- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım hemen hemen aynı.durumdayz senle bende sayılara cok.sasrdm ama ben onemlı olan harekt dye bliyorm 20milyonun ıcınden tek bi tane yetrlyms gebe kalmak için nasp artk bu işlercanım burda 70 milyon 80 milyon spremden bahsediyosunuz. sizin tutmadıysa benim hiç tutmamıştır. eşimin yıkama sonrasi 20 milyon çünkü. yani anlayacağın şansim çok düşükAma ne olursa olsun Allahtan umut kesilmez hayırlısı bakalım
sen ne zaman yaptın aşılamanı bat ne zaman canım?Canım hemen hemen aynı.durumdayz senle bende sayılara cok.sasrdm ama ben onemlı olan harekt dye bliyorm 20milyonun ıcınden tek bi tane yetrlyms gebe kalmak için nasp artk bu işler
Slm canım hoşgeldin aramıza,, inşallah tutmuştur güzel haberler bekliyoruz henüz topiğimizde pozitif sonuç veren yok siftah bekliyoruz ,, bi kaç gün daha bekleseydin bari çok erken değilmi daha sabırsız :)Selam kızlar 7kasimda yaptirdim bende 10.gunumuz inşallah bebisler bizimledir. Ben dayanamayıp beta HCG yaptirdim bugün şuan sonuç bekliyorum
Canısı ben gecen ay oldum asılamamı 16milyon hareketli yıkanmıs haliydi bu cuma tekrar asılama olucam cok umudum yok acıkcası tüp bebek ıcın yaptryrm asılamasen ne zaman yaptın aşılamanı bat ne zaman canım?
Ebe napıo ki.canım :) eski kadınların masallahı vardı.bizim simdi her yedgmz hormon baksanaKızlarrrrr :) eskiden çocuğu olmayan kişileri ebeye götürürlermiş ondan sonra hamile kalırlarmış hiç duydunuz mu bizdemi gitsek napsak
Kontrol ediyomuş muayene gibiEbe napıo ki.canım :) eski kadınların masallahı vardı.bizim simdi her yedgmz hormon baksana
Valla artk çaresizlikten herseyi yapıoruz canım Allahım ınsallah nasip eder anneliğiKontrol ediyomuş muayene gibiçok duydum ondan sonra hamile kalanı :) utanmasam bende giderim ama işte kendime yediremiyorum böyle şeyleri
Amin canım inşallahValla artk çaresizlikten herseyi yapıoruz canım Allahım ınsallah nasip eder anneliği
Merhaba canım çok hoşgeldinmerhabalar kızlar, umutsuz gördüm bu topiği hadi biraz canlanın.. ben aşılama yaptıktan sonra hiçbir şey okumayacağım, hiiçç onla ilgilenmeyeceğim planım bu yönde:) 22-24 kasım adet tarihim, iple çekiyorum adet olmayı, sizleri de okuyorum. Tutmayanlar için gerçekten üzüldüm, sağlıkla evlatlarımız olsun bizim de, ama tıp çok gelişti elbet biz de anne olacağızsadece sakin ve stressiz olmak lazım, dr un dediklerine uymak lazım
Canım inşallah olacak bebeklerimizMerhaba canım çok hoşgeldindoğru söylüyosun biraz depresiftik buaralar :) sebebide aramızdan hiç hamile çıkmaması hiç kimsenin ki tutmadı ama Allah büyük canım umudumuz devam ediyo aralık-ocak hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz kalırız
merhaba canım :) hosgeldin aramızamerhabalar kızlar, umutsuz gördüm bu topiği hadi biraz canlanın.. ben aşılama yaptıktan sonra hiçbir şey okumayacağım, hiiçç onla ilgilenmeyeceğim planım bu yönde:) 22-24 kasım adet tarihim, iple çekiyorum adet olmayı, sizleri de okuyorum. Tutmayanlar için gerçekten üzüldüm, sağlıkla evlatlarımız olsun bizim de, ama tıp çok gelişti elbet biz de anne olacağızsadece sakin ve stressiz olmak lazım, dr un dediklerine uymak lazım
Vajinaya bakıyo başka nereye bakıcak kız alemsinAcaba neye bakıyomuş ki ebeler.Merak ettim şimdi.Benim eltim ebe hemşire.Bana bi bakarmısın mı desem acaba
O zaman işimiz zor.Nerden bulucaz nostaljiğiniVajinaya bakıyo başka nereye bakıcak kız alemsinbenim dediğim ebe nostaljik olanlar hastanede çalışan ebe hemşireler değil kuzum ayy ne güldüm yaa
Büyüklerine sorman lazım kuzum ananen babanen bilir belki çevresinde falan bildikleri vardırO zaman işimiz zor.Nerden bulucaz nostaljiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?