- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Kontrol etseydi 1 tane daha çatlatma iğnesi olurdun canım,, benim tedavi olduğum aşılama değil normal bi ayda 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmuştum kontrole gittiğimde ikisi çatlamış ikisi çatlamamıştı bi tane daha çatlatma iğnesi olmuştum meselaCatlatma ignesi kullandim zaten.Fakat o iğneden sonra beni hic cagirip bakmadi direkt islem yapti ilk taakip yontemindede ayni seyi yapti doktor iğneden sonra beni cagirmadi gerizekalimidr nedir yaa niye cagirmiyo madem oyle oluyo
Kaç olması gerekiyo ne kadar yeterli onu bilemiyorum ama64 milyon da bizimkiydi...
Hepsi catlamismiydi sizin o igneden sonra peki ya anlamadigim simdi bu yumurtalarla gebe kalabilirmiyim ise yararmiKontrol etseydi 1 tane daha çatlatma iğnesi olurdun canım,, benim tedavi olduğum aşılama değil normal bi ayda 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi olmuştum kontrole gittiğimde ikisi çatlamış ikisi çatlamamıştı bi tane daha çatlatma iğnesi olmuştum mesela
Dur bakalim belki seninki olmustur daha regl olmadin sonucta hemen umudunu kaybetme ama olmazsada hayirlisi artik devam edicez olana kadar napalimbu ay kimseninki tutmadı. artık aşılamanin bir işe yaramadığına ikna olmuş durumdayım. bize verdigi şey stres ve boşa zaman kaybı sade.
Benimki sonradan ikiside çatlamıştı,, ama şimdi senin durum farklı boyutu kaç bilmiyoruz ki ona doktorun karar vermesi gerekiyo canım biz ne desek boşHepsi catlamismiydi sizin o igneden sonra peki ya anlamadigim simdi bu yumurtalarla gebe kalabilirmiyim ise yararmi
Sizinki ayıklandıktan sonramı 180 milyondu40 milyonun ustu normal kabul edilio bu arada kizlar gebelik sansi var sayilio
Hayir cnm bilmiyorum.benim oyle salak bi doktorum vardiki adama bisey soruyorum konuscaz onu dio hic konusmuyoruz gitmiycem zaten artik bikeree adamla iletisim kuramıyorumki derdime derman olmasini nasil bekleyeyim varmi istanbulda olupta dr.tavsiye edecek olanCatlarsa gec dollenme dedikleri sey olur canim ama catlamazsa bir iki adetine kadar atilir onlar merak etme dr mm lerine kac dedi belirli bi mmden sonra kist kabul edilio onlar biliosundur heralde
canım burda 70 milyon 80 milyon spremden bahsediyosunuz. sizin tutmadıysa benim hiç tutmamıştır. eşimin yıkama sonrasi 20 milyon çünkü. yani anlayacağın şansim çok düşükDur bakalim belki seninki olmustur daha regl olmadin sonucta hemen umudunu kaybetme ama olmazsada hayirlisi artik devam edicez olana kadar napalim
hayırlısı olsun canım sonucunu yaz mutlaka. bende 9 kasımda oldum aşılamamıSelam kızlar 7kasimda yaptirdim bende 10.gunumuz inşallah bebisler bizimledir. Ben dayanamayıp beta HCG yaptirdim bugün şuan sonuç bekliyorum
40 milyon ve üzeri normal gebelik için yeterli deniyor tabi hareket ve morfoloji de önemli...yani adamda 100 milyon sperm olur ama morfolojik bozukluk varsa bi halta yaramıyor, yada hareketsiz ise keza aynı..Kaç olması gerekiyo ne kadar yeterli onu bilemiyorum ama
İnşallah hamişsindir.Rabbim yüzünü güldürsünSelam kızlar 7kasimda yaptirdim bende 10.gunumuz inşallah bebisler bizimledir. Ben dayanamayıp beta HCG yaptirdim bugün şuan sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?