Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Rahime cizik attirmak ne demek ya ilk defa duydum
Rahime çizik atılması hiperoskopi dedikleri yontem varya rahım fılmnde yapılan onun gbi rahime çizik.atıolar ve tüp bebk transferden sonra rahıme embriyo daha kolay yerlesıo rahımın kabl etmedgi zamanlarda kullanılıo dye blyrm bi konsn bence doktornzla

Merhaba ben tedavımı ozel hastanede oluyorm ve tüp bebek için 2asılama şartı var o asılamalarn sgkya kaydolması gerekıyo tüp bebk raporu almak ıcın tüp bebk raporu almadan bna soyledkleri fiyat ilaclar dahıl 7bin ama asılama sartlarını olursan tüp bebk raporu cıkarrsan ılaclar dahıl 3100lira dedıler antalyada özelde bu fiyat tıp fakultelerınde daha uygun ama ne kadar blmyrm

Konusurum doktorla fakat ben rahim filmide cektirdim ya valla usandim hersey yapildi bi o kalmisti onuda yaptiralim bari ama dedigim gibi simdi birakiyorum herseyi bahara kadar...

Konusurum doktorla fakat ben rahim filmide cektirdim ya valla usandim hersey yapildi bi o kalmisti onuda yaptiralim bari ama dedigim gibi simdi birakiyorum herseyi bahara kadar...
Bıraz ara vermenz Tabiki daha iyi ama size tavsyem mutlaka konusun rahıme tutunmasını saglayan bıseylerden biri hakkımzda hayrlısı hepmz ıcn

Sagol canım ya benim gttigim hastaneninde sgk anlasmasi var aşılama.onceside evrak verdik saglik bakanligina gonderiyolrmis sanirim

Sagol canım ya benim gttigim hastaneninde sgk anlasmasi var aşılama.onceside evrak verdik saglik bakanligina gonderiyolrmis sanirim
Ben ılk gitmeye basladgmda hapla yumurtam buyudu aşılama ıstedm.yapıldı ama hapla tedavıyı devlet kabul etmıomus boşa gitti asılamam smdı ıgneyle tedavı sgkya kayt oluyoms genede sorp.teyit etmenzde fayda var

Kızlar gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizin ki olumsuz oldu ne yazık ki Ben bugün doktora gittim kan sonucu istedi ve kontrol etti.Yumurtalarım aşılama öncesi 5-6 taneydi sadece 2 tanesi çatlamamış diğerleri çatlamış.Kan sonucumda negatif maalesef..Yani elde var yine sıfır... Doktora soruyorum nedeni yok... 2 ay ara verdi akışına bırakın dedi.

Bende doktordayım ameliyatı çikti bekliyorum sekreter dedi banada 1 ay ara veriyo doktor diye bende zaten hemen istemiyodum ne yapalim artık daha zamanı varmış demek

Bende doktordayım ameliyatı çikti bekliyorum sekreter dedi banada 1 ay ara veriyo doktor diye bende zaten hemen istemiyodum ne yapalim artık daha zamanı varmış demek
Ben ikinci aşılamayı beklemeden yaptırmıştım yani yani arka arkaya olmuştu.Gerçi doktor onda da beklemeyi teklif etmişti ama ben beklemek istememiştim.İmtihan dünyası benim imtihanım da bu demekki diyorum

Ben ikinci aşılamayı beklemeden yaptırmıştım yani yani arka arkaya olmuştu.Gerçi doktor onda da beklemeyi teklif etmişti ama ben beklemek istememiştim.İmtihan dünyası benim imtihanım da bu demekki diyorum
Inşallah sonucunu alırız canım kısa zamanda

Kizlar bende oldum geldim asilamami cok sukur bu sefer cok rahat gecti digerinde hem parayi cok verdim hem aciyi cok cektim.hayirlisi olsun bakalim gun saymaya basladik yine

Kizlar bende oldum geldim asilamami cok sukur bu sefer cok rahat gecti digerinde hem parayi cok verdim hem aciyi cok cektim.hayirlisi olsun bakalim gun saymaya basladik yine
Hadi hayırli olsun canım güzel haberlerini alırsın inşallah rahat geçmesine sevindim acı çekmişin digerinde

Resmen hastaneler umut tacirliği yapıyolar.Ben de aşılama yaptırırken mikro çipli aşılama yapalım daha iyi olur diye umutlandırıldım.ve geçen ay ilk aşılamam hüsranla sona erdi.doktor üçüncü günü gel demişti gitmedim.Aşılamanın tutma oranı çok yüksek değil.Bende o yüzden biraz kendimi dinlemeyi düşünüyorum kürlerle destekliycem ilaç tedavisini.Zamanı gelince Rabbim benim anne olmamı nasip ettiyse olucak inanıyorum.Belki de doğal yollarla belli olmuyo bu işler.

Bence sizde bitkilerle destekleyin tedavinizi.Mesela hayıt suyu varmış çok faydasını gören var. Hayıt suyuyla hamile kalanlar az değil.Bence denemekte fayda var.Arı sütü bal polen karışımına başladım ben bi kaç gündür.Hamile kalsamda bırakmayı düşünmüyorum bebeğin gelişi mi için çok faydalıymış.Aklınız da bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…