- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bende tup bebekle ilgili bilgi almak için sordum hemsireye 1000 tl farkediyo ama çok teferruati var dedi anlatirim dusunurseniz dedi baktım internette ama cok ugrastirici birseyi var miCanim doktorum çok. ilgili tip Fakültesine gidiyorum aşılama için eğer tüp bebeğe geçerse özelde yaptırmayı düşünüyorum rapor çıkarmak için aşılama olmasi şart ya o yüzden canim aşılama için ekstra para vermek istemedim
Iyiyi canim sagolasın valla anlamiyom.benden daha cok takanlar hamile ben okadar takmiyodum olmadiKizlar amh sordum hormanlari surekli duzensiz olanlarda ve regl olmakta skintisi olan insanlarda ostenirmis genelde sana gerek yok dediler herseyin normal dediler stresi biraksan bebisler nasil gelcek dio benim doktorum
Bakalım inşallah canım herkes öyle diyo ama ben sanki aynı şeyleri yaşarım gibi geliyo ama olmayadabilirim suan bilemedim :)Hayirlisi canim bence cogu insanin ikinci asilamada tutmasinin sebebi aman ilkindede tutmadi bundada olmaz psikolojisi daha rahat geciriosun gunleri o yuzden oluyo ben bundada tutmazsa ucuncude sallamam bile heralde bunda bile umutsuzum ilkinde cok heycan yapmistim bence tutmustur die olmadi
Senin bu ikinci aşılaman mı.Aşılama olmanın sebebi ne.Hayirlisi canim bence cogu insanin ikinci asilamada tutmasinin sebebi aman ilkindede tutmadi bundada olmaz psikolojisi daha rahat geciriosun gunleri o yuzden oluyo ben bundada tutmazsa ucuncude sallamam bile heralde bunda bile umutsuzum ilkinde cok heycan yapmistim bence tutmustur die olmadi
Valla canım işte aşılama işleminden sonraki rapor için mi soruyorsun canim anlamadimBende tup bebekle ilgili bilgi almak için sordum hemsireye 1000 tl farkediyo ama çok teferruati var dedi anlatirim dusunurseniz dedi baktım internette ama cok ugrastirici birseyi var mi
Canim benim hormonlarım düzensiz değil adetim de düzenli. benden amh testi istedi belki bende çikolata kisti olduğu için istemiş olabilir bilmiyorum da fakültede her şeyi istiyorlar onu biliyorumKizlar amh sordum hormanlari surekli duzensiz olanlarda ve regl olmakta skintisi olan insanlarda ostenirmis genelde sana gerek yok dediler herseyin normal dediler stresi biraksan bebisler nasil gelcek dio benim doktorum
Tup bebek icin cikan rapor icin dediValla canım işte aşılama işleminden sonraki rapor için mi soruyorsun canim anlamadim
Evet canim ikinci asilamam valla bi sebep yok gorunurdu yumurta buyuyo spermler cok tuplar acik ama olmuyoSenin bu ikinci aşılaman mı.Aşılama olmanın sebebi ne.
Yok canim ya emin ol ayni seyleri hissetmiosun ben asiri takan biriyim gecen asilamada bir fiil gece ruyamda bikmadan hep cocuk gordum hep oldu diye dusundum olmadi bu sefer adetim gelmesine hazirlikliyim.bi tane gonal f le asilamam var rapor icin gelecek ayda gonal f kullancam yoksa klomenlede cok yumurtam oluyo.Bakalım inşallah canım herkes öyle diyo ama ben sanki aynı şeyleri yaşarım gibi geliyo ama olmayadabilirim suan bilemedim :)
Hadi insallah canim insallah olur canım guzel haberlerini aliriz tup bebegide devlet hastanesinde yaptrcaksin herlde demi bizim burdaki hastane cok kotu eski daha once kist vardi norml onun icin gtmistim bi ultrosan gircen 10 kisi ayni odada bidahada gitmem herlde bide universite var ordada ogrenciler falan var diyolar bazen onlarla muhattap oluyomusun yani mecbur ozele gidiyorumBizim burdaki doktor hanim cok guzel oldu normalde herkesin spermi verince fosur fosur geri disari akio hepsi gitti dedi ama ben yinede pek umutlu deilim gecenlerde yaptigi bi kisinin haberini almis tutmus sira sende dio keskeeee dedim
Canim diger aşılamandan fark yok mu agrılar vs bide rapor icin 2 mi 3 mu aşılama yaptrmak gerekiyoduHayirlisi canim degilsemde kismet valla hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum cogu insan hep kaldigim ay hissettim sezgi diolar bende hic oyle bisey yok Allahim ne zaman verirse artik bizim sansimizi zorlayalimda kosmet hayili zaman ne zamansa o zaman gelsin sagliklica ins
Canim sen ogrencileri falan napcanki asilamada veya ultrasonda falan ogrencinin bakmasi imkansiz zaten ha bi kan alinir damar yolu acilir onlari yapabilirler o kadarinida yapsinlarki ilerde daha iyi olabilsinler reddedmeyin oyle.asistanlari falan kadtediyosan asistanlar emin ol daha heycanli oluyolar ogrenmek icin doktorlarin lackaligindan daha iyi bilgi verebiliolar sabirlari daha cok anliyacagin ama benim maddi durumum cok iyi gerek yok dersen o ayri tabi ben derimki ikinci asilamani universite hastanesinde ol bi catlatma ignesine para veriosun bide 60 lira kanul aliosun o kadar yapilan islem ugulama ayniHadi insallah canim insallah olur canım guzel haberlerini aliriz tup bebegide devlet hastanesinde yaptrcaksin herlde demi bizim burdaki hastane cok kotu eski daha once kist vardi norml onun icin gtmistim bi ultrosan gircen 10 kisi ayni odada bidahada gitmem herlde bide universite var ordada ogrenciler falan var diyolar bazen onlarla muhattap oluyomusun yani mecbur ozele gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?