- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnş olur tabi bende fakülteye gidiyorum bana da iki kere iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaparız dediler normalde klomen ile bir kere yapıldı ama rapor için iğneli aşılama olması gerekiyormuş benim de aşılama günüm Allah'tan bişey gelmeZse pazartesi günüBiz dusunmedik ilk tedavimizde özele gittik ve bize tüp bebek yapıldı. Şimdi ise fakülteye gittiğimiz için fakültede işlemler hemen bitmiyor evraklarimizi toplayıp sıraya girene kadar vede eşimin bu tedavi sürecinde ilk s...rm testi dusuk çıktı ikinci testi yüksek çıkınca aşılama için uygun görüldü bu yüzden.. inşaallah olur aşılama tüp bebeğe gore çok çok daha kolay.
Hoşgeldin canım topiğimize,, hayırlı olsun inşallah senin ki tutar çünkü biz bütün arkadaşların aşılaması malesef tutmadıAllah razı olsun cumlemize inşaallah peki siz şuan hamilemisiniz yeni katildigim için bilemiyorum . Aşılama yaptırdınız mı?
Sonucu mutlaka yazacağım inşaallah. Hayırlı geceler gül:)
Aynen bende hsg den sonra 3 ay içinde hamiş kalırım sandım hatta kesin gözüyle baktım ama ohooo malesefDoktorlar hhsg den sonrada baya umitli olduklari icin bide bir ay sans verir muhakkak oyle der yani tedavi veremez cunki igneler adetin 2. Veya 3 gunu baslanmasi gerekiyo.bana hsg den sonra gelecek ay gebe olarak gorusuruz dedi umitlendordi kac ay gecti hala yokama tabi kalanlarda cok
İnş olur tabi bende fakülteye gidiyorum bana da iki kere iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaparız dediler normalde klomen ile bir kere yapıldı ama rapor için iğneli aşılama olması gerekiyormuş benim de aşılama günüm Allah'tan bişey gelmeZse pazartesi günü
Hoşgeldin canım topiğimize,, hayırlı olsun inşallah senin ki tutar çünkü biz bütün arkadaşların aşılaması malesef tutmadıbikaç kişinin ki yakında belli olucak onlardan ümitliyiz, 9 yıllık evliyim demişin hiç gebelik oluşmadımı ilkmi olucak tutarsa? Hakkında hayırlısı olsun canım aşılamadan sonra 12.gün bile kanda belli olur güzel haberler alırsın inşallah
Yok malesef geçen ay ilk aşılamam oldu ama tutmadı.2 yıl önce doğal yoldan hamile kalmıştım ama oda 3.ayda kalp atışı durdu.Şu an testeredişli aslanpençesi kürü uyguluyorum.Adetin 3.günü doktora gidip horman tatlili yaptırıcam.Artık duruma göre yumurta takibi ya da aşılama derAllah razı olsun cumlemize inşaallah peki siz şuan hamilemisiniz yeni katildigim için bilemiyorum . Aşılama yaptırdınız mı?
Sonucu mutlaka yazacağım inşaallah. Hayırlı geceler gül:)
Teşekkür ederim ben maraştayım buradaki ksü tıp fakültesine gidiyorum bakalım inş tutar bu sefer bende 5 yıllık evliyim son 3 yıldır istiyoruz bende çikolata kisti var 3 cm civarı o engel gibi görünüyor gerçi bu kiste sahip olup hamile kalan da var ama nasip kısmetSiz hangi fakülteye gidiyorsunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah Allahın izniyle olur.
Aşılama yaptırmış mıydınız eğer öyle ise bir kan testi yaptırmanızı öneririmkızlar adetime daha 2 gün var ama bugün önce kahve rengi sonrada kanamam oldu biraz koyu renkti. acaba ilişkiden dolayımı oldu.
evet canım yaptırdım ve bugün 12. günüm. idrar testi aldım ama şimdi yapmak istemiyorum salı günü yapicam hayirlisiyla...Aşılama yaptırmış mıydınız eğer öyle ise bir kan testi yaptırmanızı öneririm
İnş tutmuştur kanaman çoğalmazsa umut vardır biraz dinlen inş isteyen herkese nasip eder Allah kaçıncı aşılamanevet canım yaptırdım ve bugün 12. günüm. idrar testi aldım ama şimdi yapmak istemiyorum salı günü yapicam hayirlisiyla...
bu ikinci aşılamam. sen ne zaman oldunİnş tutmuştur kanaman çoğalmazsa umut vardır biraz dinlen inş isteyen herkese nasip eder Allah kaçıncı aşılaman
Ben daha ikinciyi yaptırmadım yarın yaptırcam benim iğneli ilk aşılamam olacak ama bundan önce 2014 te klomen ile bir negatif aşılamam varbu ikinci aşılamam. sen ne zaman oldun
Adetin de de oluyor muydu böyle canım yoksa ilk defa mı bence bir idrar testi yapkızlar şuan koyu kahverengi lekelerim oluyor. Hayır olsun inşallah
daha önce böyle olmamıştı. şimdi test yapmak istemiyorum. Çünkü negatif görmekten korkuyorumAdetin de de oluyor muydu böyle canım yoksa ilk defa mı bence bir idrar testi yap
Canım çok haklısın o korku hepimizde var inş bebişin seninledir yok ben şey için dedim eğer hamile isen düşük riski olabilir doktora giderdin o yüzden dedimdaha önce böyle olmamıştı. şimdi test yapmak istemiyorum. Çünkü negatif görmekten korkuyorum
salı günü mutlaka yapıcam canım :)Canım çok haklısın o korku hepimizde var inş bebişin seninledir yok ben şey için dedim eğer hamile isen düşük riski olabilir doktora giderdin o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?