Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım yaa ben özellikle almadım eve test bu süreçte pek dogru sonuc vermiyo çünkü sanırım ilaclardan dolayı doktorun ara vermiş insallah bu sürede kendiliginden olur

canım aşılamadan sonra kaçıncı günde idrar testini yaptın peki? fotoğraf atabilirmisin buraya bizde bakalım. kan degerin kaç çıktı?
aşılama 3 kasımda yapıldı.ben 19 kasımda idrarda baktım fakat öncesinde yani 14 kasımda regli oldum ilk gün geldi sadece 2.gün çok çok az geldi sonra kesildi.

aşılama 3 kasımda yapıldı.ben 19 kasımda idrarda baktım fakat öncesinde yani 14 kasımda regli oldum ilk gün geldi sadece 2.gün çok çok az geldi sonra kesildi.
valla kan değerimde bişey gözükmüyo değer aralıkları var küçük 2 yazıyo doktorada okutmadım ablam ebe hemşire o dedi yok gebelik diye ama idrar testinin ikisindede 2 çizgi gözüktü anlamadım yani gidip ultrasonmu baktırsam.çatlamayn 3 yumurta vardı o mu sebep olmuştur aceba bu duruma

Kızlar dün burda okudum nerde hatırlamıyorum sogan kurü 2 ay mi ney ardından çörek otu bal tarcın karısımini sabah aksam 1 ay yapmış o ay hamile kalmış çok sey var böyle ama evde olan seyler oldugu için çörek otlu karışımı deniycem bi

Kızlar ya foruma yazınca çıkıyo bu kürle baya hamile kalanlar var bi umut reglinin 2. gününden başlanıp 10 gün kullanılıyormus bi bakın derim sizde ama aşılama yaptırcaklar kullanmasin bence ara verenler kullansin ignelerle ters tepki yapmasın sonra aşılaması tutmayanlar kullansın yni

Sen bugun yap yap varsa cikar bizede haber et mutlaka bekliorum canim 1 gunden bisey olmaz korkunun ecele faydasi yok
bana diosunuz sanırım bgn yap diye şuan iş yerindeyim gidemem,yaptırmak istemiyorum ya eğer olsaydı çıkardı ilk kan testinde hiç değer çıkmadıki bende üstelik daha önce böyle olupta hamile kalanı hiç okumadım.tek şaşırdığım adetim kesildi 2. gün oda sanırım aşılamadan dolayı oldu. dün yumurta takip testi aldım ona başlıycam bgn.

Ayy canim sana dememistim zeynep e demistim hayirlisi olsun seninki icinde bazen boyle garip seyler oluyo iste testlerde falandurmak yok devam etcez surekli olana kadar

canım yarın sabah test yapıcam mutlaka
senin bat ne zamandı ilk aşılamandi heralde
İnsan burda bir suru kis olunca karistirio demi onun kacinciydi onun bat ne zamandi banada oluyo geri donup bulamiosunda istedigin kisinin yazilarini buna bi yontem lazimbenim ikinci asilamam pek bi umudum yok benim heycanda yok cumartesi normalde adet tarihim

Canim
Kızlar aşılamada sperm sonuçlarınız neydi yıkama sonrası
canim ilk asilamamizda motilite %65 mis yikama sonrasi %98 olmus yikama oncesinde 150 milyonmus ikincide hic irdelemedim kacti neydi diye dedim kotu gelmemistir heralde ilki iyi olunca sadece yikama oncesi ikinci asilamamda 80 milyon oldugunu hatirliyorum

evet aynen oyle valla :) sana daha önce sorduğumu hatırlıyorum ama gününü hatırlayamadım. kusura bakma. neden umudun yok sorununmu var? Allahtan umut kesilmez :) elbet bir gün hepimiz anne olucaz insallah

evet aynen oyle valla :) sana daha önce sorduğumu hatırlıyorum ama gününü hatırlayamadım. kusura bakma. neden umudun yok sorununmu var? Allahtan umut kesilmez :) elbet bir gün hepimiz anne olucaz insallah
Yoo bi sorunum yok aksine gayet iyi hersey ama asilamayla kendimde pek umudum yok oyle hissediyorum ocak subat gibi tup bebek yaptircaz o arada bos gecmesin aylarim dogal zaten tutmuyo mantigiyla asilamaya dewam ediorum gelecek ayda yaptircam hatta ocaktada yaptirim heralde nasilsa bi zorlugu bi zarari yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…