- Konu Sahibi Pembepanterr
-
hayır canım vajinaya bakmıyo kasıklara dokunuyo rahmin dönük mü ona bakıyo dönmüşse eliyle bastırıp çeviriyoVajinaya bakıyo başka nereye bakıcak kız alemsinbenim dediğim ebe nostaljik olanlar hastanede çalışan ebe hemşireler değil kuzum ayy ne güldüm yaa
Bende duydum onu ama.Söz konusu bel olunca iyice araştırmak lazımKizlar bence en iyisi belimizi cektirelim duyduguma gore baya bi faydasini goren varmis
Alla alla ilk kez duydum.Faydasını gören var mı acabahayır canım vajinaya bakmıyo kasıklara dokunuyo rahmin dönük mü ona bakıyo dönmüşse eliyle bastırıp çeviriyo
Hadi yaaa öyleyse iyiymiş ben parmak falan atıyo sanıyodum kız :)hayır canım vajinaya bakmıyo kasıklara dokunuyo rahmin dönük mü ona bakıyo dönmüşse eliyle bastırıp çeviriyo
Bel çektirme nedir canım ilk defa duydumKizlar bence en iyisi belimizi cektirelim duyduguma gore baya bi faydasini goren varmis
Ayy yok yaa bel çektirmek falan sakıncalı şeyler ben korkarımİnternetten arastirsana canim baya yaptirip hamile kalan varmis hatta etrfaimdanda duydum onu yaptirip hamile kalan bilmiorum ne gibi etkisi var ama ben etrafimda yapan duyarsam dusunuyorum bi muddet daha bekleyimde hala olmazsa su asilamalar falan bitince olabilir
Bende biliyorum duydum.Ama yine de çekiniyo insanHic bisey olmaz saten saglik icin bi cok insan yaptirio tabi herkesin kendi dusuncesi canim sen bilirsin bana bu yolda hersey mubahh
Merhaba kuzuumKızlar merhaba bugün dışardaydım ne muhabbetler dönmüş boyle :) bu sperm sayılarını nerden biliyosunuz bu arada size kagıt mı verdiler aşılamadan sonra birde benim komsum var o bana bi ara diyodu tabi ozaman daha dusünmuyodum bak sıkıntı olursa ben masaj mi ne yapiyom bikac kisiye yaptim oluyo demisti bebek ama samimiyetim yok cok ondan girmem o ise
Çok şey kaçırdınKızlar merhaba bugün dışardaydım ne muhabbetler dönmüş boyle :) bu sperm sayılarını nerden biliyosunuz bu arada size kagıt mı verdiler aşılamadan sonra birde benim komsum var o bana bi ara diyodu tabi ozaman daha dusünmuyodum bak sıkıntı olursa ben masaj mi ne yapiyom bikac kisiye yaptim oluyo demisti bebek ama samimiyetim yok cok ondan girmem o ise
Canim bende sana bakiniyodum ne dicem bu progestan sendede bas donmesi asiri uyku yaptimi ben paso uyusam oyleyim vallaKızlar merhaba bugün dışardaydım ne muhabbetler dönmüş boyle :) bu sperm sayılarını nerden biliyosunuz bu arada size kagıt mı verdiler aşılamadan sonra birde benim komsum var o bana bi ara diyodu tabi ozaman daha dusünmuyodum bak sıkıntı olursa ben masaj mi ne yapiyom bikac kisiye yaptim oluyo demisti bebek ama samimiyetim yok cok ondan girmem o ise
Aşılama günü olan ise vermediler daha önce onunda durumunu gormek.içın yaptiklari test se vermislerdi ama yine onlara verdik yineMerhaba kuzuumevet aşılama için sperm veriliyoya hazırlanınca spermi alırken hemde sonucu veriyolar yanında ordan biliyoz size vermedilermi
Valla ya bi geldim.ne konular ne konularÇok şey kaçırdınDoktorlar genel de aşılamadan önce.Erkeklerin sperm testini istiyolar.O testin sonucuna göre konuşuyoruz
Canım nasıl alıyosun sen iciyomusun fitil gibi mi kullanıyosun ilk gunler yaptı baya uyku sonra alıştım ama bi sersemlik yapiyo amaCanim bende sana bakiniyodum ne dicem bu progestan sendede bas donmesi asiri uyku yaptimi ben paso uyusam oyleyim valla
Ben fitil olarak aldım canım zaten oyle yazıyodu ama çok farkediyomus icmekle fitil arasında icince çok etkiliyomuş çalısan icin zor arkadasım hamileyken kullaniyodu isten eve gittiginde iciyodu icersende evdeyken icUc gundur evde oldugum icin ictim ama yarin ise gidicem o yuzden fitil olarak kullanmayi dusunuyorum iki saat falan sarhos gibi oluyorum icince
Evet canım arkadasim diyodu başımı tutamıyom vs diye :)Anladim canim fitil olarak kullanirim disarda oldugum gunler.ama icinceki verdigi sersemlik acayip bisey ya alkol almis gibi oluosun ne kadar etkili bi ilacsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?