- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yok canım ya suan hattlamiyorum ama farklı bi konudan konuşulmuştu şimdi bulmaya calıştım bulamadım ilacları ücretsiz degil ama raporla daha uyguna aldım normaldenCanim sen ogrencileri falan napcanki asilamada veya ultrasonda falan ogrencinin bakmasi imkansiz zaten ha bi kan alinir damar yolu acilir onlari yapabilirler o kadarinida yapsinlarki ilerde daha iyi olabilsinler reddedmeyin oyle.asistanlari falan kadtediyosan asistanlar emin ol daha heycanli oluyolar ogrenmek icin doktorlarin lackaligindan daha iyi bilgi verebiliolar sabirlari daha cok anliyacagin ama benim maddi durumum cok iyi gerek yok dersen o ayri tabi ben derimki ikinci asilamani universite hastanesinde ol bi catlatma ignesine para veriosun bide 60 lira kanul aliosun o kadar yapilan islem ugulama ayni
Merhaba:)ben daha aşılama olmadım, bu adetimin 3. Günü olacağım. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz. İlk başta 1 kimyasal gebeliğim oldu, sonra gebelik yaşamadım. Sebep yok diyorlar ama hormon değerlerimde pco çıktı ama düzenli adet gördüğüm ve zayıf olduğum için onla alakasızmış. Bilmiyorum, bu ayki aşılamadan umutluyum, adetimi iple çekiyorum yanimerhaba canım :) hosgeldin aramıza
aşılaman hangi gün oldu? benimde 22 kasımda adet günüm. 9 kasımda aşılama oldum ve bekliyorum. biraz kendinden bahsedermisin
İnsallah tutar canim pko lu olanlar ve daha once gebelik yasayanlar sebepsiz olanlardan daha sansli doktorlarda oyle soyluyo cunku pkolular tedaviye yanit verio umarim biran once kalirsin adetin ne zamanMerhaba:)ben daha aşılama olmadım, bu adetimin 3. Günü olacağım. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz. İlk başta 1 kimyasal gebeliğim oldu, sonra gebelik yaşamadım. Sebep yok diyorlar ama hormon değerlerimde pco çıktı ama düzenli adet gördüğüm ve zayıf olduğum için onla alakasızmış. Bilmiyorum, bu ayki aşılamadan umutluyum, adetimi iple çekiyorum yani
Merhaba hoşgeldin Allah hepimizin gönlüne göre versin ilk aşılamalar genelde boş geçiyormuş ama senin bir kimyasal var tutma oranın artabilirMerhaba:)ben daha aşılama olmadım, bu adetimin 3. Günü olacağım. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz. İlk başta 1 kimyasal gebeliğim oldu, sonra gebelik yaşamadım. Sebep yok diyorlar ama hormon değerlerimde pco çıktı ama düzenli adet gördüğüm ve zayıf olduğum için onla alakasızmış. Bilmiyorum, bu ayki aşılamadan umutluyum, adetimi iple çekiyorum yani
Merhaba gunaydın canım kaçıncı gunun bugun 13 mü çok erken başladin canım ya boyle zamnlarda evde test bulundurmamak lazım insan dayanamıyo ama 14 gün geçmeden yapmamak lazımmış evde yapılan testler canım aldıgımız ignelerin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyo günün dolunca kan testi verirsinGunaydin kizlar, bugunde gordum ikinci cizgiyi ama artık inanmiyorum
Asilamaya o kadar para vermek de bosuna galiba, yuzde 15 dusuk bir oran
Merhaba gunaydın canım kaçıncı gunun bugun 13 mü çok erken başladin canım ya boyle zamnlarda evde test bulundurmamak lazım insan dayanamıyo ama 14 gün geçmeden yapmamak lazımmış evde yapılan testler canım aldıgımız ignelerin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyo günün dolunca kan testi verirsin
En son kan nezaman verdin canımPihtilasmam oldugu icin gec kalmak istemedim, bir kaybim var. Catlatma ignemin de 15.gunu bugun, etkisi kalmamıştır
Dun verdim, 1 cikti. bugun de adet günüm. artik testlere de guvenmicemEn son kan nezaman verdin canım
Negatif çıkıp aslında hamile olanı duymustum canım.burda ama senin ki daha farklı hakkında hayırlısı canım normalde düzenlimidir reglinDun verdim, 1 cikti. bugun de adet günüm. artik testlere de guvenmicem
Negatif çıkıp aslında hamile olanı duymustum canım.burda ama senin ki daha farklı hakkında hayırlısı canım normalde düzenlimidir reglin
Bilmiyorum canim yani hic ya endokrin mi yapiyo kadin dogum mu_asi tiroid sorunun varmis, bagisiklik testlerini yaptirdin mi
Bilmiyorum canim yani hic ya endokrin mi yapiyo kadin dogum mu
Merhaba senin bat ne zamandı? ikimizinde aynıydi sanırım:) ne zaman test yapacaksınBen hemsire oldugum halde ilkinde kendimde guvenemedim burda cok dediler gitme gerek yok diye ama insan ilk yaptiracagi seyde bi tedirgin olmuyo deilim ama gittim islemi gordumya o kadar para dokmeye gerek olmadigini anladim yani o isleme 600 700 her neyse o kadar para gereksiz sanki napiolarki senin dogal yolla yapmaya calistigini sadece fire vermeden direk rahme skiolar gereksiz para
Ilk gittigimde doktor ayrintili test yapti ama bilmiyorum icerikleri nelerdiIkisi de yapar bence. Kaybimdan sonra genetik ve pihtilasma testlerini yaptirdim. bir tek bagisiklik kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?