Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Amin inşallah hep beraber aralık ayı bize uğurlu gelsin

Midem çok hassas canım ya ondan herseyi icemiyorum hemen kalkıyor o bögurtlen kokunu 1 yudum anca icebildim bide kargoyla geldi vs
Anlıyorum o da zor.Benim de önceden öyleydi yaş ilerledikçe insanın tahammül sınırı yükseliyo belki de

Amin aynen geç olsun güç olmasın ama fazlada geç olmasın

Günaydıın canlar benmde 4 5tane yumurtam buyumus cuma günü aşılamam var size sorum ben gonal kullanoyorum göbekten vurulan gecen ay çatlatma iğnemi kendim yapmstm.gene kendm.yapıcam ama göbektenmi koldan mı sizce?

Canim doktorlar igne falan faslini nerden ne sekil pek anlamazlar ama benim arastirmalarima gore ve duyumlarima gore gobekten daha iyi oldugu soyleniyor.buyuk farklar oldugunu sanmiorum ama ben bi keresinde koldanda vurulmustum oda catlamisti sen kendin yapacakmissin gobekten daha rahat olur ayni devam et

Canım tesekkur ederm,sizlerin kaç yumurtası buyuyp aşılama yapıldı?

Benim gittigimde hastanede doktorun yanindaki hemsire haricinde ayrı odası var o ayrıntılı.anlatıyo bende göbekten vurmustum o gün gonal f inde son dozunu vurcaktım.hatta birini sagdan birini sol taraftan vurursun demişti

Ben hap kullandim canim 4 taneydi ucu buyuk birisi biraz kucuktu ucu catlamisti asilama yapilirken digeri duruyodu oda ay icinde catlar yada adet olursam adetten atilio

Ya benim doktor ve asıstanda iyi ama ben hep sormayı unutuyorm sonra dank ediyo kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…