- 2 Mart 2016
- 216
- 121
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ya haklisiniz benim bi arkadasim hayit suyuyla kaldi hamile hatta bana verdi suan bendede var ama icmedim nedense icsemmiki nasil kullaniliyo onu dahi bilmiyorumBence sizde bitkilerle destekleyin tedavinizi.Mesela hayıt suyu varmış çok faydasını gören var. Hayıt suyuyla hamile kalanlar az değil.Bence denemekte fayda var.Arı sütü bal polen karışımına başladım ben bi kaç gündür.Hamile kalsamda bırakmayı düşünmüyorum bebeğin gelişi mi için çok faydalıymış.Aklınız da bulunsun
Hadi canım güzdl haberlerini bekliyoruz iyi dayandın bu saate kadarkızlar birazdan gidip test yaptırıcam inşallah olumlu sonuçla dönerim yanınıza
Nasıl tadi acaba başka bi konuda arkadaş bana bögurtlen kokunu onermisti aldim kaynattim icmek.ne mumkun tadi cok fenaydi icemedimBence sizde bitkilerle destekleyin tedavinizi.Mesela hayıt suyu varmış çok faydasını gören var. Hayıt suyuyla hamile kalanlar az değil.Bence denemekte fayda var.Arı sütü bal polen karışımına başladım ben bi kaç gündür.Hamile kalsamda bırakmayı düşünmüyorum bebeğin gelişi mi için çok faydalıymış.Aklınız da bulunsun
Rica ederim canım.İnşallah faydasını görürsün.Hayıt suyunun tadı biraz kötüymüş ama bebişin belki o vesileyle gelicek sana bilemeyiz.Hayıt suyunu kesin dene.Ben şu an aslanpençesi kürünü uyguluyorum 2 ay kullanıp hayıt suyuna geçicem.Arı sütü bal polen karışımı bal tadında kıvamlı bi macun şeklinde tadı kötü deyil bence ama yutamazsan sütle karıştırıp kullanabilirsin aktara sorarsan o daha detaylı bilgi verirNasıl tadi acaba başka bi konuda arkadaş bana bögurtlen kokunu onermisti aldim kaynattim icmek.ne mumkun tadi cok fenaydi icemedimbi arastirayim bunu canim sagol
Dogru diyorsun canım çok.sagol inşallahRabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah bi gün burdan hamiş olduğumun haberini vericem inanıyorum.Sizde inanın inanmak istemek başarmanın yarısıdır
ikinci aşılamam bu canım :)senin ilk aşılama mı canım?
kızlarr 6 da çıkacak sonuç çok heyecanlıyım inşallah sizede umut olurum Rabbim hayırlısını nasip etsinnHadi canım güzdl haberlerini bekliyoruz iyi dayandın bu saate kadarhadi inşallah güzel.haberlerle gel bize
Hadi bakalım inşallah canım ya bu sfer gidip gelmemezlik yapma ama bekliyoruz baak :)kızlarr 6 da çıkacak sonuç çok heyecanlıyım inşallah sizede umut olurum Rabbim hayırlısını nasip etsinn
Şimdilik yok canım olur ama gelen bizlerinki genelde kasım başıydı tam tarih nasıl verdiki doktorun muhtemel tarih heralde demi bukizlar 28 kasimda asilama yapicak varmi araizda
sonuç negatifHadi bakalım inşallah canım ya bu sfer gidip gelmemezlik yapma ama bekliyoruz baak :)
Bende yarın gidicem doktoruma kontrol edicek ona göre karar vericez canım ya ara vericez yada 2.aşılamaya başlıycaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun zaten sizler olmasa süreç daha zor geçer eminim ne kadar güzel birbirimize destek oluyoruz,, hep buralardayım kuzucumAdet olduğumda bende öyle düşündüm asilamam tutmadiginda sanki ben o hissi yasayamayacakmisim gibi sanki hep başkalarının çocuklarını sevecekmisim gibi..Sonra dedim kendine gel sende çatır çatır doguracaksin ve öyle de güzel bi anne olacaksın ki..ışte sende oylesin canım.umutsuzluk yokkk kendimizi bırakmak yokkk rabbim sadece bizim için en doğru zmanda verecek eminim ve ilaç gibi gelecek insallah o yaralarimiza...Salı günü adetin üçüncü günü gidicem tekrar ignelerle baslicaz sanırım.kopmayalim birbirimizden paylaşalım burdan haberleselim kzuum
Off sendemi canım yaaa komple döküldük yaasonuç negatif
Canım herşey nasip yaaBende bu sabah oldum sasirmadim bekledigim biseydi masaAllah hic sekmez günü gününe olurum adetlerimi sanki bi halta yariyomus gibimillet bu ay cocuk dusunuyorum diyo o ay hamile kaliyo nasil biseydir bu anlamiyorum.Ya bu doktorlar bisey bilmiyo yada gercekten Allah bizi seviyo ve imtihan ediyo...Allahim daha fazla aratmadan hayirli evlatlarla doldursun kucagimizi ne diyimki daha 1tüp bebek 2 asilama sonuc kocaman bir sifirrrr ustelik hic bir sorun yok doktorlara göre
Hepimiz döküldük canım malesefKızlar gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizin ki olumsuz oldune yazık ki Ben bugün doktora gittim kan sonucu istedi ve kontrol etti.Yumurtalarım aşılama öncesi 5-6 taneydi sadece 2 tanesi çatlamamış diğerleri çatlamış.Kan sonucumda negatif maalesef..Yani elde var yine sıfır... Doktora soruyorum nedeni yok... 2 ay ara verdi akışına bırakın dedi.
Hayırlı olsun canım inşallah sen güzel haber verirsin ve siftah yaparız topiğimizde inşallahKizlar bende oldum geldim asilamami cok sukur bu sefer cok rahat gecti digerinde hem parayi cok verdim hem aciyi cok cektim.hayirlisi olsun bakalim gun saymaya basladik yine
İnşallah kuzum hatta inşallah aralık ayında hepimiz pozitif haberi buradan birbirimizle paylaşırız (amin)Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah bi gün burdan hamiş olduğumun haberini vericem inanıyorum.Sizde inanın inanmak istemek başarmanın yarısıdır
Şimdilik yok canım olur ama gelen bizlerinki genelde kasım başıydı tam tarih nasıl verdiki doktorun muhtemel tarih heralde demi bu
Kuzum gttim bugün yaptirdim tahlillerimi hormonlar falan iyi hepsi doktor 1 ay ara verip oyle yapiyomus bu ay yani boş gecicez tup bebekle ilgili bilgi aldım fiyat açısından falan bakalim artık zaman ne gösterecek_asi kuzum yarın gidiyorum doktora kontrol ve tahlil sonuçlarıma göre karar vericek büyük ihtimal 2.aşılamaya başlarız sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?