Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Malesef 1.aşılamam tutmadı ve adet oldum canım bugün gittim tekrar doktoruma,, tahlil sonuçlarıma göre ne yol izleyeceğimize karar vericek hayırlısı inşallah
Kendini sıkma csnm rahat ol Allahın vardr bi bldgi hersyde.hayır vardır olumlu yönden bak bebgne bi adım yaklastn

Canım doktor çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çağırırır aşılamaya amacıda zaten çatlamış olması
bende zaten igneden 36 saat sonra gittim aşilama için. yumurtalarım çatlamamıştı. doktor çatlamamış olması daha iyi tutma oranı daha yüksek dedi. ve aşılamamı yapti

Walla butun doktorlar catlayinca yapmayi tercih edio seninki hepsinden degisik demekki.bu ara sen kacinda olmustun asilamani bide ilkinidemi ayni doktor yapmisti senin
canım benim pek bir bilgim yok. ama benim ilk aşılamamda ikinci aşılamamda iğne vurduğuma rağmen yumurtam çatlamadan ve idrara sıkışık yapıldı. doktor muayene ederken çatlamamış olması daha iyi tutma ihtimali yüksek dedi. ilk aşılamamda parça düştü benden düşük yaptim. bu aşilamamdan umudum var. bekliyorum işte hayirlisiyla. bu arada 9 kasımda aşılamamı oldum 22 kasımda bat günüm :)

Anladim canim ilkinde peki o parca dustugu zaman betana baktirdin mi dusuk mu deilmi oyle daha net anlasilirdi.insallah bu sefer kalmissindir ilki tutmussa bu seferde ihtimalin yuksek Allah gonlune gore versin

Bakalım canım senin doktor ne diyecek hemen mi yapalım diyecek ara mı vercek
Canım doktordan geliyorum sonuçların normal dedi bu ay tedavi yok normal yumurta takibi yapıcak haftaya çarşamba gel dedi bakalım inşallah doğal yolla tutar nasip hayırlısı olsun

Anladim canim ilkinde peki o parca dustugu zaman betana baktirdin mi dusuk mu deilmi oyle daha net anlasilirdi.insallah bu sefer kalmissindir ilki tutmussa bu seferde ihtimalin yuksek Allah gonlune gore versin
canım doktora gitmedim. düşen parçayı yakınlarıma gosterdim doğruladılar. akşam bel ağrım oldu ertesi gün sancıyla beraber parça düştü. kanamamda devam etmişti. Allah hepimizin gönlüne göre versin tabi. sen ne aşamadasın aşilamamı yaptın? bir sorunun varmü

Canım doktordan geliyorum sonuçların normal dedi bu ay tedavi yok normal yumurta takibi yapıcak haftaya çarşamba gel dedi bakalım inşallah doğal yolla tutar nasip hayırlısı olsun
Hadi bakalım canım beraber ilerliyoruz bidahakı ay peki konustun mi yaptrcakmisin aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…