Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Catlatma ignesi kullandim zaten.Fakat o iğneden sonra beni hic cagirip bakmadi direkt islem yapti ilk taakip yontemindede ayni seyi yapti doktor iğneden sonra beni cagirmadi gerizekalimidr nedir yaa niye cagirmiyo madem oyle oluyo
Kontrol etseydi 1 tane daha çatlatma iğnesi olurdun canım,, benim tedavi olduğum aşılama değil normal bi ayda 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmuştum kontrole gittiğimde ikisi çatlamış ikisi çatlamamıştı bi tane daha çatlatma iğnesi olmuştum mesela

Hepsi catlamismiydi sizin o igneden sonra peki ya anlamadigim simdi bu yumurtalarla gebe kalabilirmiyim ise yararmi

Catlarsa gec dollenme dedikleri sey olur canim ama catlamazsa bir iki adetine kadar atilir onlar merak etme dr mm lerine kac dedi belirli bi mmden sonra kist kabul edilio onlar biliosundur heralde

bu ay kimseninki tutmadı. artık aşılamanin bir işe yaramadığına ikna olmuş durumdayım. bize verdigi şey stres ve boşa zaman kaybı sade.
Dur bakalim belki seninki olmustur daha regl olmadin sonucta hemen umudunu kaybetme ama olmazsada hayirlisi artik devam edicez olana kadar napalim

Catlarsa gec dollenme dedikleri sey olur canim ama catlamazsa bir iki adetine kadar atilir onlar merak etme dr mm lerine kac dedi belirli bi mmden sonra kist kabul edilio onlar biliosundur heralde
Hayir cnm bilmiyorum.benim oyle salak bi doktorum vardiki adama bisey soruyorum konuscaz onu dio hic konusmuyoruz gitmiycem zaten artik bikeree adamla iletisim kuramıyorumki derdime derman olmasini nasil bekleyeyim varmi istanbulda olupta dr.tavsiye edecek olan

Ewet canim bizim sonuclar baya iyiydi ilkinde keci boynuzu pekmezi icmisti esim ikincidede yikanmamis hali 60 milyondu yikaninca kac oldu bu sefer hic irdelemedim nasilsa daha yuksek oluyo die en iyisi pek ilgilenmemk onlarla sanirim iyide olsa tutmasa tutmuyo neticede

Ya ben hastanede oldugum icin kafama takilan herseyi surekli sorma sansim oluyo iyi gibi gozukuyo amabazende diorum fazla bilmek iyi olmuyo herseyi dusunur hale geliosun o yuzden skinti yaratmayin siz daha iyi akisina birakabilirsiniz bende oyle olmuyo ogrendikce benimkinede iyi dedikce daha umut ediorum fos cikio o yuzden sagliginiz tehdit edecek bisey olmadigi surece irdelemeyin

Dur bakalim belki seninki olmustur daha regl olmadin sonucta hemen umudunu kaybetme ama olmazsada hayirlisi artik devam edicez olana kadar napalim
canım burda 70 milyon 80 milyon spremden bahsediyosunuz. sizin tutmadıysa benim hiç tutmamıştır. eşimin yıkama sonrasi 20 milyon çünkü. yani anlayacağın şansim çok düşük Ama ne olursa olsun Allahtan umut kesilmez hayırlısı bakalım

Çatlatma iğnesinden sonra doktor bende de kontrol etmemişti yumurtalar çatladı mı diye.İçime sinmeyen bi çok konu oldu o yüzden gitmedim kontrole.Ama bi kaç ay deniycem olmazsa yine aynı hastaneye ama farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.İnsanın doktoruna güvenebilmesi çok önemli bence

Bende şimdi baktım 126 milyon eşimin sperm sayısı.3 katından bile fazla.Testte bütün değerler normal diyo.Biraz daha ümitlendim şimdi.Allaha şükür eşimde bi sorun yok.İnşallah normal yoldan hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…