum veya asilama olayi deil google yaz tek disli cerrahi alet die onunla rahmimden tutup cekti biraz benim o agritti.baya igne yapmis gibi bisey oluyo icerden

İste diorumya canim spekulum veya asilama olayi deil google yaz tek disli cerrahi alet die onunla rahmimden tutup cekti biraz benim o agritti.baya igne yapmis gibi bisey oluyo icerden
Sıkışık mi yapiyo doktorun canım yoksa normal mi ne ile alakalı.bilmiyorum kimisi öyle yapıyo ben öyle olmuştum

Valla ben benimkinde baya eziyet cektim sanirim idrarim vardi doktorum odada wc var girersin dedi sonra ne olduysa giremeden kendimi masada buldum sonra doktor isleme basladi mesanen cok dolu goremiorum dedi bide kaldirmadan sonda taktilar bunca zaman hastalara sonda cok taktim ama berbatmis valla bide onun acisini cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…