Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ben hemsire oldugum halde ilkinde kendimde guvenemedim burda cok dediler gitme gerek yok diye ama insan ilk yaptiracagi seyde bi tedirgin olmuyo deilim ama gittim islemi gordumya o kadar para dokmeye gerek olmadigini anladim yani o isleme 600 700 her neyse o kadar para gereksiz sanki napiolarki senin dogal yolla yapmaya calistigini sadece fire vermeden direk rahme skiolar gereksiz para

Ha bide raporda igneni devlet karsilamasi lazim canim direk hepsini kendin parayla aldiysan ozel olarak o rapor sayilmaz diye biliorum sgk ya kayit olmuyo sanirim o

Yok canım ya suan hattlamiyorum ama farklı bi konudan konuşulmuştu şimdi bulmaya calıştım bulamadım ilacları ücretsiz degil ama raporla daha uyguna aldım normalden

merhaba canım :) hosgeldin aramıza
aşılaman hangi gün oldu? benimde 22 kasımda adet günüm. 9 kasımda aşılama oldum ve bekliyorum. biraz kendinden bahsedermisin
Merhaba:)ben daha aşılama olmadım, bu adetimin 3. Günü olacağım. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz. İlk başta 1 kimyasal gebeliğim oldu, sonra gebelik yaşamadım. Sebep yok diyorlar ama hormon değerlerimde pco çıktı ama düzenli adet gördüğüm ve zayıf olduğum için onla alakasızmış. Bilmiyorum, bu ayki aşılamadan umutluyum, adetimi iple çekiyorum yani

Tamam o zaman o asilamn sayilir canim bi kez daha yaptirinca raporun olur sen yinede raporunu al asilamalarinin olurya belki baska bi sehirde yaptirirsin bisey olur elinde kalsin

İnsallah tutar canim pko lu olanlar ve daha once gebelik yasayanlar sebepsiz olanlardan daha sansli doktorlarda oyle soyluyo cunku pkolular tedaviye yanit verio umarim biran once kalirsin adetin ne zaman

Merhaba hoşgeldin Allah hepimizin gönlüne göre versin ilk aşılamalar genelde boş geçiyormuş ama senin bir kimyasal var tutma oranın artabilir

Gunaydin kizlar, bugunde gordum ikinci cizgiyi ama artık inanmiyorum
Asilamaya o kadar para vermek de bosuna galiba, yuzde 15 dusuk bir oran

Gunaydin kizlar, bugunde gordum ikinci cizgiyi ama artık inanmiyorum
Asilamaya o kadar para vermek de bosuna galiba, yuzde 15 dusuk bir oran
Merhaba gunaydın canım kaçıncı gunun bugun 13 mü çok erken başladin canım ya boyle zamnlarda evde test bulundurmamak lazım insan dayanamıyo ama 14 gün geçmeden yapmamak lazımmış evde yapılan testler canım aldıgımız ignelerin etkisiyle yanlış sonuç verebiliyo günün dolunca kan testi verirsin

Pihtilasmam oldugu icin gec kalmak istemedim, bir kaybim var. Catlatma ignemin de 15.gunu bugun, etkisi kalmamıştır

Negatif çıkıp aslında hamile olanı duymustum canım.burda ama senin ki daha farklı hakkında hayırlısı canım normalde düzenlimidir reglin

Hayirlisi tabi hepimizin hakkinda. nasipten otesi yok. adetim duzenlidir, progestan biraz geciktirir belki.

Merhaba senin bat ne zamandı? ikimizinde aynıydi sanırım:) ne zaman test yapacaksın

Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar bende katılayım size. Rabbim bu mübarek günde inşallah gobuslerimizi boş bırakmasın. bende 2bucuk senelik evliyim sadece bi iki ay istemedik sonra hemen olur sandık ama olmadı sonra Dr serüveni başladı tabi bende pkos var eşimin de spermi ne iyi ne kötü işte ilk troidimi düzelttik sonra bekledik olmadı sonra rahim filmı yine olmadı sonra klomen yine olmadı en son aşılama yaptık Nisan ayında tuttu ama maalesef mayısta düşük yaptım sonra ara verdim maalesef doktorum da gitti burası küçük şehir doktor bulmak çok zor ve bu ay adet olunca tekrar başlıcaz inşallah. bu dönemler çok zor maddi manevi ama imtihan işte dua etmekten başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…