- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorumTamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı var
Kuzum bilemiyorum ki herkesin ki farklı oluyo mesela benim aşılama gününü saymazsak 9.gün adet oldumValla dayanamadım ama sonuç çıkmadı makinaları bozukmusbugün öğleden sonra çıkacak. Dayanamayip birde hassas test aldım bu sabah yaptım ilk idrarda sonuç negatif çok mu erken, karalar bagladim umudum kırıldı
Kızz valla bende çok duydum eskilerden ebeye gidip hamiş kalan çok enteresan bişey yaAnnemde yaşamış aynı şeyi göbeğine biseyler yapmış çekmiş falan o au hamile kalmış
Biz yinede tedbiri elden bırakmayalım keçi boynuzu falan yedirelim kocalaraValla aşılamada ki testten hiç haberim yok.Sanki söylenmişti ama hatırlıyamadım şimdi
Aynen canım benimkide bakmadı,, ama benim doktor nerden baksan bi 10 yıllık doktorum acaba herşeyi bildiği için mi gerek duymadı bilemiyorum ki, seninkide yıllardır gittiğin doktormu?Tamm canım benimde doktor hiç bakmamış amh a ya bukadr onemliyse bi kan testi sonucta niye bakılmiyoki başka birseyler orantısı mı var
Araştırma hastanelerinde oluyodur belki dimiCanim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum
Ücretsiz konusuna bende takıldım, özel hastane ikinciyi aşılamayı ücretsiz yapıcak öylemi yanlış anlamış olmayasın canım?Bende İzmir de özel bi hastanede yaptirdim. Banada tüm masraflarla doktor muayene falan dahil 2000i geçti biraz. Ben en başta sordum bu parayı vercez ama tutmazsa ne olacak diye iki kez daha deneriz ama 2.de tutmazsa bize gore 3.de tüp bebeğe geçmek daha mantıklı dediler. O yüzden en az bi kere daha denerim. 4yillik evliyim başta istemedik iste. bende başta kullandim 2yil doğ kont. ama1.5 2yildir kullanmıyorum. Hangi doktora gitsem sorun yok sizde olur dediler ama sıkıldık 2yildir bekle bekle. bu doktor rahim filmi çekti herşey normal cikti tupler açık. Esimde zaten sorun yok çok şükür. Benimde 3yumurtam oldu buyudu 3de ve catladilar aşılama gunu. Çip bebek yöntemiyle aşılama yapıldı normal aşılamaya gore 1.5kat daha fazla tutma şansı varmış. Oyuzden umutluyum ve cok istiyorum artık bebeğim olsun anne olayım artıkAllahım nasip etsin nerde varsa isteyen dileyen içinde de bize versin inşallah
Peki canım degerlerin kotu olması baska birseyle bakiyolar mi.bize ya kotuyseCanim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum
Her arastirma hastanesinde olmuyo canim cok kapsamli hastanelerde ozelliklede buyuk sehirlerde daha cok yaygin yapilio bu amh dedikleri.ozel hastanelerin hepsi yapiomu bilmiorumAraştırma hastanelerinde oluyodur belki dimi
Canim cok aklin kalirsa baktir bi istersen ben bizim hastaneki kadin dogumculardan tam bi ogreniyim bakiyim bi neye gore gerekiomus ona gore firsat bulunca bide biz baktiririz bizim hastanede bakilmiodu ben o yuzden bunca zaman hic baktirma firsatim olmadi ama iyice bi ogreniyim gerekli bisey mi bizim icinPeki canım degerlerin kotu olması baska birseyle bakiyolar mi.bize ya kotuyse
Tekrar bi odrar testi yap canim yarin falan belki test bozuktur yine pozitifi gorursen bide baska hastanede betana baktir derim bazen cihazlardada hata olabilioKizlar, catlatma ignemin 14.gunu bugun. idrarda pozitif gorunce kan verdim ama 1 cikti
Amh yumurtaların rezerv durumunu ne olduğuna bakıldığı bi test.Fsh yüksekse bakılıyo benim bildiğim.Benim yüksek olmasına rağmen bakılmadı.Özellikle söylemek mi gerekiyo bakılsın diye anlamadım bende.İyi bi doktora gitmek çok önemli tedavi aşamasında pek ilgilenilmiyo savsaklıyolar bence bi çok konuyuCanim cok aklin kalirsa baktir bi istersen ben bizim hastaneki kadin dogumculardan tam bi ogreniyim bakiyim bi neye gore gerekiomus ona gore firsat bulunca bide biz baktiririz bizim hastanede bakilmiodu ben o yuzden bunca zaman hic baktirma firsatim olmadi ama iyice bi ogreniyim gerekli bisey mi bizim icin
Tekrar bi odrar testi yap canim yarin falan belki test bozuktur yine pozitifi gorursen bide baska hastanede betana baktir derim bazen cihazlardada hata olabilio
Çok sevinirim canım ya ona göre bizde baktirırriz olmazsaCanim cok aklin kalirsa baktir bi istersen ben bizim hastaneki kadin dogumculardan tam bi ogreniyim bakiyim bi neye gore gerekiomus ona gore firsat bulunca bide biz baktiririz bizim hastanede bakilmiodu ben o yuzden bunca zaman hic baktirma firsatim olmadi ama iyice bi ogreniyim gerekli bisey mi bizim icin
Benimkisi hiç öyle şeyler sevmiyo.Arı sütü bal polen karışımını yedirdim bi kaç gün ona bile söylendi bende bıraktım artık uğraşamıycam.Biz yinede tedbiri elden bırakmayalım keçi boynuzu falan yedirelim kocalara
aşılamamı yaptırdın sen canım?10. gunden beri test yapiyorum. 12.gun tamamen kayboldu ikinci cizgi. 13 te dikkatli bakinca, 14 te net goruluyordu. Eskileri okudum da sen hemsireymissin, cihazdaki hata bana mi denk gelmiştir
aşılamamı yaptırdın sen canım?
herkese oyle seyler denk gelioki daha olumsuz birakta sana keske oyle bisey denk gelse hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum.bu asilama olaylarinda dis gebelik olma ihtimali falanda oluyo sen yine bi test ver derim garantiye al kendini5 kasimda yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?