- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
insallah onumuzdeki ay nasip olur cani. hayirli gecelerYok canım aşılamam tutmaďı bu ay bekliyip bidahaki ay tekrar deniycez bakalım
Amin inşallah canım.Ben senden çok ümitliydim. doktorum çok başarılı geçti falan demiştin galiba.O yüzden tutar demiştim nasip bu ay deyilmiş demek ki.Üzülme inşallah Rabbim bir an önce hamiş haberini almamızı nasip eder ve hepimize inşallahİnşallah kuzum hatta inşallah aralık ayında hepimiz pozitif haberi buradan birbirimizle paylaşırız (amin)
Sen aşılama mı yaptırdın.Bu söylediklerin hamilelik belirtisi.Rabbim inşallah yüzünü güldürür.Güzel haberlerini bekliyorumKizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var
Canim mesela spermi burda iki tupte aldim digerinde tekti ilk tup yikanio en iyi olanlar onu rahme yolladi ikinci tup yikaninca cok iyi olmayanlar onuda servikse yani rahim agzina birakti bosa harcamamak adina.sonra dinlenme asamasini spekulumla yapti hic cikarmadi akmasini engellemek icin.ilkinde benim guya ozel hastane ultrasonla bile bakmamisti.bunda kanulun yerini sperimin akisini ayni anda ultrasonla izleme sansim oldu.bilmiorum tutarmi tutmazmi ama cok memnun kaldim gelecek ay hic tereddutsuz yine denerim yani olana kadar cabalicaz insallah.
Siz hangi şehirdesiniz.Ben erzurumdayım özel hastanede yaptırdım güya 1.250 lira harcadık ama hiç memnun kalmadım.Adetin 3.günü gitmem gerekiyodu memnun kalmadığım için gitmedim bi müddet bitkisel kürlerle deniycem.Keşke burdada başka seçenek olsada bende değerlendirsem ama malesef.
Yok aşılama değil üstelik bu ay denemisligim de yok zevk suyundan supheleniyorum kahverengi lekem olmasa yerlesme kanamasi seklinde gebelik aklima bile gelmezdi ama bu belirtiler olunca supheleniyorm idrar testi yapmıyorum ya cikmazsa diyeSen aşılama mı yaptırdın.Bu söylediklerin hamilelik belirtisi.Rabbim inşallah yüzünü güldürür.Güzel haberlerini bekliyorum
Bence sen bi doktora git en iyisi.Çünkü zevk suyuyla hamiş kalanı hiç duymadım.Oluyosa da çok düşük bi ihtimaldir.3 ay önce bende korunmama rağmen adet olamadım lekelenme oldu.Doktora gittim yumurtalığımda kist oluştuğunu öğrendim sakın ihmal etmeYok aşılama değil üstelik bu ay denemisligim de yok zevk suyundan supheleniyorum kahverengi lekem olmasa yerlesme kanamasi seklinde gebelik aklima bile gelmezdi ama bu belirtiler olunca supheleniyorm idrar testi yapmıyorum ya cikmazsa diye
Hamilelik beklerken hastalik cikmasin allah korusun haklisin zevk suyu ile hamile kalma orani dusuk ama tam yumurtlama donemime denk gelmis bilmeden olabilir diye dusunuyorm ustelik iliskiden iki uc gun sonra kahverengi leke gordum damla damla adetim bitelide on bes gun olmustu adetimde duzenlidir aslinda kafam karisikBence sen bi doktora git en iyisi.Çünkü zevk suyuyla hamiş kalanı hiç duymadım.Oluyosa da çok düşük bi ihtimaldir.3 ay önce bende korunmama rağmen adet olamadım lekelenme oldu.Doktora gittim yumurtalığımda kist oluştuğunu öğrendim sakın ihmal etme
Valla canım çok başarılı geçti demişti doktorum ayrıca 4 yumurtamın dördününde çatlamış olması beni biraz daha umutlandırmıştı olmadı nasip değilmiş zamanı gelmemiş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için canımAmin inşallah canım.Ben senden çok ümitliydim. doktorum çok başarılı geçti falan demiştin galiba.O yüzden tutar demiştim nasip bu ay deyilmiş demek ki.Üzülme inşallah Rabbim bir an önce hamiş haberini almamızı nasip eder ve hepimize inşallah
Midem çok hassas canım ya ondan herseyi icemiyorum hemen kalkıyor o bögurtlen kokunu 1 yudum anca icebildim bide kargoyla geldi vsCanım eyer bebiş istiyosak elimizi taşın altına koyucaz dimi zahmetsiz rahmet olmaz.Sen tadından çok sonuç odaklı düşün bence bebeğini kucağında hayal et o zaman eminim zorluklar kolaylaşıcaktır.Ben böyle yapıyorum
merhaba bende devlette yaptım aşılamamı. sen ne zaman oldun aşılama? hangi hastanede yaptırdın?Aynen canim gecenkinde bu kadar yatmamistim bu sefer yastik falan koydum ayaklarima uc gun dinleniyim diorum saten persembe ise gidicem bizim hastalara bakmak olunca is cok tempolu oluyo en azindan uc gun yatmaya calisiyimda belki bi nebze faydasi olur.geldigimden beri yatiorum.bu sefer doktorum progestanda verdi.ins ise yarar.ama size bisey soyleyimmi bu sefer devlette yaptimya taktik cok farkliydi biliomusunuz bu mantigima daha cok yatti gerci belki sizinkiyle aynidir bilmiorum ama benim ilkinden farkliydi bu sefer
Manisadayım ben canım bende özele gidiyorum ilki tutmadı aynı doktora devam edicem şimdilik bi sorunum yok doktor hatta etrafindaki kisiler bile çok onemli bence insallah bulursun gönlune gore bi doktor yada ihtiyacin kalmadan hamiş olursunSiz hangi şehirdesiniz.Ben erzurumdayım özel hastanede yaptırdım güya 1.250 lira harcadık ama hiç memnun kalmadım.Adetin 3.günü gitmem gerekiyodu memnun kalmadığım için gitmedim bi müddet bitkisel kürlerle deniycem.Keşke burdada başka seçenek olsada bende değerlendirsem ama malesef.
Canım valla çok çok düşük bi ihtimal.bence ama test yap bizede haber et :)Kizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var
canım aşılama anında yumurtanın çatlamamış olması lazım. bir dahakinde bilgin olsunValla canım çok başarılı geçti demişti doktorum ayrıca 4 yumurtamın dördününde çatlamış olması beni biraz daha umutlandırmıştı olmadı nasip değilmiş zamanı gelmemiş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için canım
Suan test yapsam dogru yanit alir miyim sadece bir gun gecti varsa cikar mi yaniCanım valla çok çok düşük bi ihtimal.bence ama test yap bizede haber et :)
benimkide istanbulAnkara canim benimki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?