- 28 Mayıs 2016
- 156
- 25
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hayırlısı olsun cnm inşaallah olur.Yok malesef geçen ay ilk aşılamam oldu ama tutmadı.2 yıl önce doğal yoldan hamile kalmıştım ama oda 3.ayda kalp atışı durdu.Şu an testeredişli aslanpençesi kürü uyguluyorum.Adetin 3.günü doktora gidip horman tatlili yaptırıcam.Artık duruma göre yumurta takibi ya da aşılama der
Senden çok ben merak ediyorum sanırım. canım bari yatın bir test yap ne olur ne olmaz belki başka birşeydirevet canım yaptırdım ve bugün 12. günüm. idrar testi aldım ama şimdi yapmak istemiyorum salı günü yapicam hayirlisiyla...
beni düsündüğün için teşekkürler canım:) ama inan çok korkuyorum şu an test yapmaya. kendi kendime söz vermiştim erken test yapmiycağıma. salı gününü bekliycem inatla :)Senden çok ben merak ediyorum sanırım. canım bari yatın bir test yap ne olur ne olmaz belki başka birşeydir
İnşallah ilk hamiş haberini senden alırız canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallahbeni düsündüğün için teşekkürler canım:) ama inan çok korkuyorum şu an test yapmaya. kendi kendime söz vermiştim erken test yapmiycağıma. salı gününü bekliycem inatla :)
Bence inat etmemeni tavsiye ederim ilk asilamanin sonundada skinti yasadigini dile getirmistin yanlis hatirlamiyosam ben olsam bi test yapar ve yarin ilk is doktora giderdim kanama sonucta ya iyi yada kotu biseyin habercisi inatlasinca gec kalmazsin umarimbeni düsündüğün için teşekkürler canım:) ama inan çok korkuyorum şu an test yapmaya. kendi kendime söz vermiştim erken test yapmiycağıma. salı gününü bekliycem inatla :)
Benim bazi gunler vardi agrım canım ama son günlere yaklaştigimda farklılık göstermeye başladı regli olmadan 1 gün once anlamiştım zaten hissettim belli olmaz ağrın yok.hiç diye oyle düşünme arada ol ne iyi ne kötü bi güzel haber alsak artık sizlerden bi bebek haberi alamadıkCanim hic biseyim yok biraz bel ve sirt agrisi var oda yorulmakla alakali diye dusunuyorum aksi gibi hissiyatim bile yok muhtemelen tutmamistir diye dusunuyorum hatta bazen bakiyorumda gelecek ayki hastane islerimi dusunurken buluyorum kendimi o kadar yok yani
İlk aşılamamdı diyemi bilmiyorum o moda hiç girmedim canım ilk gün kötü oldum sonrası bekliyorum sabırla inşallah hersey güzel olacak uzun sürmez.inşallah bu halimiz seninde ilk sayılir olmazsada üzülme diger aşılamanla bunun farkıni kendin bile söyledin ama inşallah olurKeske canim yaaa ins tutanlari kalanlari duyunca neden benim olmadin dio ama olmadikca umudunu yitirio
İyiyim canım sen nasılsın? Bu ay ara verdik canım doktorum sadece yumurta takibi yapıyo belki kendiliğinden doğal yolla olur rabbim isterse neden olmasın diyip umut ediyorum,, olmazsa diğer ay büyük ihtimalle ikinci aşılamaya geçeriz,, sende durumlar ne canım?Pembe panter canm nasılsın asilama sonrasi doktorun ne dedi canm tekrar yapicakmisin ? yoksa dinlenmeni mi önerdi 1 ay
Kuzum aynı gidiyoruz hahaha bu kadar olur bende kalan ovulasyon testlerini kullanıcamMerhaba kızlar eskiden kalan ovulasyon testlerini degerlendireyim bari bende yumurtlama takibi yapayımbelli mi olur ya tutarsa
Ayy inşalllah valla süper olur ya aramızda 3 gün vardi zaten oda indi 1 güne
Kuzum aynı gidiyoruz hahaha bu kadar olur bende kalan ovulasyon testlerini kullanıcamay düşünsene bu ay doğal yoldan tutturduğumuzu olaaaaayyyyy
Hakkaten tam kraliçe olucak ya bukadar bekleyişeKızlarrrr pozitif haberlerinizi verin de topiğimiz şenlensin hadi bakalım ilk hamiş kraliçemiz kim olucak acaba merakla bekliyoruz
merhaba benimde çatlamayan 3 yumurtam varmış.doktorum bunlar kist yapabilir doğum kontrol hapıyla atabilirsin ancak dedi yada istersen bir sonraki adetime kadar atabilirim diosan kalsın dedi.sen ne yaptın doktorun bişey söyledimi bu çatlamayan yumurtalarınla alakalıKızlar gördüğüm kadarıyla neredeyse hepimizin ki olumsuz oldune yazık ki Ben bugün doktora gittim kan sonucu istedi ve kontrol etti.Yumurtalarım aşılama öncesi 5-6 taneydi sadece 2 tanesi çatlamamış diğerleri çatlamış.Kan sonucumda negatif maalesef..Yani elde var yine sıfır... Doktora soruyorum nedeni yok... 2 ay ara verdi akışına bırakın dedi.
canım aşılamadan sonra kaçıncı günde idrar testini yaptın peki? fotoğraf atabilirmisin buraya bizde bakalım. kan degerin kaç çıktı?kızlar merhaba,c.tesi akşamı ve pazar sabahı idrar testi yaptım her ikisindede pozitif çıktı bir heyecanla dün gidip kanda baktırdım ama malesef bişey çıkmadı bu idrardaki pozitifler aceba aşılamanınmı etkisiydi??sonuç olumsuz dahi olsa moralim bozulmadı yaklaşık 4 yıldır idrar testi yaparım hiç pozitifi görmemiştim tüpbebekte dahil :):) çok mutlu oldum.fakirin ekmeği umut misali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?