Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım hemen hemen aynı.durumdayz senle bende sayılara cok.sasrdm ama ben onemlı olan harekt dye bliyorm 20milyonun ıcınden tek bi tane yetrlyms gebe kalmak için nasp artk bu işler

Bence de bu işler nasip meselesi benim eşimin 126 milyon tutmayıca tutmuyo demek ki.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızlar 7kasimda yaptirdim bende 10.gunumuz inşallah bebisler bizimledir. Ben dayanamayıp beta HCG yaptirdim bugün şuan sonuç bekliyorum
Slm canım hoşgeldin aramıza,, inşallah tutmuştur güzel haberler bekliyoruz henüz topiğimizde pozitif sonuç veren yok siftah bekliyoruz ,, bi kaç gün daha bekleseydin bari çok erken değilmi daha sabırsız :)

Kızlarrrrr :) eskiden çocuğu olmayan kişileri ebeye götürürlermiş ondan sonra hamile kalırlarmış hiç duydunuz mu bizdemi gitsek napsak

merhabalar kızlar, umutsuz gördüm bu topiği hadi biraz canlanın.. ben aşılama yaptıktan sonra hiçbir şey okumayacağım, hiiçç onla ilgilenmeyeceğim planım bu yönde:) 22-24 kasım adet tarihim, iple çekiyorum adet olmayı, sizleri de okuyorum. Tutmayanlar için gerçekten üzüldüm, sağlıkla evlatlarımız olsun bizim de, ama tıp çok gelişti elbet biz de anne olacağız sadece sakin ve stressiz olmak lazım, dr un dediklerine uymak lazım

Merhaba canım çok hoşgeldin doğru söylüyosun biraz depresiftik buaralar :) sebebide aramızdan hiç hamile çıkmaması hiç kimsenin ki tutmadı ama Allah büyük canım umudumuz devam ediyo aralık-ocak hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz kalırız

Herkese iyi akşamlar kızlar bende pazartesi günü doktora gittim ve o kadar igneye gerçi ilk başlangıç 50 ml di doktor son iki gün 75 ml e çıkarmıştı ona rağmen yumurtam hiç buyumemis 11 mm de duruyor bir de ben de çikolata kisti var o tarafta da yumurta olabilir demisti ve orada 10 mm lik bir yumurta gördü bir de aksilik gibi haziran da amh sonucum 1.33 cikmisken bu ay amh 4.60 cikti ya doktor ohss şüphesi olabilir dedi bu değer ile ohss olabilir mi sizce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi cuma bir daha gideceğim bakalım büyümüş mi yumurtalar diye

Canım inşallah olacak bebeklerimiz hakkısın ben de şaşırdım bir an okuyunca ama zamanı değilmiş demek ki.. her şey güzel olacak inşallah :)

merhaba canım :) hosgeldin aramıza
aşılaman hangi gün oldu? benimde 22 kasımda adet günüm. 9 kasımda aşılama oldum ve bekliyorum. biraz kendinden bahsedermisin

Acaba neye bakıyomuş ki ebeler.Merak ettim şimdi.Benim eltim ebe hemşire.Bana bi bakarmısın mı desem acaba

Vajinaya bakıyo başka nereye bakıcak kız alemsin benim dediğim ebe nostaljik olanlar hastanede çalışan ebe hemşireler değil kuzum ayy ne güldüm yaa
O zaman işimiz zor.Nerden bulucaz nostaljiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…