- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Manisadayım ben canım bende özele gidiyorum ilki tutmadı aynı doktora devam edicem şimdilik bi sorunum yok doktor hatta etrafindaki kisiler bile çok onemli bence insallah bulursun gönlune gore bi doktor yada ihtiyacin kalmadan hamiş olursun
Amin inşallah hep beraber aralık ayı bize uğurlu gelsin
Anlıyorum o da zor.Benim de önceden öyleydi yaş ilerledikçe insanın tahammül sınırı yükseliyo belki deMidem çok hassas canım ya ondan herseyi icemiyorum hemen kalkıyor o bögurtlen kokunu 1 yudum anca icebildim bide kargoyla geldi vs
Amin aynen geç olsun güç olmasın ama fazlada geç olmasınValla canım çok başarılı geçti demişti doktorum ayrıca 4 yumurtamın dördününde çatlamış olması beni biraz daha umutlandırmıştı olmadı nasip değilmiş zamanı gelmemiş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için canım
Walla butun doktorlar catlayinca yapmayi tercih edio seninki hepsinden degisik demekki.bu ara sen kacinda olmustun asilamani bide ilkinidemi ayni doktor yapmisti senincanım aşılama anında yumurtanın çatlamamış olması lazım. bir dahakinde bilgin olsun
Canım doktor çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çağırırır aşılamaya amacıda zaten çatlamış olmasıcanım aşılama anında yumurtanın çatlamamış olması lazım. bir dahakinde bilgin olsun
Ovitrellemi canımGünaydıın canlar benmde 4 5tane yumurtam buyumus cuma günü aşılamam var size sorum ben gonal kullanoyorum göbekten vurulan gecen ay çatlatma iğnemi kendim yapmstm.gene kendm.yapıcam ama göbektenmi koldan mı sizce?
Aynen öyleWalla butun doktorlar catlayinca yapmayi tercih edio seninki hepsinden degisik demekki.bu ara sen kacinda olmustun asilamani bide ilkinidemi ayni doktor yapmisti senin
EvetOvitrellemi canım
Ben şimdiye kadar hep göbekten yaptım canım
Sagol canm.tesk ederm bende göbekten yapayımBen şimdiye kadar hep göbekten yaptım canım
Rica ederim canımSagol canm.tesk ederm bende göbekten yapayım
Canım tesekkur ederm,sizlerin kaç yumurtası buyuyp aşılama yapıldı?Canim doktorlar igne falan faslini nerden ne sekil pek anlamazlar ama benim arastirmalarima gore ve duyumlarima gore gobekten daha iyi oldugu soyleniyor.buyuk farklar oldugunu sanmiorum ama ben bi keresinde koldanda vurulmustum oda catlamisti sen kendin yapacakmissin gobekten daha rahat olur ayni devam et
Benim gittigimde hastanede doktorun yanindaki hemsire haricinde ayrı odası var o ayrıntılı.anlatıyo bende göbekten vurmustum o gün gonal f inde son dozunu vurcaktım.hatta birini sagdan birini sol taraftan vurursun demiştiCanim doktorlar igne falan faslini nerden ne sekil pek anlamazlar ama benim arastirmalarima gore ve duyumlarima gore gobekten daha iyi oldugu soyleniyor.buyuk farklar oldugunu sanmiorum ama ben bi keresinde koldanda vurulmustum oda catlamisti sen kendin yapacakmissin gobekten daha rahat olur ayni devam et
Benim.2 sagda 2 solda 4 yumurtam oluşmuştu canımCanım tesekkur ederm,sizlerin kaç yumurtası buyuyp aşılama yapıldı?
Ya benim doktor ve asıstanda iyi ama ben hep sormayı unutuyorm sonra dank ediyo kafamaBenim gittigimde hastanede doktorun yanindaki hemsire haricinde ayrı odası var o ayrıntılı.anlatıyo bende göbekten vurmustum o gün gonal f inde son dozunu vurcaktım.hatta birini sagdan birini sol taraftan vurursun demişti
Hmm anladm canm peki sonucunu ne zaman alcaksınBen hap kullandim canim 4 taneydi ucu buyuk birisi biraz kucuktu ucu catlamisti asilama yapilirken digeri duruyodu oda ay icinde catlar yada adet olursam adetten atilio
Aslında yumurtanın cok olması sansı arttırıo ama niye olmuyo.anlamyrmBenim.2 sagda 2 solda 4 yumurtam oluşmuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?