- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşallah bu ay Allah kısmet ederde doğal yolla kalırız kuzumBende doktoruma bugun gittim 1 ay bekleme süresi verdi önümüzdeki ay ikinci asilamayi yapicaz canm.
Canim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioyacanım benim pek bir bilgim yok. ama benim ilk aşılamamda ikinci aşılamamda iğne vurduğuma rağmen yumurtam çatlamadan ve idrara sıkışık yapıldı. doktor muayene ederken çatlamamış olması daha iyi tutma ihtimali yüksek dedi. ilk aşılamamda parça düştü benden düşük yaptim. bu aşilamamdan umudum var. bekliyorum işte hayirlisiyla. bu arada 9 kasımda aşılamamı oldum 22 kasımda bat günüm :)
Ben günde 4 tane 200 luk progestan aldim canım.maşallah hic gecikme olmadı 1 gün erken bile geldiCanim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioya
Aynen canım ya bende troitin bi cesiti haşimato var ama degerlerim çok.güzel o engel desem degerlerm norml olmaz anlamıyorum hicHic bi sorunumuz gozukmuyo yapilan butun tetkiklerde ama bi turlu tutmuyo anlamadim gitti valla daha hic hamile kalmadim ben
benimde 16. günde oldu. hiç bir ilaçta vermedi doktor sadece folikasit kullanıyorumCanim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioya
peki yumurtan çatlamışmıydı 16. günde?Canim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioya
Canım bende 2014de ilk asılamamı oldm tutmadı bu sene ekimde bende aşılama oldum hapla yumurtam büyüdü ama oda tutmadı doktorum tüp bebk istiosanız bekleyn bi kac ay yapalm dedi ama raporsuz cok pahalı benm daha oncekıler kaydolmadı sgkya sımdı 3.aşılama olcak bu defa iğneyle yumurtalarm buyudu ve bunun da tutmcgnı dusunuorm cnku kucuk bi sans bu bence aralıkta bi asılama olup tüp bebege gecıcem ınsallahmerhaba arkadaşlar ben ilk aşılamamı ekim ayında oldum ama tutmadı. Bizim tespit edilen bir problemimiz yok ama 1 seneyi geçti olmuyor. İlk aşılamamda düşünün iğne değil klomen kullandım 4 tane yumurtam oldu. hepside olgun ve iş görürdü. Ama olmayınca olmuyor işte.. bir de daha kötüsü 14. gün adet beklenir ya ben 19. gün oldum.. yani çok heveslenmiştim..doktorum kasım ayı ara verelim aralıkta 2. aşılamayı yapalım dedi. Yani hevesinizi kırmak istemem ama ben aşılamadan yana umudumu kaybettim gibi...Tabi Allah emeklerinizi boşa götürmesin fakat parası olan tüp bebek yaptırsın çok yıpratıcı çünkü.. bu arada aşılama yaptıran arkadaşlar kaç spermle aşılama yaptırdığını yazarsa sevinirim. Allah gönlünüze göre versin...
Merhaba canım hoşgeldin, herşey nasip kısmet işi canım burda okadar çok sebepsiz infertilite olan arkadaş varki çoğumuzun ilk aşılaması tutmadı,, başka topikte eşinde ve kendinde sorun olan ve ilk aşılaması tutan insanlar gördüm,,oyüzden diyorumki bunlar nasip kısmet işi,, hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün,, canım 70 milyondu bizimkisi,sizin kaçtı?merhaba arkadaşlar ben ilk aşılamamı ekim ayında oldum ama tutmadı. Bizim tespit edilen bir problemimiz yok ama 1 seneyi geçti olmuyor. İlk aşılamamda düşünün iğne değil klomen kullandım 4 tane yumurtam oldu. hepside olgun ve iş görürdü. Ama olmayınca olmuyor işte.. bir de daha kötüsü 14. gün adet beklenir ya ben 19. gün oldum.. yani çok heveslenmiştim..doktorum kasım ayı ara verelim aralıkta 2. aşılamayı yapalım dedi. Yani hevesinizi kırmak istemem ama ben aşılamadan yana umudumu kaybettim gibi...Tabi Allah emeklerinizi boşa götürmesin fakat parası olan tüp bebek yaptırsın çok yıpratıcı çünkü.. bu arada aşılama yaptıran arkadaşlar kaç spermle aşılama yaptırdığını yazarsa sevinirim. Allah gönlünüze göre versin...
Canım doktor neden yumurta takibinden sonra dikkat etmezki onu anlamıyorumKizlar bana acil cevap verin,dun doktora gittim catlamayan 3tane yumurtamin oldugunu soyledi bunlari istersen dogum kontrol hapiyla at istersen bi sonraki adetimde atarim diosan ilac vermeyim dedi.bende dogum kontrol hapi kullanmak istemedigimi soyledim bu catlamayan yumurtalar kist olusumuna sebep olurmu ne yapmaliyim sizce
Catlatma ignesi kullandim zaten.Fakat o iğneden sonra beni hic cagirip bakmadi direkt islem yapti ilk taakip yontemindede ayni seyi yapti doktor iğneden sonra beni cagirmadi gerizekalimidr nedir yaa niye cagirmiyo madem oyle oluyoCanım doktor neden yumurta takibinden sonra dikkat etmezki onu anlamıyorum3 yumurta ne demek ya baştan farkına varsaydı çatlatma iğnesi kullanırdın off bilemiyorum ki canım şu durumda napılır
64 milyon da bizimkiydi...Merhaba canım hoşgeldin, herşey nasip kısmet işi canım burda okadar çok sebepsiz infertilite olan arkadaş varki çoğumuzun ilk aşılaması tutmadı,, başka topikte eşinde ve kendinde sorun olan ve ilk aşılaması tutan insanlar gördüm,,oyüzden diyorumki bunlar nasip kısmet işi,, hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün,, canım 70 milyondu bizimkisi,sizin kaçtı?
Catlatma ignesi kullandim zaten.Fakat o iğneden sonra beni hic cagirip bakmadi direkt islem yapti ilk taakip yontemindede ayni seyi yapti doktor iğneden sonra beni cagirmadi gerizekalimidr nedir yaa niye cagirmiyo madem oyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?