- 16 Kasım 2016
- 75
- 98
- 88
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ahh ınsalllah ama bana daha çok var belki başka Kasım hamişleri gelir o aradaCanım burda kimsenin ki tutmadı diye seninkide tutmayacak değilya herşey nasip kısmet belkide bizim topiğe ilk güzel haberi sen verirsin neden olmasınrelax ol ok
Hic icine atma canim daraldiginda bunaldiginda burdan yaz bi sesini duyan oluyo anlamadigin kafana takildigin yerde sor illa birimizin o konuyla ilgili tecrubesi oluyo rahat olHakkımızda hayırlısı en güzel yani da birbirine moral verebilmek zaten ben hiç kimseye bahsedemiyorum bu durumdan içine at at insan daha da şişiyor burada rahat rahat konusabilmek bile yetiyor sanki
Evet canım ya yeni yıla inşallah bomba gibi gircezKizlar yalniz aralik ayinda cok kisi dusunuyo asilamayi cok guzel olcak hemen hemen herkes yakin tarihlerde olcak bekleyis daha kalabalik olcak insallah o ay herkes guzel haberler vercek belkide o aya kalmadan bol bol dua edelim hepberaber toplu dua etmek cok hayirli ve guzeldir
Onuda okuyayım canım sagolEvet canim el-fettah surekli cekilmesi gerekio.bide gunde 40 kere fatiha suresini okuyun
Canım normalde buyumesinde bir sıkıntı var mı benim bi sıkıntı yoktu ilk 100 ml le başladım sonra 75 e düstü 4 yumurtada guzel gelisti dediler sonucu degisttmedi gerci ama bilmiyorum neye gore bu dozu ayarliyorlar ama çok düsuk geldi en basta 50 ml baska bilen varsa yazsin yarďımci olmak isterdim ama hicbilgim yok ohss ilk defa duydumHerkese iyi geceler kızlar bende pazartesi günü doktora gittim ve o kadar igneye gerçi ilk başlangıç 50 ml di doktor son iki gün 75 ml e çıkarmıştı ona rağmen yumurtam hiç buyumemis 11 mm de duruyor bir de ben de çikolata kisti var o tarafta da yumurta olabilir demisti ve orada 10 mm lik bir yumurta gördü bir de aksilik gibi haziran da amh sonucum 1.33 cikmisken bu ay amh 4.60 cikti ya doktor ohss şüphesi olabilir dedi bu değer ile ohss olabilir mi sizce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi cuma bir daha gideceğim bakalım büyümüş mi yumurtalar diye
Amh testini benim doktorum da hiç istemediAmh degerini hic bilmiorum ama ona mi isaret canim degerleri kac olmasi gerekio bilmiorum kendimede hep bi dusundum hic olcturmedim
Spermi hazırladıklarında onunla beraber sonucuda veriyolar demekki karışıklığa falan geldi bidaha ki sefere olursa isteyin canımHıım anladım canım bize aşılama günü vermediler bi benim reçetemle bide yapmamam gerkenlerin oldugu bi kagıt verdiler
Herkesin olur inşallah tek temennimiz o zaten canımAhh ınsalllah ama bana daha çok var belki başka Kasım hamişleri gelir o arada
Aynen canım bende hiç kimseye bahsetmedim kendi ailem dahi bilmiyo sadece eşim ve ben,, eşlede biyere kadar dertleşebiliyosun ama burası bambaşka heekes aynı kaderi paylaşıyo aynı dertte , aynı tedaviler iğneler ilaçlar, hemde hemcinsler, burası gerçekten rahatlatıyoHakkımızda hayırlısı en güzel yani da birbirine moral verebilmek zaten ben hiç kimseye bahsedemiyorum bu durumdan içine at at insan daha da şişiyor burada rahat rahat konusabilmek bile yetiyor sanki
Yeni yıl hediyelerimiz bebişlerimiz olsun inşallah kızlaarrrEvet canım ya yeni yıla inşallah bomba gibi gircez
Meryem suresini okumakta iyiymiş onu duydunuz mu?Kızlar instagramda bi doktorun eşi var nur bilen yavuzer diye bloger gibi birsey o aşılamayla hamile kalmış bi kadın bizede dua edin yazmış bizimde olsun günde 489 tane El Fettah çekin demiş internetten baktımda kapalı kapıları açan vs diye açıklamalar var bilmiyorum niyet işte ben başladım çekmeye söyliyeyim dedim
Valla dayanamadım ama sonuç çıkmadı makinaları bozukmusSlm canım hoşgeldin aramıza,, inşallah tutmuştur güzel haberler bekliyoruz henüz topiğimizde pozitif sonuç veren yok siftah bekliyoruz ,, bi kaç gün daha bekleseydin bari çok erken değilmi daha sabırsız :)
Annemde yaşamış aynı şeyi göbeğine biseyler yapmış çekmiş falan o au hamile kalmışKontrol ediyomuş muayene gibiçok duydum ondan sonra hamile kalanı :) utanmasam bende giderim ama işte kendime yediremiyorum böyle şeyleri
En iyisini yaparsın ben stres stres sonu böyle husranmerhabalar kızlar, umutsuz gördüm bu topiği hadi biraz canlanın.. ben aşılama yaptıktan sonra hiçbir şey okumayacağım, hiiçç onla ilgilenmeyeceğim planım bu yönde:) 22-24 kasım adet tarihim, iple çekiyorum adet olmayı, sizleri de okuyorum. Tutmayanlar için gerçekten üzüldüm, sağlıkla evlatlarımız olsun bizim de, ama tıp çok gelişti elbet biz de anne olacağızsadece sakin ve stressiz olmak lazım, dr un dediklerine uymak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?