Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Merhaba bende bugün iğnelere başladım 25 veya 26sında aşılamam yapilacak ama ben şimdiden stres ve gerginlikten çatlamak üzereyim bu arada bu ilk aşılamam dua edin hanımlar Rabbim gonlumuze göre versin

Merhaba bende bugün iğnelere başladım 25 veya 26sında aşılamam yapilacak ama ben şimdiden stres ve gerginlikten çatlamak üzereyim bu arada bu ilk aşılamam dua edin hanımlar Rabbim gonlumuze göre versin
Hayırlı olsun canım inşallah tutar güzel haberlerini alırız ooo canım çok erkenbaşlamısın rahat ol şimdi.böyle olursan aşılamadan sonra düsünemiyorum çunkü isler ozaman başka bi hal alıyo daha zor bizaman yani

İnşallah canım ama elimde değil Allah yardımcımız olsun

Keçi boynuzu pekmezi baya iyi diyorlar canım bu süre içinde kullanabilir eşin bizimde 1.5 yıl oldu inşallah en kısa zamanda bizde bebişleniriz
Keçi boynuzu suyu içiyor ama çok bir değisiklik olmadı pekmez de aldık yarın sabah başlayacak inşallah aşılama ni yaptirdin mi

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.Çok bekletmesin seni ve bekleyen herkesi.Stres yapmamaya çalış.Güzel sonuçlar aldığını hayel et eminim herşey daha kolaylaşıcaktır

Keçi boynuzu suyu içiyor ama çok bir değisiklik olmadı pekmez de aldık yarın sabah başlayacak inşallah aşılama ni yaptirdin mi
Evet canım bu ay başında yapıldı ama tutmadı bu ay ara verip inşallah kendinden olur :) olmazsa bidahaki ay tekrar deniycem aşılama

İnşallah doğal yollarla kalırsın ben aslında çok ümitliydim ama burdaki yazılanları okuyunca pek ümit kalmadı sizin sorun var mı nedensiz mi

İnşallah doğal yollardan kalırsın hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştir ben sizin bir problem var mı nedensiz mi

Merhaba canım hoşgeldin, öncelikle rahat olur ve akışına bırak illa tutacak gibi görme tutarsa da sürpriz olsun ,, Ne kadardır olmuyo

Merhaba canım hoşgeldin, öncelikle rahat olur ve akışına bırak illa tutacak gibi görme tutarsa da sürpriz olsun buarada herhangi bi sorun varmı sende yada eşinde? Ne kadardır olmuyo
Merhaba 1.5 yıldır olmuyor eşimde sayı ve hareket problemi var doktor çok ümitli konuştu bende umitlenmistim ama burada okuduklarimdan sonra pek kalmadı

Aşılama günü olan ise vermediler daha önce onunda durumunu gormek.içın yaptiklari test se vermislerdi ama yine onlara verdik yine
Spermiogram testinden sonrada vermişlerdi sonuç kağıdını ama aşılamadaki sonuçla aynı değildi buarada değişebiliyo demekki

Hic oyle dusunme canim tutanin tutyo bak burdaki cogu insanin esinin sperm sayisi iyi ama bi turlu yumurtaya kabul ettiremioruz o spermleri seninde belki yumurtan bizimkinden daha hazir 1 tanecik bile olsa hemen kabul edecek durumdadir.bu gebelik isinde kimin ne nedir durumu hic belli olmuyo Allah ol derse olur oyle dusun birbirimize moral vermekten baska yapabilcek biseyimiz yok aslinda

İnşallah doğal yollardan kalırsın hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştir ben sizin bir problem var mı nedensiz mi
Yok canım bi sorun benim troitim var ama çok şükür düzenli bi sorun teşkil etmiyor sen bize bakma canım.valla bizde nasil oldu anlamadık bi talihsizlik hiç belli olmuyor bu iş umutsuz olma inan ama bi yanında negatif olabilcegini bil

Merhaba 1.5 yıldır olmuyor eşimde sayı ve hareket problemi var doktor çok ümitli konuştu bende umitlenmistim ama burada okuduklarimdan sonra pek kalmadı
Canım burda kimsenin ki tutmadı diye seninkide tutmayacak değilya herşey nasip kısmet belkide bizim topiğe ilk güzel haberi sen verirsin neden olmasın relax ol ok

Hakkımızda hayırlısı en güzel yani da birbirine moral verebilmek zaten ben hiç kimseye bahsedemiyorum bu durumdan içine at at insan daha da şişiyor burada rahat rahat konusabilmek bile yetiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…