- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Rahime çizik atılması hiperoskopi dedikleri yontem varya rahım fılmnde yapılan onun gbi rahime çizik.atıolar ve tüp bebk transferden sonra rahıme embriyo daha kolay yerlesıo rahımın kabl etmedgi zamanlarda kullanılıo dye blyrm bi konsn bence doktornzlaRahime cizik attirmak ne demek ya ilk defa duydum
Merhaba ben tedavımı ozel hastanede oluyorm ve tüp bebek için 2asılama şartı var o asılamalarn sgkya kaydolması gerekıyo tüp bebk raporu almak ıcın tüp bebk raporu almadan bna soyledkleri fiyat ilaclar dahıl 7bin ama asılama sartlarını olursan tüp bebk raporu cıkarrsan ılaclar dahıl 3100lira dedıler antalyada özelde bu fiyat tıp fakultelerınde daha uygun ama ne kadar blmyrmBırsey sorcam kızlar bu tup bebekte ozelde yaptrrsak sartlardan yararlanıyomuyuz devlette yapılincami oluyo bide nekadar suan bilginiz varmi bn aşılama yapilirken baskasina yapilmis ayni odadaydik dinlenirken 8000 tl dedi doktor disardan hastaneyle anlasmasi var operasyonlarini orda yapiyo sadece oyle olunca daha yuksrk oluyo sanirim yoksa boylemi fiytlar
Konusurum doktorla fakat ben rahim filmide cektirdim ya valla usandim hersey yapildi bi o kalmisti onuda yaptiralim bari ama dedigim gibi simdi birakiyorum herseyi bahara kadar...Rahime çizik atılması hiperoskopi dedikleri yontem varya rahım fılmnde yapılan onun gbi rahime çizik.atıolar ve tüp bebk transferden sonra rahıme embriyo daha kolay yerlesıo rahımın kabl etmedgi zamanlarda kullanılıo dye blyrm bi konsn bence doktornzla
Bıraz ara vermenz Tabiki daha iyi ama size tavsyem mutlaka konusun rahıme tutunmasını saglayan bıseylerden biri hakkımzda hayrlısı hepmz ıcnKonusurum doktorla fakat ben rahim filmide cektirdim ya valla usandim hersey yapildi bi o kalmisti onuda yaptiralim bari ama dedigim gibi simdi birakiyorum herseyi bahara kadar...
Sagol canım ya benim gttigim hastaneninde sgk anlasmasi var aşılama.onceside evrak verdik saglik bakanligina gonderiyolrmis sanirimMerhaba ben tedavımı ozel hastanede oluyorm ve tüp bebek için 2asılama şartı var o asılamalarn sgkya kaydolması gerekıyo tüp bebk raporu almak ıcın tüp bebk raporu almadan bna soyledkleri fiyat ilaclar dahıl 7bin ama asılama sartlarını olursan tüp bebk raporu cıkarrsan ılaclar dahıl 3100lira dedıler antalyada özelde bu fiyat tıp fakultelerınde daha uygun ama ne kadar blmyrm
Ben ılk gitmeye basladgmda hapla yumurtam buyudu aşılama ıstedm.yapıldı ama hapla tedavıyı devlet kabul etmıomus boşa gitti asılamam smdı ıgneyle tedavı sgkya kayt oluyoms genede sorp.teyit etmenzde fayda varSagol canım ya benim gttigim hastaneninde sgk anlasmasi var aşılama.onceside evrak verdik saglik bakanligina gonderiyolrmis sanirim
Bende doktordayım ameliyatı çikti bekliyorum sekreter dedi banada 1 ay ara veriyo doktor diye bende zaten hemen istemiyodum ne yapalim artık daha zamanı varmış demekKızlar gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizin ki olumsuz oldune yazık ki Ben bugün doktora gittim kan sonucu istedi ve kontrol etti.Yumurtalarım aşılama öncesi 5-6 taneydi sadece 2 tanesi çatlamamış diğerleri çatlamış.Kan sonucumda negatif maalesef..Yani elde var yine sıfır... Doktora soruyorum nedeni yok... 2 ay ara verdi akışına bırakın dedi.
Ben ikinci aşılamayı beklemeden yaptırmıştım yani yani arka arkaya olmuştu.Gerçi doktor onda da beklemeyi teklif etmişti ama ben beklemek istememiştim.İmtihan dünyası benim imtihanım da bu demekki diyorumBende doktordayım ameliyatı çikti bekliyorum sekreter dedi banada 1 ay ara veriyo doktor diye bende zaten hemen istemiyodum ne yapalim artık daha zamanı varmış demek
senin ilk aşılama mı canım?bir ben kaldım
Inşallah sonucunu alırız canım kısa zamandaBen ikinci aşılamayı beklemeden yaptırmıştım yani yani arka arkaya olmuştu.Gerçi doktor onda da beklemeyi teklif etmişti ama ben beklemek istememiştim.İmtihan dünyası benim imtihanım da bu demekki diyorum
MasaAllah size Allah bizede o duyguyu yasatsin insaAllahsenin ilk aşılama mı canım?
Hadi hayırli olsun canım güzel haberlerini alırsın inşallah rahat geçmesine sevindim acı çekmişin digerindeKizlar bende oldum geldim asilamami cok sukur bu sefer cok rahat gecti digerinde hem parayi cok verdim hem aciyi cok cektim.hayirlisi olsun bakalim gun saymaya basladik yine
Inşallah bekliyoruz güzel haberleriniii hayırlısıylakızlar birazdan gidip test yaptırıcam inşallah olumlu sonuçla dönerim yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?