- Konu Sahibi Pembepanterr
-
inan ki canım çok üzüldüm yaaaa kısmet değilmiş demekkiAhh nerelerdesin sen merak ettik sorma döküldü grup resmen ya
Sanmıyorum bişey çıkmaz ama yinede baktırırım gidersem canım,, sadece erken olması biraz tuhaf geldisiz yinede kan testi yapın doktorum öyle demişti çünkü ama canım bekle 15 gün olsun öyle yap testi erken çünkü daha hamile olupta adet olanlar varmış çünkü
inşallah canım inşallahhNerelerdesin sen gözümüz seni aradı merak ettik tek umudumuz sen kaldın canım inşallah seninki tutmuştur
Sanmiyorum oyle olsa bukadar yogun gelmezdi cumartesiden.hisstmistim ben zaten dogru hisstmisim napalim artik önümüze bakcaz dua etcez baska yapcak birseyimiz yokSanmıyorum bişey çıkmaz ama yinede baktırırım gidersem canım,, sadece erken olması biraz tuhaf geldi
bence sen 15. gün testi yap canım hiç belli olmaz bi bakarsınn hamilesindirrr ohhhh misssssSanmıyorum bişey çıkmaz ama yinede baktırırım gidersem canım,, sadece erken olması biraz tuhaf geldi
ben hasta olmayı bekliyodum size çok şaşırdım canım yaaa ama bende pko var adet olacağımı pek sanmıyorumSanmiyorum oyle olsa bukadar yogun gelmezdi cumartesiden.hisstmistim ben zaten dogru hisstmisim napalim artik önümüze bakcaz dua etcez baska yapcak birseyimiz yok
Offf be ne hevesle açmıştım bu topiği kusakta kaldı resmen,, bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorumben hasta olmayı bekliyodum size çok şaşırdım canım yaaa ama bende pko var adet olacağımı pek sanmıyorum
Adet olduğumda bende öyle düşündüm asilamam tutmadiginda sanki ben o hissi yasayamayacakmisim gibi sanki hep başkalarının çocuklarını sevecekmisim gibi..Sonra dedim kendine gel sende çatır çatır doguracaksin ve öyle de güzel bi anne olacaksın ki..ışte sende oylesin canım.umutsuzluk yokkk kendimizi bırakmak yokkk rabbim sadece bizim için en doğru zmanda verecek eminim ve ilaç gibi gelecek insallah o yaralarimiza...Salı günü adetin üçüncü günü gidicem tekrar ignelerle baslicaz sanırım.kopmayalim birbirimizden paylaşalım burdan haberleselim kzuumOfff be ne hevesle açmıştım bu topiği kusakta kaldı resmen,, bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum
Canım merhaba umudunu yitirme vardr bi hayır bende aşılama olcm bu ay bgun doktor yumurta durumuna bakcak ona göre yapıcak ben su an tüp bebk için yaptryrm aşılamaları tüp bebegi arastrdm bıraz ama anlamadm nasıl zor bi sürecmiBende bu sabah oldum sasirmadim bekledigim biseydi masaAllah hic sekmez günü gününe olurum adetlerimi sanki bi halta yariyomus gibimillet bu ay cocuk dusunuyorum diyo o ay hamile kaliyo nasil biseydir bu anlamiyorum.Ya bu doktorlar bisey bilmiyo yada gercekten Allah bizi seviyo ve imtihan ediyo...Allahim daha fazla aratmadan hayirli evlatlarla doldursun kucagimizi ne diyimki daha 1tüp bebek 2 asilama sonuc kocaman bir sifirrrr ustelik hic bir sorun yok doktorlara göre
Merhaba kolay bi surec desem yalan olur ben cok yipranmistim ama herkes ayni tepkileri vercek diye bisey yok moral ve motivasyon cok onemli doktorunla iletisimin önemli.Asilama cok cok kolay tup bebege gore tupbebekte ilac ve igneler farklilik gosteriyo sonrasinda yumurtalar toplaniyo sonrasinda transfer oluyo bunlarin hepsi bir süreç ve ben o surecte cok yipranmistim calisiyodum bide is yerindede sorunlar vardi islemi yaptirmak icin iyi bir zaman degildi anliycaniz.Ama dedigim gibi siz moralinizi yuksek tutun ve olacagina inandirin kendinizi.Ben tum islemlerden sonra hissettim olmayacağını Allah biliyor.Canım merhaba umudunu yitirme vardr bi hayır bende aşılama olcm bu ay bgun doktor yumurta durumuna bakcak ona göre yapıcak ben su an tüp bebk için yaptryrm aşılamaları tüp bebegi arastrdm bıraz ama anlamadm nasıl zor bi sürecmi
Bende suan çalsyrm ve benmde brz skntılı iş.yerim bende işten cıkınca düşünyrm tüp bebgi oda 2017yi bulcak zaten evet cok ilac kullanılıyo biliyorm yumrta toplama işleminide biliyrm toplamadan snra ne kadr beklenıyo ve transfer narkozsuz mu oluyoMerhaba kolay bi surec desem yalan olur ben cok yipranmistim ama herkes ayni tepkileri vercek diye bisey yok moral ve motivasyon cok onemli doktorunla iletisimin önemli.Asilama cok cok kolay tup bebege gore tupbebekte ilac ve igneler farklilik gosteriyo sonrasinda yumurtalar toplaniyo sonrasinda transfer oluyo bunlarin hepsi bir süreç ve ben o surecte cok yipranmistim calisiyodum bide is yerindede sorunlar vardi islemi yaptirmak icin iyi bir zaman degildi anliycaniz.Ama dedigim gibi siz moralinizi yuksek tutun ve olacagina inandirin kendinizi.Ben tum islemlerden sonra hissettim olmayacağını Allah biliyor.
Ne kadar bekliycene doktorunuz karar veriyo toplama narkozlu yapiliyo transfer kolay bi islem uyutulmadan yapiliyo hatta izleyebiliyosunuzBende suan çalsyrm ve benmde brz skntılı iş.yerim bende işten cıkınca düşünyrm tüp bebgi oda 2017yi bulcak zaten evet cok ilac kullanılıyo biliyorm yumrta toplama işleminide biliyrm toplamadan snra ne kadr beklenıyo ve transfer narkozsuz mu oluyo
Bekle bekle merakla sonra koca bi husran ayy valla canım ya nasıl oluyor anlamıyorum bu işler çok ilginç yani hemen olanı birak yanlışlıkla olanı bile var biz herseyi yapiyoz yok yok yanı napalım sabır etcez artik biraz daha inşallah bizimde yüzümuz gülcekBende bu sabah oldum sasirmadim bekledigim biseydi masaAllah hic sekmez günü gününe olurum adetlerimi sanki bi halta yariyomus gibimillet bu ay cocuk dusunuyorum diyo o ay hamile kaliyo nasil biseydir bu anlamiyorum.Ya bu doktorlar bisey bilmiyo yada gercekten Allah bizi seviyo ve imtihan ediyo...Allahim daha fazla aratmadan hayirli evlatlarla doldursun kucagimizi ne diyimki daha 1tüp bebek 2 asilama sonuc kocaman bir sifirrrr ustelik hic bir sorun yok doktorlara göre
Aa.bunu.blmıodum anldm ben doktoruma asılamadan omce rahıme cızık atalm dedm konstm o başarısız.tüp bebeklerde yapılıo dedi acaba rahmınıze cizik attrp tüp bebk mi.deneseniz aşılamalrn bi çoğu tutmuo tutanlar sans gbiNe kadar bekliycene doktorunuz karar veriyo toplama narkozlu yapiliyo transfer kolay bi islem uyutulmadan yapiliyo hatta izleyebiliyosunuz
InsaAllah....ben birakiyorum tedaviyi falan bu kış boyle gecsin gittin bahara Allah kerimBekle bekle merakla sonra koca bi husran ayy valla canım ya nasıl oluyor anlamıyorum bu işler çok ilginç yani hemen olanı birak yanlışlıkla olanı bile var biz herseyi yapiyoz yok yok yanı napalım sabır etcez artik biraz daha inşallah bizimde yüzümuz gülcek
Rahime cizik attirmak ne demek ya ilk defa duydumAa.bunu.blmıodum anldm ben doktoruma asılamadan omce rahıme cızık atalm dedm konstm o başarısız.tüp bebeklerde yapılıo dedi acaba rahmınıze cizik attrp tüp bebk mi.deneseniz aşılamalrn bi çoğu tutmuo tutanlar sans gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?