Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Tamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı var
Canim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum

Kuzum bilemiyorum ki herkesin ki farklı oluyo mesela benim aşılama gününü saymazsak 9.gün adet oldum öyle hesaplarsak seninki kanda çıkar belki ,, bekle bakalım inşallah tutmuştur inşallah pozitifi görürsün hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

Tamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı var
Aynen canım benimkide bakmadı,, ama benim doktor nerden baksan bi 10 yıllık doktorum acaba herşeyi bildiği için mi gerek duymadı bilemiyorum ki, seninkide yıllardır gittiğin doktormu?

Ücretsiz konusuna bende takıldım, özel hastane ikinciyi aşılamayı ücretsiz yapıcak öylemi yanlış anlamış olmayasın canım?

Canim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum
Peki canım degerlerin kotu olması baska birseyle bakiyolar mi.bize ya kotuyse

Peki canım degerlerin kotu olması baska birseyle bakiyolar mi.bize ya kotuyse
Canim cok aklin kalirsa baktir bi istersen ben bizim hastaneki kadin dogumculardan tam bi ogreniyim bakiyim bi neye gore gerekiomus ona gore firsat bulunca bide biz baktiririz bizim hastanede bakilmiodu ben o yuzden bunca zaman hic baktirma firsatim olmadi ama iyice bi ogreniyim gerekli bisey mi bizim icin

Amh yumurtaların rezerv durumunu ne olduğuna bakıldığı bi test.Fsh yüksekse bakılıyo benim bildiğim.Benim yüksek olmasına rağmen bakılmadı.Özellikle söylemek mi gerekiyo bakılsın diye anlamadım bende.İyi bi doktora gitmek çok önemli tedavi aşamasında pek ilgilenilmiyo savsaklıyolar bence bi çok konuyu

Tekrar bi odrar testi yap canim yarin falan belki test bozuktur yine pozitifi gorursen bide baska hastanede betana baktir derim bazen cihazlardada hata olabilio

10. gunden beri test yapiyorum. 12.gun tamamen kayboldu ikinci cizgi. 13 te dikkatli bakinca, 14 te net goruluyordu. Eskileri okudum da sen hemsireymissin, cihazdaki hata bana mi denk gelmiştir

Çok sevinirim canım ya ona göre bizde baktirırriz olmazsa

Bilmiyorum ki bana öyle dediler. Canım ikincide bedavaymis. Bu arada sonuç 1sadece daha önce 0.01cikmisti şimdi sadece bir anlamadim ki ama doktorum onuncu günde çıkmaz demişti zaten beklicem pazarı artik. Çıksın da yeterki raziyim

Biz yinede tedbiri elden bırakmayalım keçi boynuzu falan yedirelim kocalara
Benimkisi hiç öyle şeyler sevmiyo.Arı sütü bal polen karışımını yedirdim bi kaç gün ona bile söylendi bende bıraktım artık uğraşamıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…