- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım yaakızlar merhaba,c.tesi akşamı ve pazar sabahı idrar testi yaptım her ikisindede pozitif çıktı bir heyecanla dün gidip kanda baktırdım ama malesef bişey çıkmadı bu idrardaki pozitifler aceba aşılamanınmı etkisiydi??sonuç olumsuz dahi olsa moralim bozulmadı yaklaşık 4 yıldır idrar testi yaparım hiç pozitifi görmemiştim tüpbebekte dahil :):) çok mutlu oldum.fakirin ekmeği umut misali....
aşılama 3 kasımda yapıldı.ben 19 kasımda idrarda baktım fakat öncesinde yani 14 kasımda regli oldum ilk gün geldi sadece 2.gün çok çok az geldi sonra kesildi.canım aşılamadan sonra kaçıncı günde idrar testini yaptın peki? fotoğraf atabilirmisin buraya bizde bakalım. kan degerin kaç çıktı?
valla kan değerimde bişey gözükmüyo değer aralıkları var küçük 2 yazıyo doktorada okutmadım ablam ebe hemşire o dedi yok gebelik diye ama idrar testinin ikisindede 2 çizgi gözüktü anlamadım yani gidip ultrasonmu baktırsam.çatlamayn 3 yumurta vardı o mu sebep olmuştur aceba bu durumaaşılama 3 kasımda yapıldı.ben 19 kasımda idrarda baktım fakat öncesinde yani 14 kasımda regli oldum ilk gün geldi sadece 2.gün çok çok az geldi sonra kesildi.
tekrardan kan ver. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)aşılama 3 kasımda yapıldı.ben 19 kasımda idrarda baktım fakat öncesinde yani 14 kasımda regli oldum ilk gün geldi sadece 2.gün çok çok az geldi sonra kesildi.
bana diosunuz sanırım bgn yap diye şuan iş yerindeyim gidemem,yaptırmak istemiyorum ya eğer olsaydı çıkardı ilk kan testinde hiç değer çıkmadıki bende üstelik daha önce böyle olupta hamile kalanı hiç okumadım.tek şaşırdığım adetim kesildi 2. gün oda sanırım aşılamadan dolayı oldu. dün yumurta takip testi aldım ona başlıycam bgn.Sen bugun yap yap varsa cikar bizede haber et mutlaka bekliorum canim 1 gunden bisey olmaz korkunun ecele faydasi yok
canım yarın sabah test yapıcam mutlakaSen bugun yap yap varsa cikar bizede haber et mutlaka bekliorum canim 1 gunden bisey olmaz korkunun ecele faydasi yok
Canım bende bugün yaptırdım aşılamayı bakalım ne olcak ağrım var biraz bir de sperm yıkama sonrası değerler neydi sizde motilite felansalı günü mutlaka yapıcam canım :)
İnsan burda bir suru kis olunca karistirio demi onun kacinciydi onun bat ne zamandi banada oluyo geri donup bulamiosunda istedigin kisinin yazilarini buna bi yontem lazimcanım yarın sabah test yapıcam mutlaka
senin bat ne zamandı ilk aşılamandi heralde
canim ilk asilamamizda motilite %65 mis yikama sonrasi %98 olmus yikama oncesinde 150 milyonmus ikincide hic irdelemedim kacti neydi diye dedim kotu gelmemistir heralde ilki iyi olunca sadece yikama oncesi ikinci asilamamda 80 milyon oldugunu hatirliyorumKızlar aşılamada sperm sonuçlarınız neydi yıkama sonrası
evet aynen oyle valla :) sana daha önce sorduğumu hatırlıyorum ama gününü hatırlayamadım. kusura bakma. neden umudun yok sorununmu var? Allahtan umut kesilmez :) elbet bir gün hepimiz anne olucaz insallahİnsan burda bir suru kis olunca karistirio demi onun kacinciydi onun bat ne zamandi banada oluyo geri donup bulamiosunda istedigin kisinin yazilarini buna bi yontem lazimbenim ikinci asilamam pek bi umudum yok benim heycanda yok cumartesi normalde adet tarihim
ben sperm değerini bilmiyorum. devlet hastanesinde oldum aşılamamı söylemedilerCanım bende bugün yaptırdım aşılamayı bakalım ne olcak ağrım var biraz bir de sperm yıkama sonrası değerler neydi sizde motilite felan
Valla canım anlamadım gitti hep böyle mi oluyor 1 tane tutan duymadım hepimiz %20 lik kismin dışında kalan taraf olduk ilk gün insan çok üzülüyoda sonra alısiyo inşallah yakın zamanda bebişleniriz tek temennimBende yaptirdim dün 14.gundu sonuç husranilk asilamam
Hayirlisi olsun canim bigun olur insa bizimdeBende yaptirdim dün 14.gundu sonuç husranilk asilamam
Yoo bi sorunum yok aksine gayet iyi hersey ama asilamayla kendimde pek umudum yok oyle hissediyorum ocak subat gibi tup bebek yaptircaz o arada bos gecmesin aylarim dogal zaten tutmuyo mantigiyla asilamaya dewam ediorum gelecek ayda yaptircam hatta ocaktada yaptirim heralde nasilsa bi zorlugu bi zarari yok banaevet aynen oyle valla :) sana daha önce sorduğumu hatırlıyorum ama gününü hatırlayamadım. kusura bakma. neden umudun yok sorununmu var? Allahtan umut kesilmez :) elbet bir gün hepimiz anne olucaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?