- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hoşgeldin canım benzer bir hikayemiz var siz yine az beklemissiniz biz 2 yıl düsünmedik eşim simdi diyo bilseydim boyle olcagini hemen dusunurduk bende bu ay başı aşılama oldum tutmadi bakalim nasip bidahaki ay tekrar deniycez bizdeSelamünaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar bende katılayım size. Rabbim bu mübarek günde inşallah gobuslerimizi boş bırakmasın. bende 2bucuk senelik evliyim sadece bi iki ay istemedik sonra hemen olur sandık ama olmadı sonra Dr serüveni başladı tabi bende pkos var eşimin de spermi ne iyi ne kötü işte ilk troidimi düzelttik sonra bekledik olmadı sonra rahim filmı yine olmadı sonra klomen yine olmadı en son aşılama yaptık Nisan ayında tuttu ama maalesef mayısta düşük yaptım sonra ara verdim maalesef doktorum da gitti burası küçük şehir doktor bulmak çok zor ve bu ay adet olunca tekrar başlıcaz inşallah. bu dönemler çok zor maddi manevi ama imtihan işte dua etmekten başka çaremiz yok.
Ilk gittigimde doktor ayrintili test yapti ama bilmiyorum icerikleri nelerdi
Ozaman olmamışımdır heralde normalde bakılan birsey degilseBu testler icin en az iki kayıp istiyorlar, üniversite hastaneleri yapiyor genelde
Kişiden kişiye degisiyo sanırim o benim 1 gün erken bile geldiHayirlisi tabi hepimizin hakkinda. nasipten otesi yok. adetim duzenlidir, progestan biraz geciktirir belki.
Kişiden kişiye degisiyo sanırim o benim 1 gün erken bile geldi
Hosbuldum canım. insan hiç düşünemiyo olamayacağını dediğimiz gibi imtihan inşallah bir gün olucak inanıyorumHoşgeldin canım benzer bir hikayemiz var siz yine az beklemissiniz biz 2 yıl düsünmedik eşim simdi diyo bilseydim boyle olcagini hemen dusunurduk bende bu ay başı aşılama oldum tutmadi bakalim nasip bidahaki ay tekrar deniycez bizde
Aleyküm selam canım hayırlı cumalar hoşgeldin aramıza,, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah aralık-ocak ayları bize hayırlı haberler almamızı nasip eder hep birlikte birbirimize destek olarak bugünleri atlatıcaz canımSelamünaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar bende katılayım size. Rabbim bu mübarek günde inşallah gobuslerimizi boş bırakmasın. bende 2bucuk senelik evliyim sadece bi iki ay istemedik sonra hemen olur sandık ama olmadı sonra Dr serüveni başladı tabi bende pkos var eşimin de spermi ne iyi ne kötü işte ilk troidimi düzelttik sonra bekledik olmadı sonra rahim filmı yine olmadı sonra klomen yine olmadı en son aşılama yaptık Nisan ayında tuttu ama maalesef mayısta düşük yaptım sonra ara verdim maalesef doktorum da gitti burası küçük şehir doktor bulmak çok zor ve bu ay adet olunca tekrar başlıcaz inşallah. bu dönemler çok zor maddi manevi ama imtihan işte dua etmekten başka çaremiz yok.
Canim ben 14 unde asilama oldum batda 26 benim adetim pek gununu sasmaz 16 sina kadar bi beklerim olirda gelmezse kan veririm.hastanede olunca ben kan vermem cok kolay oldu bunca zaman hep negatif kanda baktirmaktan biktim artik canim istemio ancak adetimingecmesi lazim o samanMerhaba senin bat ne zamandı? ikimizinde aynıydi sanırım:) ne zaman test yapacaksın
Hosbuldum canım. inşallah ya valla iliklerime kadar istiyorum isteyen herkese dua ediyorum. burada birbirimizi gerçekten anlıyoruz aynı dertlerimiz var çünkü. birgun burda keseleri gördüğümüz günleri de konusucazAleyküm selam canım hayırlı cumalar hoşgeldin aramıza,, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah aralık-ocak ayları bize hayırlı haberler almamızı nasip eder hep birlikte birbirimize destek olarak bugünleri atlatıcaz canım
Ins tutar kaçıncı aşılama canım bende pazartesi olacağım inşKızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Rabbim yüzünü güldürsün.Sana ve istiyen herkese bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsinKızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Kaçıncı aşılaman canım bi de ben ilk defa yaptiricam ağrılı mi oluyor normalde bi de sperm sayilariniz nasıldi. benim eşimde de sayı problemi varKızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Ama ben düzenli regl gördüğüm için pco sebep olamazmış bu gebe kalamamaya, sebepsiz sınıfona aldılar beni, şansım sebepsiz ile aynı.. çok teşekkür ederim hepimiz hamile kalırız inşallah. Regl salı günü 22 kasım.İnsallah tutar canim pko lu olanlar ve daha once gebelik yasayanlar sebepsiz olanlardan daha sansli doktorlarda oyle soyluyo cunku pkolular tedaviye yanit verio umarim biran once kalirsin adetin ne zaman
Teşekkür ederim, evet gönlümüze göre olsun:) bakalım boş geçerse tüp için bir adım olur:) teşekkür ederim cevabın için:)Merhaba hoşgeldin Allah hepimizin gönlüne göre versin ilk aşılamalar genelde boş geçiyormuş ama senin bir kimyasal var tutma oranın artabilir
Merhaba, gönlüne göre olur inşallah:) bak bir aşılaman tutmuş be güzelSelamünaleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar bende katılayım size. Rabbim bu mübarek günde inşallah gobuslerimizi boş bırakmasın. bende 2bucuk senelik evliyim sadece bi iki ay istemedik sonra hemen olur sandık ama olmadı sonra Dr serüveni başladı tabi bende pkos var eşimin de spermi ne iyi ne kötü işte ilk troidimi düzelttik sonra bekledik olmadı sonra rahim filmı yine olmadı sonra klomen yine olmadı en son aşılama yaptık Nisan ayında tuttu ama maalesef mayısta düşük yaptım sonra ara verdim maalesef doktorum da gitti burası küçük şehir doktor bulmak çok zor ve bu ay adet olunca tekrar başlıcaz inşallah. bu dönemler çok zor maddi manevi ama imtihan işte dua etmekten başka çaremiz yok.
Hadi hayırlı olsun canım pozitifi görürsun insallahKızlarrrrr bende az önce aşılama oldum bu defa gram agrı hissetmedem cok şükür spermlerimizde de artış var bıraz hayrlısı bakalm 15gün sonra sonuc alıcz :)
Bende de pco var temmuz ayında düzenli olarak soğan suyunu yaptım gerçekten sanki içimi temizledi gibi hissettim yapmanı tavsiye ederim 2 ay kendiliğinden regl olmuştum nasıl sevinmiştim hatta o dönemleri eşinle değerlendirirsen belki etkili olabilir ben farklı şehirlerde olduğumuz için değerlendirememiştimben tedaviyi bırakıcam canım bahara kadar evde soğan suyu içicem pko olanlara iyi geliyormuş onu deneyecem 5 ay kadar soğan suyuna devammm daha sonra incir kürüne geçicem
Canım bu benım 3.aşılamam 2014de oldum bide gecen ay birde bu ayIns tutar kaçıncı aşılama canım bende pazartesi olacağım inş
Hepımıze ınsallah cnımRabbim yüzünü güldürsün.Sana ve istiyen herkese bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?