Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hoşgeldin canım benzer bir hikayemiz var siz yine az beklemissiniz biz 2 yıl düsünmedik eşim simdi diyo bilseydim boyle olcagini hemen dusunurduk bende bu ay başı aşılama oldum tutmadi bakalim nasip bidahaki ay tekrar deniycez bizde

Hosbuldum canım. insan hiç düşünemiyo olamayacağını dediğimiz gibi imtihan inşallah bir gün olucak inanıyorum

Aleyküm selam canım hayırlı cumalar hoşgeldin aramıza,, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah aralık-ocak ayları bize hayırlı haberler almamızı nasip eder hep birlikte birbirimize destek olarak bugünleri atlatıcaz canım

Merhaba senin bat ne zamandı? ikimizinde aynıydi sanırım:) ne zaman test yapacaksın
Canim ben 14 unde asilama oldum batda 26 benim adetim pek gununu sasmaz 16 sina kadar bi beklerim olirda gelmezse kan veririm.hastanede olunca ben kan vermem cok kolay oldu bunca zaman hep negatif kanda baktirmaktan biktim artik canim istemio ancak adetimingecmesi lazim o saman

Hosbuldum canım. inşallah ya valla iliklerime kadar istiyorum isteyen herkese dua ediyorum. burada birbirimizi gerçekten anlıyoruz aynı dertlerimiz var çünkü. birgun burda keseleri gördüğümüz günleri de konusucaz

Kızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Rabbim yüzünü güldürsün.Sana ve istiyen herkese bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsin

I
Kızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Kaçıncı aşılaman canım bi de ben ilk defa yaptiricam ağrılı mi oluyor normalde bi de sperm sayilariniz nasıldi. benim eşimde de sayı problemi var

İnsallah tutar canim pko lu olanlar ve daha once gebelik yasayanlar sebepsiz olanlardan daha sansli doktorlarda oyle soyluyo cunku pkolular tedaviye yanit verio umarim biran once kalirsin adetin ne zaman
Ama ben düzenli regl gördüğüm için pco sebep olamazmış bu gebe kalamamaya, sebepsiz sınıfona aldılar beni, şansım sebepsiz ile aynı.. çok teşekkür ederim hepimiz hamile kalırız inşallah. Regl salı günü 22 kasım.
Merhaba hoşgeldin Allah hepimizin gönlüne göre versin ilk aşılamalar genelde boş geçiyormuş ama senin bir kimyasal var tutma oranın artabilir
Teşekkür ederim, evet gönlümüze göre olsun:) bakalım boş geçerse tüp için bir adım olur:) teşekkür ederim cevabın için:)
Merhaba, gönlüne göre olur inşallah:) bak bir aşılaman tutmuş be güzel inşallahgüzek haber veririsin

Merhaba kızlar yorumlarınızı tek tek okudum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşAllah bende kendi hikayemi anlatayım belki ufakta olsa bi umut olurum 4 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz olmadı geçtiğimiz ay düzenli bi şekilde kontrole başladık bnde pco var kendiliğinden adet olamıyorum adet söktürücülerle oluyodum. Kontrole başlayınca dr önce serophene diye bi ilaç verdi yumurta büyümeyince hemen ardından puregon kullanmaya başladım yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşınca dr direk aşılama önerdi hiç beklemiyodum ve ani bi kararla yaptırmaya karar verdik 27 ekimde aşılama oldum ama içimde tutacağına dair hiç umut ve beklentim yoktu adet tarihim geçtiğinde yine olamayorum diye test bile yapmadım adetimden 3 gün sonra dr kan testi yaptı sonuç pozitifti aşırı sevindim ama dr un bu süre içinde çoğul gebelik riskini öne sürmesi içime kurt düşürdü sevincim biraz buruk kaldı ertesi gün idrar testi yaptım gayet net çift çizgi çıktı dr 5 gün sonrasına randevu verdi bugün gittim 5 haftalık olmasına rağmen keseyi göremedik henüz yani daha sevincimi bile yaşayamadım tam olarak sizlerde umudunuzu kaybetmeyin rabbim ol derse oluverir benim ilk aydan asla olumlu sonuç alacağıma inancım yoktu İnşAllah sizlerde sorunsuz bi şekilde tez zmnda müjdeli haberlerinizi alırsınız

ben tedaviyi bırakıcam canım bahara kadar evde soğan suyu içicem pko olanlara iyi geliyormuş onu deneyecem 5 ay kadar soğan suyuna devammm daha sonra incir kürüne geçicem
Bende de pco var temmuz ayında düzenli olarak soğan suyunu yaptım gerçekten sanki içimi temizledi gibi hissettim yapmanı tavsiye ederim 2 ay kendiliğinden regl olmuştum nasıl sevinmiştim hatta o dönemleri eşinle değerlendirirsen belki etkili olabilir ben farklı şehirlerde olduğumuz için değerlendirememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…