Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioya

Hic bi sorunumuz gozukmuyo yapilan butun tetkiklerde ama bi turlu tutmuyo anlamadim gitti valla daha hic hamile kalmadim ben

Canim dun oldum iste asilamami senden 4 gun sonra belli olur benimkide bat 26 normalde benim ama asilamam 16.gunde oldugu icin bilmiorum adet gecikirmi bide progestan kullaniorum 26 sina kadar kullanir birakirim adeti geciktirioya
Ben günde 4 tane 200 luk progestan aldim canım.maşallah hic gecikme olmadı 1 gün erken bile geldi

Ben 2 yıl önce doğal yollarla hamile kalmıştım ama malesef 3.ayda bebeğin kalp atışı durdu ve aldırmak zorunda kaldık.Hamile kaldığım ayı çok iyi hatırlıyorum vücudum da olan değişiklikleri çok net hatırlıyorum.O yüzden vücudum da hep o belirtileri arıyorum. rabbim o hissi tekrar tattırır bana ve isteyen herkese inşallah

benimde 16. günde oldu. hiç bir ilaçta vermedi doktor sadece folikasit kullanıyorum

Keske progestan verseymis ya bide ilkinde dustugunu iddia ediosun sana kesinlikle vermesi lazimdi bence progestan tutunmasini saglio sonucta

Evet canim ucu catlamisti benim saten catlamada buyumede hic bi sorunum yok cok sukur bi tanede 17 mm falan vardi o duruodu sadece muhtemel oda catlamistir bile

merhaba arkadaşlar ben ilk aşılamamı ekim ayında oldum ama tutmadı. Bizim tespit edilen bir problemimiz yok ama 1 seneyi geçti olmuyor. İlk aşılamamda düşünün iğne değil klomen kullandım 4 tane yumurtam oldu. hepside olgun ve iş görürdü. Ama olmayınca olmuyor işte.. bir de daha kötüsü 14. gün adet beklenir ya ben 19. gün oldum.. yani çok heveslenmiştim..doktorum kasım ayı ara verelim aralıkta 2. aşılamayı yapalım dedi. Yani hevesinizi kırmak istemem ama ben aşılamadan yana umudumu kaybettim gibi...Tabi Allah emeklerinizi boşa götürmesin fakat parası olan tüp bebek yaptırsın çok yıpratıcı çünkü.. bu arada aşılama yaptıran arkadaşlar kaç spermle aşılama yaptırdığını yazarsa sevinirim. Allah gönlünüze göre versin...

Kizlar bana acil cevap verin,dun doktora gittim catlamayan 3tane yumurtamin oldugunu soyledi bunlari istersen dogum kontrol hapiyla at istersen bi sonraki adetimde atarim diosan ilac vermeyim dedi.bende dogum kontrol hapi kullanmak istemedigimi soyledim bu catlamayan yumurtalar kist olusumuna sebep olurmu ne yapmaliyim sizce

Canım bende 2014de ilk asılamamı oldm tutmadı bu sene ekimde bende aşılama oldum hapla yumurtam büyüdü ama oda tutmadı doktorum tüp bebk istiosanız bekleyn bi kac ay yapalm dedi ama raporsuz cok pahalı benm daha oncekıler kaydolmadı sgkya sımdı 3.aşılama olcak bu defa iğneyle yumurtalarm buyudu ve bunun da tutmcgnı dusunuorm cnku kucuk bi sans bu bence aralıkta bi asılama olup tüp bebege gecıcem ınsallah

Merhaba canım hoşgeldin, herşey nasip kısmet işi canım burda okadar çok sebepsiz infertilite olan arkadaş varki çoğumuzun ilk aşılaması tutmadı,, başka topikte eşinde ve kendinde sorun olan ve ilk aşılaması tutan insanlar gördüm,,oyüzden diyorumki bunlar nasip kısmet işi,, hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün,, canım 70 milyondu bizimkisi,sizin kaçtı?

Canım doktor neden yumurta takibinden sonra dikkat etmezki onu anlamıyorum 3 yumurta ne demek ya baştan farkına varsaydı çatlatma iğnesi kullanırdın off bilemiyorum ki canım şu durumda napılır

Canım doktor neden yumurta takibinden sonra dikkat etmezki onu anlamıyorum 3 yumurta ne demek ya baştan farkına varsaydı çatlatma iğnesi kullanırdın off bilemiyorum ki canım şu durumda napılır
Catlatma ignesi kullandim zaten.Fakat o iğneden sonra beni hic cagirip bakmadi direkt islem yapti ilk taakip yontemindede ayni seyi yapti doktor iğneden sonra beni cagirmadi gerizekalimidr nedir yaa niye cagirmiyo madem oyle oluyo

64 milyon da bizimkiydi...

bu ay kimseninki tutmadı. artık aşılamanin bir işe yaramadığına ikna olmuş durumdayım. bize verdigi şey stres ve boşa zaman kaybı sade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…