Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Aynen öyle canım Rabbim ol.desin yeter ki. Sen ne durumdasin asilamami.seninde
Ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım.Tutmadı bu ara bitkisel kürleri deniycem.1 2 ay doğal yollardan olması için uğraşıcam.Eyer olmazsa tekrar aşılamaya geçmeyi düşünüyorum

Az önce burda bi forumda okudum asilamanin 15.gunu erken gebelik testinde çıkmamış 18.gunde cikmis benim henüz 11.gun yani çok erkenmis biraz daha beklemek en iyisi
Tabiki çok erken daha.İnşallah hamişsindir güzel haberler verirsin bize

Asi ya fettah ismini kaç kez çekicekmişiz

Ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım.Tutmadı bu ara bitkisel kürleri deniycem.1 2 ay doğal yollardan olması için uğraşıcam.Eyer olmazsa tekrar aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
Nerde yaptirdin. Benimde ilk asilamam peki doktoruna gitmicekmisin. Biz 1500tlye yaptirdik tumazsa 2kez daha denicez ücretsiz dediler. peki kaç yumurtan vardı

Canım valla bende anlamadım niye 50 ile başlattı 11 mm olmuş yumurta sadece çikolata kistinin olduğu taraftaki De 10 mm di yarın gitcem ona göre bişey diyecek ohss de genel Dr pkolarda oluyor diyorlar ama benim pko yok şüphe var dedi valla Üzgünüm biraz bu arada bana cevap yazdığın için ayrıca tsk ederim başka cevaplayan olmadi

Normalde yumurta buyumesinde sorun yoktu tabi çikolata kistinden önce ihtimalen o etkilemiştir dedi doktor

Valla neye göre dedi bilmiyorum da ultrasonda bakarken hiç bişey demedi amh sonucunu görünce ohss şüphesi olabilir dedi ama çok nadir dedi benim verdiğim dozlarla olmaz dedi belirti şimdilik yok canım zaten hcg vurunmayinca cikmazmis ben anlamıyorum ki ya bu doktor dalga mi geçiyor napiyor bir de 1.5 yıl önce smear aldırmistim 30 yaşına kadar 3 yılda aldirsaniz yeter demişlerdi bu benden yine aldır dedi yılda 1 kere tip fakultesi ya her şeyi inceliyorlar

Amh degerini hic bilmiorum ama ona mi isaret canim degerleri kac olmasi gerekio bilmiorum kendimede hep bi dusundum hic olcturmedim
Geçen burda arkadaş yazmıştı canım 2 yıldŕ mi ne doktora gidiyomuş belki daha fazla bende fsh tan bahsediyo sandim nasıl bakmadı vs dedim sonrdan başkasına yazmıs amh diye bi baktım benimde testlerimde yok hiç doktora sorcaktım bu gidisimde unuttum niye bakmıyolr acaba digerleri gibi

Spermi hazırladıklarında onunla beraber sonucuda veriyolar demekki karışıklığa falan geldi bidaha ki sefere olursa isteyin canım
Tamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı var

Nerde yaptirdin. Benimde ilk asilamam peki doktoruna gitmicekmisin. Biz 1500tlye yaptirdik tumazsa 2kez daha denicez ücretsiz dediler. peki kaç yumurtan vardı
Erzurum da özel bi hastanede.Masraflarla bize 1250 ye mal oldu.Tabi olmazsa yine gidicem aynı hastaneye ama başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum.Benim bi yumurtam oluşmuştu ama o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım.Hap yumurtaları baskılıyomuş onun etkisi büyük ihtimal fazla yumurtam olmamıştı.Nasıl ücretsiz oluyo.Diğer aşılamalar mı ücretsizmiş

Bide benim okudugum verilen hormonların fazla gelmesiyle olusur falan diyodu sanki.canim.ya senin çok az zaten anlamadım doktorundan memnunmusun özele mi gidiyosun devlete mi bi başkasınadamı görünsen

Az önce burda bi forumda okudum asilamanin 15.gunu erken gebelik testinde çıkmamış 18.gunde cikmis benim henüz 11.gun yani çok erkenmis biraz daha beklemek en iyisi
Evet canım kullanilan ignelerin etkisi hemen gecmeye biliyomuş ama kan testinde kesin çıkıyor sen çok erken gtmissin keske yarını bekliyosun 12.gundede belli oluyo diyen var

Bende İzmir de özel bi hastanede yaptirdim. Banada tüm masraflarla doktor muayene falan dahil 2000i geçti biraz. Ben en başta sordum bu parayı vercez ama tutmazsa ne olacak diye iki kez daha deneriz ama 2.de tutmazsa bize gore 3.de tüp bebeğe geçmek daha mantıklı dediler. O yüzden en az bi kere daha denerim. 4yillik evliyim başta istemedik iste. bende başta kullandim 2yil doğ kont. ama1.5 2yildir kullanmıyorum. Hangi doktora gitsem sorun yok sizde olur dediler ama sıkıldık 2yildir bekle bekle. bu doktor rahim filmi çekti herşey normal cikti tupler açık. Esimde zaten sorun yok çok şükür. Benimde 3yumurtam oldu buyudu 3de ve catladilar aşılama gunu. Çip bebek yöntemiyle aşılama yapıldı normal aşılamaya gore 1.5kat daha fazla tutma şansı varmış. Oyuzden umutluyum ve cok istiyorum artık bebeğim olsun anne olayım artık Allahım nasip etsin nerde varsa isteyen dileyen içinde de bize versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…