Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Şimdilik yok canım olur ama gelen bizlerinki genelde kasım başıydı tam tarih nasıl verdiki doktorun muhtemel tarih heralde demi bu
evet canim muhtemel tarih bu daha once adet 14 gun sonra asilama yapildi iki kere oyuzdn bugun adet oldum 14 ekledim 28 fln asilama olmasi lazim yum olusursa eyer

Kizlar burdan devam edelim geri aralik diye acmayalim topigi sonucta belirli kisi sayisina ulascaz ayni kisiler hemen hemen aralikta dewam edecek birbirimizi birakmayalim hepimizin hamile olacagi gunu iple cekiorumolacak hepimizinki

Kizlar burdan devam edelim geri aralik diye acmayalim topigi sonucta belirli kisi sayisina ulascaz ayni kisiler hemen hemen aralikta dewam edecek birbirimizi birakmayalim hepimizin hamile olacagi gunu iple cekiorumolacak hepimizinki
Ederiz burdan canım dinleniyosun bugun demi

Aynen canim gecenkinde bu kadar yatmamistim bu sefer yastik falan koydum ayaklarima uc gun dinleniyim diorum saten persembe ise gidicem bizim hastalara bakmak olunca is cok tempolu oluyo en azindan uc gun yatmaya calisiyimda belki bi nebze faydasi olur.geldigimden beri yatiorum.bu sefer doktorum progestanda verdi.ins ise yarar.ama size bisey soyleyimmi bu sefer devlette yaptimya taktik cok farkliydi biliomusunuz bu mantigima daha cok yatti gerci belki sizinkiyle aynidir bilmiorum ama benim ilkinden farkliydi bu sefer

Dinlen aman dikkat et canim nasıldı ne gibi farklıydı canim

Canim mesela spermi burda iki tupte aldim digerinde tekti ilk tup yikanio en iyi olanlar onu rahme yolladi ikinci tup yikaninca cok iyi olmayanlar onuda servikse yani rahim agzina birakti bosa harcamamak adina.sonra dinlenme asamasini spekulumla yapti hic cikarmadi akmasini engellemek icin.ilkinde benim guya ozel hastane ultrasonla bile bakmamisti.bunda kanulun yerini sperimin akisini ayni anda ultrasonla izleme sansim oldu.bilmiorum tutarmi tutmazmi ama cok memnun kaldim gelecek ay hic tereddutsuz yine denerim yani olana kadar cabalicaz insallah.

Hıım evet canım bende ekrandan izlemiştim ama spekulum dinlenirken çıkardılar zaten ayri odaya geçmiştim dinlenmek için iyiyi hadi canim icine sinmis oda onenli

Hadi bakalım canım hayırlı olsun igne mi kullancaksın hap mi
canim klomen verdi doktor adwtin 5 gunu baslicwm 5 gun kulanicm sonra bakalim yum olusuyomu birde yaninda corek otu bal kulanmayi dusunuyorum bi fikrin vaemi bu konuda onericegin

canim klomen verdi doktor adwtin 5 gunu baslicwm 5 gun kulanicm sonra bakalim yum olusuyomu birde yaninda corek otu bal kulanmayi dusunuyorum bi fikrin vaemi bu konuda onericegin
Ben yapmadım ama incir kürü var bi araştr istersen hem yan etkiside olmaz

ben tedaviyi bırakıcam canım bahara kadar evde soğan suyu içicem pko olanlara iyi geliyormuş onu deneyecem 5 ay kadar soğan suyuna devammm daha sonra incir kürüne geçicem
1 ay denedim soğam kürünü bende adet gecikmesi yaptı bende bıraktım belki sende işe yarar canım

Ya haklisiniz benim bi arkadasim hayit suyuyla kaldi hamile hatta bana verdi suan bendede var ama icmedim nedense icsemmiki nasil kullaniliyo onu dahi bilmiyorum
Bence bi deneyin Rabbim belki de hamiş kalmanı onla nasip edicek.Sabah akşam içiliyo bildiğim kadarıyla.İlaçlar gibi olmuyo bitkiler hiç bi yan etkisi yok.Ama en az 3 ay kullanmalısın

Nasıl tadi acaba başka bi konuda arkadaş bana bögurtlen kokunu onermisti aldim kaynattim icmek.ne mumkun tadi cok fenaydi icemedim bi arastirayim bunu canim sagol
Canım eyer bebiş istiyosak elimizi taşın altına koyucaz dimi zahmetsiz rahmet olmaz.Sen tadından çok sonuç odaklı düşün bence bebeğini kucağında hayal et o zaman eminim zorluklar kolaylaşıcaktır.Ben böyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…