Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ya haklisiniz benim bi arkadasim hayit suyuyla kaldi hamile hatta bana verdi suan bendede var ama icmedim nedense icsemmiki nasil kullaniliyo onu dahi bilmiyorum

Nasıl tadi acaba başka bi konuda arkadaş bana bögurtlen kokunu onermisti aldim kaynattim icmek.ne mumkun tadi cok fenaydi icemedim bi arastirayim bunu canim sagol

Nasıl tadi acaba başka bi konuda arkadaş bana bögurtlen kokunu onermisti aldim kaynattim icmek.ne mumkun tadi cok fenaydi icemedim bi arastirayim bunu canim sagol
Rica ederim canım.İnşallah faydasını görürsün.Hayıt suyunun tadı biraz kötüymüş ama bebişin belki o vesileyle gelicek sana bilemeyiz.Hayıt suyunu kesin dene.Ben şu an aslanpençesi kürünü uyguluyorum 2 ay kullanıp hayıt suyuna geçicem.Arı sütü bal polen karışımı bal tadında kıvamlı bi macun şeklinde tadı kötü deyil bence ama yutamazsan sütle karıştırıp kullanabilirsin aktara sorarsan o daha detaylı bilgi verir

Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah bi gün burdan hamiş olduğumun haberini vericem inanıyorum.Sizde inanın inanmak istemek başarmanın yarısıdır

Bende yarın gidicem doktoruma kontrol edicek ona göre karar vericez canım ya ara vericez yada 2.aşılamaya başlıycaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun zaten sizler olmasa süreç daha zor geçer eminim ne kadar güzel birbirimize destek oluyoruz,, hep buralardayım kuzucum

Canım herşey nasip yaa bende senin gibi diyorum herkes çatır çatır doğuruyo biz kıçımızı yırtıyoz olmuyo diyorum sonra Allah'ın zoruna gider diye pişman oluyorum çünkü o herşeyin iyisini bilir, bizim içinde elbet vardır bi bildiği oyüzden sabredip beklicez yola devam canım hepimiz birbirimize desteğiz biyere kaybolmayın

Hepimiz döküldük canım malesef ama umutlar tükenmez kasım olmazsa aralık olur pes etmek yok sil baştan yapıyoruz biyere kaybolmayın

Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.İnşallah bi gün burdan hamiş olduğumun haberini vericem inanıyorum.Sizde inanın inanmak istemek başarmanın yarısıdır
İnşallah kuzum hatta inşallah aralık ayında hepimiz pozitif haberi buradan birbirimizle paylaşırız (amin)

_asi kuzum yarın gidiyorum doktora kontrol ve tahlil sonuçlarıma göre karar vericek büyük ihtimal 2.aşılamaya başlarız sen ne yaptın?
Kuzum gttim bugün yaptirdim tahlillerimi hormonlar falan iyi hepsi doktor 1 ay ara verip oyle yapiyomus bu ay yani boş gecicez tup bebekle ilgili bilgi aldım fiyat açısından falan bakalim artık zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…