- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Baya zor olmuş senin canım evet ben hiçbirsey anlamadımVe bu aciyi iki kere cekmis oldum spekulum tek disli sonra olmayinca sonda sil bastan tekrar spekulum yine tek disli yoksa kanulle spremi aktarma islemini hissetmiosun bile
Nasıl ya yerlesme kanamasi dedikleri.gibi degil baya geldimi yaniKızlar adet oldum tutmadı benimkide
Yok canım yaa ne yerleşmesi resmen adet oldum şaka gibiNasıl ya yerlesme kanamasi dedikleri.gibi degil baya geldimi yani
Seninde daha baya vardı :s diycek.birsey bulamıyorumYok canım yaa ne yerleşmesi resmen adet oldum şaka gibi
Ben şok oldum hiç adet belirtimde olmadıki normalde agrılarım hissettirirdi karnım agrır aha oluyorum derdim ayrıca öncesinde gerginliğim olurdu ben bişey anlamadım hayırlısı olsun ne diyebilirim kiSeninde daha baya vardı :s diycek.birsey bulamıyorum
Sen ne yapcaksın canım 2. aşılama işini ne zamn düşünüyorsunBen şok oldum hiç adet belirtimde olmadıki normalde agrılarım hissettirirdi karnım agrır aha oluyorum derdim ayrıca öncesinde gerginliğim olurdu ben bişey anlamadım hayırlısı olsun ne diyebilirim ki
Canım hangisi mantıklı bilmiyorum oyüzden sabah doktorumu arıycam eğer hemen ardına yaptırmak mantıklıysa salı günü gider sil baştan başlarım , eğer farketmiyosa 1 ay ara verim öyle 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum, sen napıcan canım?Sen ne yapcaksın canım 2. aşılama işini ne zamn düşünüyorsun
Bende yarin gitmeyi düşünüyorum farketmez derse 1 ay ara vereyim diyorum hem gidip hormon degerlerime baktirayim bi ahh ahh ilk.oldugumda çok.agladim simdi gozlerim.sızlıyor yarin gorüsüruź canim hakkimizda hayirlisi olsunCanım hangisi mantıklı bilmiyorum oyüzden sabah doktorumu arıycam eğer hemen ardına yaptırmak mantıklıysa salı günü gider sil baştan başlarım , eğer farketmiyosa 1 ay ara verim öyle 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum, sen napıcan canım?
hadi yaaaaa çok üzüldüm canım ben daha test yapmadım eşim salıya kadar bekleyelim dediHastalandımmAllah sizin yüzünüzu güldürsün ınşallah
canım sende mi adet oldunn offf yaaa çok üzüldümmmmCanım hangisi mantıklı bilmiyorum oyüzden sabah doktorumu arıycam eğer hemen ardına yaptırmak mantıklıysa salı günü gider sil baştan başlarım , eğer farketmiyosa 1 ay ara verim öyle 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum, sen napıcan canım?
Ahh nerelerdesin sen merak ettik sorma döküldü grup resmen yakızlar inşallah bi dahaki aşılamanızdan olumlu sonuç alırsınız
Malesef canım yaacanım sende mi adet oldunn offf yaaa çok üzüldümmmm
Nerelerdesin sen gözümüz seni aradı merak ettik tek umudumuz sen kaldın canım inşallah seninki tutmuşturkızlar inşallah bi dahaki aşılamanızdan olumlu sonuç alırsınız
siz yinede kan testi yapın doktorum öyle demişti çünkü ama canım bekle 15 gün olsun öyle yap testi erken çünkü daha hamile olupta adet olanlar varmış çünküMalesef canım yaaaşılama gününü saymazsak bugün 9.gün çok erken oldu diye düşünüyorum offf ki ne of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?