- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Oo hadi insallah güzel.haberlerini alrz benmde cuma yapılcak asılamaDaha dun oldum canim asilamami 26 si gibi ogrenirim durum ne
Benimde 4 yumurtam vardı canımCanım tesekkur ederm,sizlerin kaç yumurtası buyuyp aşılama yapıldı?
Sen sonucu almıstn demi.canmBenimde 4 yumurtam vardı canım
İnşallahh kuzum inşallahAmin aynen geç olsun güç olmasın ama fazlada geç olmasın
Malesef 1.aşılamam tutmadı ve adet oldum canım bugün gittim tekrar doktoruma,, tahlil sonuçlarıma göre ne yol izleyeceğimize karar vericek hayırlısı inşallahSen sonucu almıstn demi.canm
Kendini sıkma csnm rahat ol Allahın vardr bi bldgi hersyde.hayır vardır olumlu yönden bak bebgne bi adım yaklastnMalesef 1.aşılamam tutmadı ve adet oldum canım bugün gittim tekrar doktoruma,, tahlil sonuçlarıma göre ne yol izleyeceğimize karar vericek hayırlısı inşallah
Valla anlamadım gitti canım yeri geliyo 1 yumurtası olan tutuyo nasip kısmet heralde bekliyoruz bakalım zaman ne gösterecekAslında yumurtanın cok olması sansı arttırıo ama niye olmuyo.anlamyrm
Bakalım canım senin doktor ne diyecek hemen mi yapalım diyecek ara mı vercekMalesef 1.aşılamam tutmadı ve adet oldum canım bugün gittim tekrar doktoruma,, tahlil sonuçlarıma göre ne yol izleyeceğimize karar vericek hayırlısı inşallah
bende zaten igneden 36 saat sonra gittim aşilama için. yumurtalarım çatlamamıştı. doktor çatlamamış olması daha iyi tutma oranı daha yüksek dedi. ve aşılamamı yaptiCanım doktor çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çağırırır aşılamaya amacıda zaten çatlamış olması
canım benim pek bir bilgim yok. ama benim ilk aşılamamda ikinci aşılamamda iğne vurduğuma rağmen yumurtam çatlamadan ve idrara sıkışık yapıldı. doktor muayene ederken çatlamamış olması daha iyi tutma ihtimali yüksek dedi. ilk aşılamamda parça düştü benden düşük yaptim. bu aşilamamdan umudum var. bekliyorum işte hayirlisiyla. bu arada 9 kasımda aşılamamı oldum 22 kasımda bat günüm :)Walla butun doktorlar catlayinca yapmayi tercih edio seninki hepsinden degisik demekki.bu ara sen kacinda olmustun asilamani bide ilkinidemi ayni doktor yapmisti senin
Birazdan sonuca gidicem canım belli olunca yazarımBakalım canım senin doktor ne diyecek hemen mi yapalım diyecek ara mı vercek
benim 3 taneydi sağda 2 tane solda 1 taneydiCanım tesekkur ederm,sizlerin kaç yumurtası buyuyp aşılama yapıldı?
Yumurtan çatlamıyoda olabilir senin,, 36 saat sonra çatlamış olur normalde çünkübende zaten igneden 36 saat sonra gittim aşilama için. yumurtalarım çatlamamıştı. doktor çatlamamış olması daha iyi tutma oranı daha yüksek dedi. ve aşılamamı yapti
Anladim canim ilkinde peki o parca dustugu zaman betana baktirdin mi dusuk mu deilmi oyle daha net anlasilirdi.insallah bu sefer kalmissindir ilki tutmussa bu seferde ihtimalin yuksek Allah gonlune gore versincanım benim pek bir bilgim yok. ama benim ilk aşılamamda ikinci aşılamamda iğne vurduğuma rağmen yumurtam çatlamadan ve idrara sıkışık yapıldı. doktor muayene ederken çatlamamış olması daha iyi tutma ihtimali yüksek dedi. ilk aşılamamda parça düştü benden düşük yaptim. bu aşilamamdan umudum var. bekliyorum işte hayirlisiyla. bu arada 9 kasımda aşılamamı oldum 22 kasımda bat günüm :)
Canım doktordan geliyorum sonuçların normal dedi bu ay tedavi yok normal yumurta takibi yapıcak haftaya çarşamba gel dedi bakalım inşallah doğal yolla tutar nasip hayırlısı olsunBakalım canım senin doktor ne diyecek hemen mi yapalım diyecek ara mı vercek
canım doktora gitmedim. düşen parçayı yakınlarıma gosterdim doğruladılar. akşam bel ağrım oldu ertesi gün sancıyla beraber parça düştü. kanamamda devam etmişti. Allah hepimizin gönlüne göre versin tabi. sen ne aşamadasın aşilamamı yaptın? bir sorunun varmüAnladim canim ilkinde peki o parca dustugu zaman betana baktirdin mi dusuk mu deilmi oyle daha net anlasilirdi.insallah bu sefer kalmissindir ilki tutmussa bu seferde ihtimalin yuksek Allah gonlune gore versin
Hadi bakalım canım beraber ilerliyoruz bidahakı ay peki konustun mi yaptrcakmisin aşılamaCanım doktordan geliyorum sonuçların normal dedi bu ay tedavi yok normal yumurta takibi yapıcak haftaya çarşamba gel dedi bakalım inşallah doğal yolla tutar nasip hayırlısı olsun
Onu hiç konuşmadık canım şimdilik söz konusu olmadı belki tutar bu ay ve gerek kalmazHadi bakalım canım beraber ilerliyoruz bidahakı ay peki konustun mi yaptrcakmisin aşılama
Bende doktoruma bugun gittim 1 ay bekleme süresi verdi önümüzdeki ay ikinci asilamayi yapicaz canm.Off sendemi canım yaaa komple döküldük yaahayırlısı olsun hepimiz aralık ayına adapte oluyoruz canım tam gaz devam üzülme hayırlısı böyleymiş hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?