- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Valla
herkese oyle seyler denk gelioki daha olumsuz birakta sana keske oyle bisey denk gelse hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum.bu asilama olaylarinda dis gebelik olma ihtimali falanda oluyo sen yine bi test ver derim garantiye al kendini
Genellikle cikio cikmayanda olabilio bence sen yarin tekrar bi yaptir kan testi cunku yarin cuma en azindan saglik ocagina gidersin ozelde bir suru para verme pazartesiye kalmasin
tabiki faydasını gören çok canım bende gittim zaten ama bişey yok sende dediAlla alla ilk kez duydum.Faydasını gören var mı acaba
yok canım daha nelerrrHadi yaaa öyleyse iyiymiş ben parmak falan atıyo sanıyodum kız :)
Hahhha nebilim kız kaç kere ebeye gittikyok canım daha nelerrr
rahim dönmesi diye bişey var onu doktorlar pek anlamıyo ablamın doktoru onu ebeye göndermişti ebe çevirmişti canımHahhha nebilim kız kaç kere ebeye gittikdoktor alttan muayene ediyoya oda öyle bişeyler yapıyo sandım
Valla inşallah yanlıs anlamamışındır canım öyle ise ne güzelBilmiyorum ki bana öyle dediler. Canım ikincide bedavaymis. Bu arada sonuç 1sadece daha önce 0.01cikmisti şimdi sadece bir anlamadim ki ama doktorum onuncu günde çıkmaz demişti zaten beklicem pazarı artik. Çıksın da yeterki raziyim
Benim arkadasım rahimi tersken hamile kaldı olunca oluyo işte daha öncek gittigi doktor hiç görmemis anlasilmayan bisey mi ultrosnda falan hamileyken gittigi doktor soylemis yanirahim dönmesi diye bişey var onu doktorlar pek anlamıyo ablamın doktoru onu ebeye göndermişti ebe çevirmişti canım
tabi ki canım Rabbim nasip ettikten sonra kim mani olabilir kiBenim arkadasım rahimi tersken hamile kaldı olunca oluyo işte daha öncek gittigi doktor hiç görmemis anlasilmayan bisey mi ultrosnda falan hamileyken gittigi doktor soylemis yani
kaçıncı aşılaman peki?5 kasimda yaptirdim
kaçıncı aşılaman peki?
Canim doktorum çok. ilgili tip Fakültesine gidiyorum aşılama için eğer tüp bebeğe geçerse özelde yaptırmayı düşünüyorum rapor çıkarmak için aşılama olmasi şart ya o yüzden canim aşılama için ekstra para vermek istemedimBide benim okudugum verilen hormonların fazla gelmesiyle olusur falan diyodu sanki.canim.ya senin çok az zaten anlamadım doktorundan memnunmusun özele mi gidiyosun devlete mi bi başkasınadamı görünsen
Çikolata kisti olanlarda da bakiyorlar bir de canim eğer yaşı 30 u geçmişse yumurta rezervleri için bakiyorlarCanim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum
Canim araştırma hastanelerinde olabilir orayı tam.bilmiyorum da ben de fakültede baktirdimAraştırma hastanelerinde oluyodur belki dimi
Ben marastayim burası büyük şehir ondan dolayi mi vardır bilmiyorum da canim amh önemli diye biliyorum ben deHer arastirma hastanesinde olmuyo canim cok kapsamli hastanelerde ozelliklede buyuk sehirlerde daha cok yaygin yapilio bu amh dedikleri.ozel hastanelerin hepsi yapiomu bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?