Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Valla

herkese oyle seyler denk gelioki daha olumsuz birakta sana keske oyle bisey denk gelse hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum.bu asilama olaylarinda dis gebelik olma ihtimali falanda oluyo sen yine bi test ver derim garantiye al kendini

Valla ne yapacagimi bilmiyorum. Adetim yarin, gecmesini beklerim artik

Catlatma ignesinin etkisi 14.gunde geciyor diye biliyorum . asilamanin da 12.gunu, kanda cikar demisti doktor

Genellikle cikio cikmayanda olabilio bence sen yarin tekrar bi yaptir kan testi cunku yarin cuma en azindan saglik ocagina gidersin ozelde bir suru para verme pazartesiye kalmasin

Genellikle cikio cikmayanda olabilio bence sen yarin tekrar bi yaptir kan testi cunku yarin cuma en azindan saglik ocagina gidersin ozelde bir suru para verme pazartesiye kalmasin

Pihtilasmam da var, erken ogrenmek avantajli ama bu kan testi yıktı beni. evde test yapmaya devam ederim, kan vermek istemiyorum

Valla inşallah yanlıs anlamamışındır canım öyle ise ne güzel

ben bu ay soğan suyu içicem adetin 7. günü başlıycam 15 gün devam edicem canım onunda faydası çok varmış

rahim dönmesi diye bişey var onu doktorlar pek anlamıyo ablamın doktoru onu ebeye göndermişti ebe çevirmişti canım
Benim arkadasım rahimi tersken hamile kaldı olunca oluyo işte daha öncek gittigi doktor hiç görmemis anlasilmayan bisey mi ultrosnda falan hamileyken gittigi doktor soylemis yani

Bide benim okudugum verilen hormonların fazla gelmesiyle olusur falan diyodu sanki.canim.ya senin çok az zaten anlamadım doktorundan memnunmusun özele mi gidiyosun devlete mi bi başkasınadamı görünsen
Canim doktorum çok. ilgili tip Fakültesine gidiyorum aşılama için eğer tüp bebeğe geçerse özelde yaptırmayı düşünüyorum rapor çıkarmak için aşılama olmasi şart ya o yüzden canim aşılama için ekstra para vermek istemedim

Canim amh testi her hastanede olmuyo o yuzden cogu doktor isteyemio bide dedigim gibi neye gore insanlarda bakilmasi gerekio tam bilmiorum ama benim bi arkadasim vardi ondada cikolata kisti vardi onada istemislerdi heryer yapmio o testi diye biliorum
Çikolata kisti olanlarda da bakiyorlar bir de canim eğer yaşı 30 u geçmişse yumurta rezervleri için bakiyorlar

Her arastirma hastanesinde olmuyo canim cok kapsamli hastanelerde ozelliklede buyuk sehirlerde daha cok yaygin yapilio bu amh dedikleri.ozel hastanelerin hepsi yapiomu bilmiorum
Ben marastayim burası büyük şehir ondan dolayi mi vardır bilmiyorum da canim amh önemli diye biliyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…