Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ben rahim filmi cekildigimde birak asilamayi doktor ilac tedavisi bile vermemisti saten hsg adet bitiminde cekilio ilac tedavisine gec kalmis oluyosun yani o yuzden doktorun kalmazsan hamile bi sonraki adetinde gel dicek oyle yapcak asilamani adetinin 12 14. Gunu sonucu alirsin bu arada

Doktorlar hhsg den sonrada baya umitli olduklari icin bide bir ay sans verir muhakkak oyle der yani tedavi veremez cunki igneler adetin 2. Veya 3 gunu baslanmasi gerekiyo.bana hsg den sonra gelecek ay gebe olarak gorusuruz dedi umitlendordi kac ay gecti hala yokama tabi kalanlarda cok

İnş olur tabi bende fakülteye gidiyorum bana da iki kere iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaparız dediler normalde klomen ile bir kere yapıldı ama rapor için iğneli aşılama olması gerekiyormuş benim de aşılama günüm Allah'tan bişey gelmeZse pazartesi günü

Allah razı olsun cumlemize inşaallah peki siz şuan hamilemisiniz yeni katildigim için bilemiyorum . Aşılama yaptırdınız mı?

Sonucu mutlaka yazacağım inşaallah. Hayırlı geceler gül:)
Hoşgeldin canım topiğimize,, hayırlı olsun inşallah senin ki tutar çünkü biz bütün arkadaşların aşılaması malesef tutmadı bikaç kişinin ki yakında belli olucak onlardan ümitliyiz, 9 yıllık evliyim demişin hiç gebelik oluşmadımı ilkmi olucak tutarsa? Hakkında hayırlısı olsun canım aşılamadan sonra 12.gün bile kanda belli olur güzel haberler alırsın inşallah

Aynen bende hsg den sonra 3 ay içinde hamiş kalırım sandım hatta kesin gözüyle baktım ama ohooo malesef

Siz hangi fakülteye gidiyorsunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah Allahın izniyle olur.

Hoş buldum teşekkür ederim hiç gebelik olusmadi rabbim nasip ederse ilk olacak:) inşaallah hayırlı neticeler alirimda güzel haber verebilirim.

kızlar adetime daha 2 gün var ama bugün önce kahve rengi sonrada kanamam oldu biraz koyu renkti. acaba ilişkiden dolayımı oldu.

Allah razı olsun cumlemize inşaallah peki siz şuan hamilemisiniz yeni katildigim için bilemiyorum . Aşılama yaptırdınız mı?

Sonucu mutlaka yazacağım inşaallah. Hayırlı geceler gül:)
Yok malesef geçen ay ilk aşılamam oldu ama tutmadı.2 yıl önce doğal yoldan hamile kalmıştım ama oda 3.ayda kalp atışı durdu.Şu an testeredişli aslanpençesi kürü uyguluyorum.Adetin 3.günü doktora gidip horman tatlili yaptırıcam.Artık duruma göre yumurta takibi ya da aşılama der

Siz hangi fakülteye gidiyorsunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah Allahın izniyle olur.
Teşekkür ederim ben maraştayım buradaki ksü tıp fakültesine gidiyorum bakalım inş tutar bu sefer bende 5 yıllık evliyim son 3 yıldır istiyoruz bende çikolata kisti var 3 cm civarı o engel gibi görünüyor gerçi bu kiste sahip olup hamile kalan da var ama nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…