Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Doktordan doktora degisio anlicaniz kimi skısıkken rahat yapio demekki kimi normal bana sıkısık gel dememisti ama yinede bosaltti idrari ona ragmen goremedi tam tek disli aletle cekti rahmi biraz one muhtemelen bizlerle alakali rahim dar olunca cesitli yontemler yapilabilio

Ve bu aciyi iki kere cekmis oldum spekulum tek disli sonra olmayinca sonda sil bastan tekrar spekulum yine tek disli yoksa kanulle spremi aktarma islemini hissetmiosun bile

Seninde daha baya vardı :s diycek.birsey bulamıyorum
Ben şok oldum hiç adet belirtimde olmadıki normalde agrılarım hissettirirdi karnım agrır aha oluyorum derdim ayrıca öncesinde gerginliğim olurdu ben bişey anlamadım hayırlısı olsun ne diyebilirim ki

Ben şok oldum hiç adet belirtimde olmadıki normalde agrılarım hissettirirdi karnım agrır aha oluyorum derdim ayrıca öncesinde gerginliğim olurdu ben bişey anlamadım hayırlısı olsun ne diyebilirim ki
Sen ne yapcaksın canım 2. aşılama işini ne zamn düşünüyorsun

Sen ne yapcaksın canım 2. aşılama işini ne zamn düşünüyorsun
Canım hangisi mantıklı bilmiyorum oyüzden sabah doktorumu arıycam eğer hemen ardına yaptırmak mantıklıysa salı günü gider sil baştan başlarım , eğer farketmiyosa 1 ay ara verim öyle 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum, sen napıcan canım?

Bende yarin gitmeyi düşünüyorum farketmez derse 1 ay ara vereyim diyorum hem gidip hormon degerlerime baktirayim bi ahh ahh ilk.oldugumda çok.agladim simdi gozlerim.sızlıyor yarin gorüsüruź canim hakkimizda hayirlisi olsun

canım sende mi adet oldunn offf yaaa çok üzüldümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…