Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İnternetten arastirsana canim baya yaptirip hamile kalan varmis hatta etrfaimdanda duydum onu yaptirip hamile kalan bilmiorum ne gibi etkisi var ama ben etrafimda yapan duyarsam dusunuyorum bi muddet daha bekleyimde hala olmazsa su asilamalar falan bitince olabilir

Ayy yok yaa bel çektirmek falan sakıncalı şeyler ben korkarım

Kızlar merhaba bugün dışardaydım ne muhabbetler dönmüş boyle :) bu sperm sayılarını nerden biliyosunuz bu arada size kagıt mı verdiler aşılamadan sonra birde benim komsum var o bana bi ara diyodu tabi ozaman daha dusünmuyodum bak sıkıntı olursa ben masaj mi ne yapiyom bikac kisiye yaptim oluyo demisti bebek ama samimiyetim yok cok ondan girmem o ise

Merhaba kuzuum evet aşılama için sperm veriliyoya hazırlanınca spermi alırken hemde sonucu veriyolar yanında ordan biliyoz size vermedilermi

Çok şey kaçırdın Doktorlar genel de aşılamadan önce.Erkeklerin sperm testini istiyolar.O testin sonucuna göre konuşuyoruz

Canim bende sana bakiniyodum ne dicem bu progestan sendede bas donmesi asiri uyku yaptimi ben paso uyusam oyleyim valla

Merhaba kuzuum evet aşılama için sperm veriliyoya hazırlanınca spermi alırken hemde sonucu veriyolar yanında ordan biliyoz size vermedilermi
Aşılama günü olan ise vermediler daha önce onunda durumunu gormek.içın yaptiklari test se vermislerdi ama yine onlara verdik yine

Çok şey kaçırdın Doktorlar genel de aşılamadan önce.Erkeklerin sperm testini istiyolar.O testin sonucuna göre konuşuyoruz
Valla ya bi geldim.ne konular ne konular aşılama yapılmadan once cagirdilar aldılar onun sonucunu vermislerdi ama aşılama günu aldilar yine onla ilgili vermediler

Uc gundur evde oldugum icin ictim ama yarin ise gidicem o yuzden fitil olarak kullanmayi dusunuyorum iki saat falan sarhos gibi oluyorum icince

Uc gundur evde oldugum icin ictim ama yarin ise gidicem o yuzden fitil olarak kullanmayi dusunuyorum iki saat falan sarhos gibi oluyorum icince
Ben fitil olarak aldım canım zaten oyle yazıyodu ama çok farkediyomus icmekle fitil arasında icince çok etkiliyomuş çalısan icin zor arkadasım hamileyken kullaniyodu isten eve gittiginde iciyodu icersende evdeyken ic

Anladim canim fitil olarak kullanirim disarda oldugum gunler.ama icinceki verdigi sersemlik acayip bisey ya alkol almis gibi oluosun ne kadar etkili bi ilacsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…