Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

I

Kaçıncı aşılaman canım bi de ben ilk defa yaptiricam ağrılı mi oluyor normalde bi de sperm sayilariniz nasıldi. benim eşimde de sayı problemi var
Canıö bu benım 3.ama 2014de tıpta yaptrdm benı mahvetti resmen kanama oldu gecen ay oldugum asılamada aynı rahım fılmı gbi oldu yani onu enjekte etti agrı hıssettm hafıf bıtti bu ay alışmş olucmkı hcbsy olmadan bitti doktormda anladı uygulama guzel gectı dedi

Benim bi arkadasimda tup bebege cok odakliydi sirf ikinciyide yaptiriyim biran once tutmasin gidiyim diodu sok hamile kaldi masallah 6 ay oldu kiz hala garip inanamio gibi 5 yildir evlilerdi

Herkes topiktende dokuldu beklerken sonucu heycanli oluyo yazismak sonuc gelince negatif insan bi yeni umutlara kadar bakmio bile buraya benim ilkindede oyle olmustu.gerci bu sefer bana zaman hizli gecio ilkinde izin almistim isten baktim olmadi bunda izin bile almadim en azindan zaman daha iyi gecio

Ca
Benim bi arkadasimda tup bebege cok odakliydi sirf ikinciyide yaptiriyim biran once tutmasin gidiyim diodu sok hamile kaldi masallah 6 ay oldu kiz hala garip inanamio gibi 5 yildir evlilerdi
Canım tek dilegmz ole olsn ama benm cok umudum yok acıkcası benm daha önceki asılamalarm sgkya kayıt olmams smdı bu oldu bı aşılama daha olcam tüpe geccem

Anladim canim hayirlisi olsun insallah iki sansin var gun dogmadan neler dogar bende ocaga kadar aksilik olmadigi surece

5 kasimda olmustum. Tekrar asilama dusunmuyorum, yumurta takibi yaptirabilirim belki ignelerim artmisti cunku. Tup bebegi maddi açıdan 2 seneden once dusunenem

B
5 kasimda olmustum. Tekrar asilama dusunmuyorum, yumurta takibi yaptirabilirim belki ignelerim artmisti cunku. Tup bebegi maddi açıdan 2 seneden once dusunenem
Bence hazir hissettiginde tekrar dene canim zaten tup bebegede hemen gitmicekmissin belki o arada tutar bu asilama nerde ne zaman tutacagi belli olmuyo belki baska bi sefer tutar

Merhaba kızlar. Benim hikayem biraz zorlu olacak galıba. Eşim testis kanseri atlatmış 3 sene önce biz 1,5 yıllık evliyiz. Tek testisi yok kemo görmüş ışın görmüş. Şimdi iyi şükür. Ama doğal yolla çocuk sahibi olamadık ki bu beklemediğimiz birşey değildi. Adetimin 3. gününde testlerimi yaptırdım normal sonuçlar ama ben 2009 yıılından beri bilinen pkoluyum. Ayın 24 unde rahim filmi çekilecek. Daha sonra aşılama var. Ne zaman yapılacak aşılama nasıl olacak bilmiyorum. Doktor 2 aşılama yapacağım sonra tüpe yollayacağım dedi. Ama tüp bebek için devlet bize ödenek vermiyor. Nedeniyse çok ilginç eşimin ilk evliliğinden bir çocuğunun olması. Ne olcak nasıl olcak napacağız hiç bilmiyoruz. Kafalar duman yani. Neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Aşılamanın tutmasına dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Allahım hepimizin kalbine göre versin. Tez vakitte dileklerimizin gerçekleşmesi umuduyla...

Merhaba canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz

Allahtan ümit kesilmez canım.İnşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalıp burdan güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…