- 27 Şubat 2016
- 25
- 10
- 38
- 36
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım bnde pco luyum ve hiç umudum yoktu aşılamamın tutacağından içini çokk rahat tut kendini kaptırma İnşAllah sende duyarsın müjdeli haberi. Ben soğan kürü yaptım incir kürü yaptım ve fırsat buldukça meryem süresini okudum. Aşılamadan sonrada boll bol dinlendim evi bile süpürmedimMerhaba kızlar. Benim hikayem biraz zorlu olacak galıba. Eşim testis kanseri atlatmış 3 sene önce biz 1,5 yıllık evliyiz. Tek testisi yok kemo görmüş ışın görmüş. Şimdi iyi şükür. Ama doğal yolla çocuk sahibi olamadık ki bu beklemediğimiz birşey değildi. Adetimin 3. gününde testlerimi yaptırdım normal sonuçlar ama ben 2009 yıılından beri bilinen pkoluyum. Ayın 24 unde rahim filmi çekilecek. Daha sonra aşılama var. Ne zaman yapılacak aşılama nasıl olacak bilmiyorum. Doktor 2 aşılama yapacağım sonra tüpe yollayacağım dedi. Ama tüp bebek için devlet bize ödenek vermiyor. Nedeniyse çok ilginç eşimin ilk evliliğinden bir çocuğunun olması. Ne olcak nasıl olcak napacağız hiç bilmiyoruz. Kafalar duman yani. Neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Aşılamanın tutmasına dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Allahım hepimizin kalbine göre versin. Tez vakitte dileklerimizin gerçekleşmesi umuduyla...
Hoşgeldin canım insan herkesle konuşamıyor boyle birbirimizi rahatlatıyoruz tutanlar umut oluyor bizlerin oyle elde tutulan birseyimiz olmadigi halde olmuyor Allahtan umut kesilmez olmayacgi olduruverir insallah belli olmuyor bu işler inşallah aşılaman tutarMerhaba kızlar. Benim hikayem biraz zorlu olacak galıba. Eşim testis kanseri atlatmış 3 sene önce biz 1,5 yıllık evliyiz. Tek testisi yok kemo görmüş ışın görmüş. Şimdi iyi şükür. Ama doğal yolla çocuk sahibi olamadık ki bu beklemediğimiz birşey değildi. Adetimin 3. gününde testlerimi yaptırdım normal sonuçlar ama ben 2009 yıılından beri bilinen pkoluyum. Ayın 24 unde rahim filmi çekilecek. Daha sonra aşılama var. Ne zaman yapılacak aşılama nasıl olacak bilmiyorum. Doktor 2 aşılama yapacağım sonra tüpe yollayacağım dedi. Ama tüp bebek için devlet bize ödenek vermiyor. Nedeniyse çok ilginç eşimin ilk evliliğinden bir çocuğunun olması. Ne olcak nasıl olcak napacağız hiç bilmiyoruz. Kafalar duman yani. Neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Aşılamanın tutmasına dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Allahım hepimizin kalbine göre versin. Tez vakitte dileklerimizin gerçekleşmesi umuduyla...
Inşallah canım kendiliginden oluverir tup bebeginde ucu bucagı yok sanırim heryer farklı fiyat Allah yardimcimiz olsun5 kasimda olmustum. Tekrar asilama dusunmuyorum, yumurta takibi yaptirabilirim belki ignelerim artmisti cunku. Tup bebegi maddi açıdan 2 seneden once dusunenem
Korkacak bişey yok canım.Aşılama tüpe göre daha rahat bi süreç.Rahat ol inşallah gerisi de kolay bi şekilde gelirBende güzel haberler veririm umarım. Rahat olamıyorum tutup tutmamasından değil süreci bilmemek beni biraz tırstırıyor :) :)
Çok haklısın burda bişeyler paylaşmak, paylaşılanları okumak çok faydalı oluyor. Sende pes etme canım bol bol dua et insan yıpranıyo ama Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.İnşallah isteyen herkes tez zmnda alsın müjdeli haberiniHoşgeldin canım insan herkesle konuşamıyor boyle birbirimizi rahatlatıyoruz tutanlar umut oluyor bizlerin oyle elde tutulan birseyimiz olmadigi halde olmuyor Allahtan umut kesilmez olmayacgi olduruverir insallah belli olmuyor bu işler inşallah aşılaman tutar
Bence cok kafani takma asamalar cok basit pko oldugunda her ay yumurtalar gelisemeyip kist olarak kalioya tedavi asamasinda ignelerle gonal f diye bi igne kist yapmayip yumurtayi saglikli bi sekilde buyutuyolar adetinin ilk gununden 14-16 gun arasina kadar catlatma igneni vurunmus oluyosun sonra asilaman oliyo hic kasma ilkinde olmasa bile asilamayla ikincide kalirsin pkolular tedaviye cok guzel yanit verio cevremde cok var ama esinin durumundan dolayi sperm testleri nasil oda onemli eger bariz bir dusukluk varsa ona bisey diyemem tabi Allah hayirlisini versin surek cok kolay islem cok basit meraklanmaMerhaba kızlar. Benim hikayem biraz zorlu olacak galıba. Eşim testis kanseri atlatmış 3 sene önce biz 1,5 yıllık evliyiz. Tek testisi yok kemo görmüş ışın görmüş. Şimdi iyi şükür. Ama doğal yolla çocuk sahibi olamadık ki bu beklemediğimiz birşey değildi. Adetimin 3. gününde testlerimi yaptırdım normal sonuçlar ama ben 2009 yıılından beri bilinen pkoluyum. Ayın 24 unde rahim filmi çekilecek. Daha sonra aşılama var. Ne zaman yapılacak aşılama nasıl olacak bilmiyorum. Doktor 2 aşılama yapacağım sonra tüpe yollayacağım dedi. Ama tüp bebek için devlet bize ödenek vermiyor. Nedeniyse çok ilginç eşimin ilk evliliğinden bir çocuğunun olması. Ne olcak nasıl olcak napacağız hiç bilmiyoruz. Kafalar duman yani. Neden yazıyorum onu da bilmiyorum. Aşılamanın tutmasına dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Allahım hepimizin kalbine göre versin. Tez vakitte dileklerimizin gerçekleşmesi umuduyla...
İnş tutar canım benimde iğneli olarak ilk ama bundan önce klomen ile bir tane negatif aşılamam var 2014 yılındaCanım bu benım 3.aşılamam 2014de oldum bide gecen ay birde bu ay
İni tutar tüp bebekten sonra neden bu kez aşılama düşündünüzSelam kızlar bende 9 yıllık evliyim dün değil evvelki gün aşılama yaptirdik hepimiz hakkında herşey hayırlı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin. Daha önce bursa jimerde bir kez tüp bebek yaptirdik ama olmadı:-(
Hayırlısı olsun her şeyden önce inş doğal yoldan bir an önce hamile kalırsın tüp bebeğe gerek kalmadan5 kasimda olmustum. Tekrar asilama dusunmuyorum, yumurta takibi yaptirabilirim belki ignelerim artmisti cunku. Tup bebegi maddi açıdan 2 seneden once dusunenem
A.s hoş geldin.İnşallah bu sefer yüzün güler.Bize güzel haberler verirsin.Neden önce tüp sonra aşılama genelde tam tersi olur merak ettim açıkçasıSelam kızlar bende 9 yıllık evliyim dün değil evvelki gün aşılama yaptirdik hepimiz hakkında herşey hayırlı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin. Daha önce bursa jimerde bir kez tüp bebek yaptirdik ama olmadı:-(
hayırlısı olsun canım. sen ne zaman aşılama olmuştun ve kaçıncı aşılamandı?Merhaba kizlar, adet oldum az once. sizden iyi haberler gelir ins
Bence cok kafani takma asamalar cok basit pko oldugunda her ay yumurtalar gelisemeyip kist olarak kalioya tedavi asamasinda ignelerle gonal f diye bi igne kist yapmayip yumurtayi saglikli bi sekilde buyutuyolar adetinin ilk gununden 14-16 gun arasina kadar catlatma igneni vurunmus oluyosun sonra asilaman oliyo hic kasma ilkinde olmasa bile asilamayla ikincide kalirsin pkolular tedaviye cok guzel yanit verio cevremde cok var ama esinin durumundan dolayi sperm testleri nasil oda onemli eger bariz bir dusukluk varsa ona bisey diyemem tabi Allah hayirlisini versin surek cok kolay islem cok basit meraklanma
İni tutar tüp bebekten sonra neden bu kez aşılama düşündünüz
A.s hoş geldin.İnşallah bu sefer yüzün güler.Bize güzel haberler verirsin.Neden önce tüp sonra aşılama genelde tam tersi olur merak ettim açıkçası
Sizin adınıza sevindim.İnşallah sevinciniz bebişinizle taçlansın.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHoş buldum teşekkür ederim
ilk tedavimizde özele gittik ve bize tüp bebek yapıldı. İkinci tedavimizde Şimdi ise fakülteye gittiğimiz için fakültede işlemler hemen bitmiyor evraklarimizi toplayıp sıraya girene kadar vede eşimin bu tedavi sürecinde ilk s...rm testi dusuk çıktı ikinci testi yüksek çıkınca aşılama için uygun görüldü bu yüzden.. inşaallah olur aşılama tüp bebeğe gore çok çokdaha kolay.
İnşaallah güzel haberler verebilirim.
Doktor bize tüp bebek siraniz gelene kadar esiminde ikinci testi yüksek çıkınca aşılama yapalım dedi bu yüzden
Evet 14.gün kan testinde doğru sonuç çıkar.İki hafta sonra testte belli oluyor dedi doktor .size sormak istediğim aşılama dan kacgun sonra kan testinde belli oluyor?
Sizin adınıza sevindim.İnşallah sevinciniz bebişinizle taçlansın.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?