- 10 Kasım 2016
- 73
- 52
- 3
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canimm Allah razı olsun inşallah hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi umudum kırıldı bugün biraz ama hayirlisiİnşallah hamişsindir.Rabbim yüzünü güldürsün
Valla aşılamada ki testten hiç haberim yok.Sanki söylenmişti ama hatırlıyamadım şimdiSpermiogram testiyle aşılamadaki testiniz aynımı çıktı canım sizin?
Bence umudunu hiç kaybetme.Rabbim istedikten sonra hiçbişey zor deilCanimm Allah razı olsun inşallah hepimiz aliriz kucagimiza bebislerimizi umudum kırıldı bugün biraz ama hayirlisi
Aynen öyle canım Rabbim ol.desin yeter ki. Sen ne durumdasin asilamami.senindeBence umudunu hiç kaybetme.Rabbim istedikten sonra hiçbişey zor deil
Az önce burda bi forumda okudum asilamanin 15.gunu erken gebelik testinde çıkmamış 18.gunde cikmis benim henüz 11.gun yani çok erkenmis biraz daha beklemek en iyisiBence umudunu hiç kaybetme.Rabbim istedikten sonra hiçbişey zor deil
Ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım.Tutmadı bu ara bitkisel kürleri deniycem.1 2 ay doğal yollardan olması için uğraşıcam.Eyer olmazsa tekrar aşılamaya geçmeyi düşünüyorumAynen öyle canım Rabbim ol.desin yeter ki. Sen ne durumdasin asilamami.seninde
Tabiki çok erken daha.İnşallah hamişsindir güzel haberler verirsin bizeAz önce burda bi forumda okudum asilamanin 15.gunu erken gebelik testinde çıkmamış 18.gunde cikmis benim henüz 11.gun yani çok erkenmis biraz daha beklemek en iyisi
Nerde yaptirdin. Benimde ilk asilamam peki doktoruna gitmicekmisin. Biz 1500tlye yaptirdik tumazsa 2kez daha denicez ücretsiz dediler. peki kaç yumurtan vardıBen geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım.Tutmadı bu ara bitkisel kürleri deniycem.1 2 ay doğal yollardan olması için uğraşıcam.Eyer olmazsa tekrar aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
Canım valla bende anlamadım niye 50 ile başlattı 11 mm olmuş yumurta sadece çikolata kistinin olduğu taraftaki De 10 mm di yarın gitcem ona göre bişey diyecek ohss de genel Dr pkolarda oluyor diyorlar ama benim pko yok şüphe var dedi valla Üzgünüm biraz bu arada bana cevap yazdığın için ayrıca tsk ederim başka cevaplayan olmadiCanım normalde buyumesinde bir sıkıntı var mı benim bi sıkıntı yoktu ilk 100 ml le başladım sonra 75 e düstü 4 yumurtada guzel gelisti dediler sonucu degisttmedi gerci ama bilmiyorum neye gore bu dozu ayarliyorlar ama çok düsuk geldi en basta 50 ml baska bilen varsa yazsin yarďımci olmak isterdim ama hicbilgim yok ohss ilk defa duydum
Normalde yumurta buyumesinde sorun yoktu tabi çikolata kistinden önce ihtimalen o etkilemiştir dedi doktorCanım normalde buyumesinde bir sıkıntı var mı benim bi sıkıntı yoktu ilk 100 ml le başladım sonra 75 e düstü 4 yumurtada guzel gelisti dediler sonucu degisttmedi gerci ama bilmiyorum neye gore bu dozu ayarliyorlar ama çok düsuk geldi en basta 50 ml baska bilen varsa yazsin yarďımci olmak isterdim ama hicbilgim yok ohss ilk defa duydum
Canım amh da yumurta rezervlerine bakiyorlar doktor ona göre işte aşılama ya da tüp bebek oneeiyorAmh degerini hic bilmiorum ama ona mi isaret canim degerleri kac olmasi gerekio bilmiorum kendimede hep bi dusundum hic olcturmedim
Valla neye göre dedi bilmiyorum da ultrasonda bakarken hiç bişey demedi amh sonucunu görünce ohss şüphesi olabilir dedi ama çok nadir dedi benim verdiğim dozlarla olmaz dedi belirti şimdilik yok canım zaten hcg vurunmayinca cikmazmis ben anlamıyorum ki ya bu doktor dalga mi geçiyor napiyor bir de 1.5 yıl önce smear aldırmistim 30 yaşına kadar 3 yılda aldirsaniz yeter demişlerdi bu benden yine aldır dedi yılda 1 kere tip fakultesi ya her şeyi inceliyorlarCanim ohss belirtilerin var mi peki neye gore dediki yumurta cok buyur cok sayida olur ilac asiri dozda verilir benim bildigim oyle gelisir ohss bide onun icin asiri dozlarda igne olanlarda gelisebilio diye biliorum ama umarim oyle bi durum yoktur karinda ve gogus cevresinde sivi toplamasi oluyomus haberin olsun
Geçen burda arkadaş yazmıştı canım 2 yıldŕ mi ne doktora gidiyomuş belki daha fazla bende fsh tan bahsediyo sandim nasıl bakmadı vs dedim sonrdan başkasına yazmıs amh diye bi baktım benimde testlerimde yok hiç doktora sorcaktım bu gidisimde unuttum niye bakmıyolr acaba digerleri gibiAmh degerini hic bilmiorum ama ona mi isaret canim degerleri kac olmasi gerekio bilmiorum kendimede hep bi dusundum hic olcturmedim
Tamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı varSpermi hazırladıklarında onunla beraber sonucuda veriyolar demekki karışıklığa falan geldi bidaha ki sefere olursa isteyin canım
Erzurum da özel bi hastanede.Masraflarla bize 1250 ye mal oldu.Tabi olmazsa yine gidicem aynı hastaneye ama başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum.Benim bi yumurtam oluşmuştu ama o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.Hap yumurtaları baskılıyomuş onun etkisi büyük ihtimal fazla yumurtam olmamıştı.Nasıl ücretsiz oluyo.Diğer aşılamalar mı ücretsizmişNerde yaptirdin. Benimde ilk asilamam peki doktoruna gitmicekmisin. Biz 1500tlye yaptirdik tumazsa 2kez daha denicez ücretsiz dediler. peki kaç yumurtan vardı
489 kere canımAsi ya fettah ismini kaç kez çekicekmişiz
Bide benim okudugum verilen hormonların fazla gelmesiyle olusur falan diyodu sanki.canim.ya senin çok az zaten anlamadım doktorundan memnunmusun özele mi gidiyosun devlete mi bi başkasınadamı görünsenCanım valla bende anlamadım niye 50 ile başlattı 11 mm olmuş yumurta sadece çikolata kistinin olduğu taraftaki De 10 mm di yarın gitcem ona göre bişey diyecek ohss de genel Dr pkolarda oluyor diyorlar ama benim pko yok şüphe var dedi valla Üzgünüm biraz bu arada bana cevap yazdığın için ayrıca tsk ederim başka cevaplayan olmadi
Evet canım kullanilan ignelerin etkisi hemen gecmeye biliyomuş ama kan testinde kesin çıkıyor sen çok erken gtmissin keske yarını bekliyosun 12.gundede belli oluyo diyen varAz önce burda bi forumda okudum asilamanin 15.gunu erken gebelik testinde çıkmamış 18.gunde cikmis benim henüz 11.gun yani çok erkenmis biraz daha beklemek en iyisi
Bende İzmir de özel bi hastanede yaptirdim. Banada tüm masraflarla doktor muayene falan dahil 2000i geçti biraz. Ben en başta sordum bu parayı vercez ama tutmazsa ne olacak diye iki kez daha deneriz ama 2.de tutmazsa bize gore 3.de tüp bebeğe geçmek daha mantıklı dediler. O yüzden en az bi kere daha denerim. 4yillik evliyim başta istemedik iste. bende başta kullandim 2yil doğ kont. ama1.5 2yildir kullanmıyorum. Hangi doktora gitsem sorun yok sizde olur dediler ama sıkıldık 2yildir bekle bekle. bu doktor rahim filmi çekti herşey normal cikti tupler açık. Esimde zaten sorun yok çok şükür. Benimde 3yumurtam oldu buyudu 3de ve catladilar aşılama gunu. Çip bebek yöntemiyle aşılama yapıldı normal aşılamaya gore 1.5kat daha fazla tutma şansı varmış. Oyuzden umutluyum ve cok istiyorum artık bebeğim olsun anne olayım artıkErzurum da özel bi hastanede.Masraflarla bize 1250 ye mal oldu.Tabi olmazsa yine gidicem aynı hastaneye ama başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum.Benim bi yumurtam oluşmuştu ama o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.Hap yumurtaları baskılıyomuş onun etkisi büyük ihtimal fazla yumurtam olmamıştı.Nasıl ücretsiz oluyo.Diğer aşılamalar mı ücretsizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?