- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşallah aynı günde pozitif sonucuda veririz canımAyy inşalllah valla süper olur ya aramızda 3 gün vardi zaten oda indi 1 güne
Kuzum benim de bu ay ara verdi bi iki yumurta catlamamis kiste dönüşmüş temizlensin diye hap verdi adet olunca gel dedi ikinci asilamayi yapicaz dedi inşallah senin de bakarsın bu ay bebis haberin gelir :)İyiyim canım sen nasılsın? Bu ay ara verdik canım doktorum sadece yumurta takibi yapıyo belki kendiliğinden doğal yolla olur rabbim isterse neden olmasın diyip umut ediyorum,, olmazsa diğer ay büyük ihtimalle ikinci aşılamaya geçeriz,, sende durumlar ne canım?
Yumurta kontrolü yapalım demedi bana doktor bu ay ara verelim dedi sadece benmde hiç aklıma gelmedi evde ovulasyon testleriyle takip etcem unuttum bugun yapmayı ateş ölçmeye başladım bide 2. gün başlanıyomuş ama çörek otü kürünü yaptım bugun yinede faydası olur diye ilk defa bukadar sey yapiyorum herlde gerci yarım yamalak oldu ama olsunİnşallah aynı günde pozitif sonucuda veririz canımçalışmalar nasıl gidiyo? Doktor kontrolün ne zaman senin
Canım çok iyi bizimki yıkama öncesi 36 milyon motilite %52 yıkama sonrası 34 milyona düşmüş motilite %94 olmuş çok mu düşük senceCanim
canim ilk asilamamizda motilite %65 mis yikama sonrasi %98 olmus yikama oncesinde 150 milyonmus ikincide hic irdelemedim kacti neydi diye dedim kotu gelmemistir heralde ilki iyi olunca sadece yikama oncesi ikinci asilamamda 80 milyon oldugunu hatirliyorum
Canım inş bir dahaki sefere tutar bir daha düşünüyor Musun aşılamaBende yaptirdim dün 14.gundu sonuç husranilk asilamam
Bende fakültede oldum canım ama kağıt veriyorlar değerler ile ilgili sana vermeyi mi unuttular acababen sperm değerini bilmiyorum. devlet hastanesinde oldum aşılamamı söylemediler
Bilmiyorum ki canım çok umutsuzum tutmaz diye dusunuyorum artık doktor tüp bebek deneyelim dedi direk o da çok pahalı şuan olmaz en azindan. Eşimde para almak için yapıyorlar herkes 3kez deniyor bize sorun yok deneyip niye bi kere de vazgeciyorlar diyor Ege üniversitesine gidicem bi proftan randevu alıp. Ama bi iki ay dinlenmeyi dusunuyorum çok yoruldum herkese göstermekten biktim. Suan için yeni bi deneyim de yaşamak istemiyorum yani gücüm yokCanım inş bir dahaki sefere tutar bir daha düşünüyor Musun aşılama
Canım hamilelik belirtisi de adet belirtilerine benziyor zaten bir dur bakalım test yapmadan umudunu kesmeKizlar bende adet belirtileri basladi sanki bu ayda olmamis benimki muhtemelen goguslerim acimaya basladi bi iki gune gelir adetim diye dusunuyorum her ay boyle olur olacagim zaman kendini belli eder hafif hafif hayirlisi olsun ne diyim
Canım sizin sorun neydi özel değilse bir de canım bu ikinci aşılamamı yani umudunu kaybetme diyorum ama o bende de oluyor bizim sperm tahlili total de 180 1ml e düşen 36 milyondu ileri hareket (a+b)=%52 yıkama sonrası ise 1 ml e düşen sperm sayısı 34milyon ve hareketli sayısı yani motilite =%94 olmuş ve hızlı hareketli %5 di acaba iyi mi bu konuda bilgin var mı canımBilmiyorum ki canım çok umutsuzum tutmaz diye dusunuyorum artık doktor tüp bebek deneyelim dedi direk o da çok pahalı şuan olmaz en azindan. Eşimde para almak için yapıyorlar herkes 3kez deniyor bize sorun yok deneyip niye bi kere de vazgeciyorlar diyor Ege üniversitesine gidicem bi proftan randevu alıp. Ama bi iki ay dinlenmeyi dusunuyorum çok yoruldum herkese göstermekten biktim. Suan için yeni bi deneyim de yaşamak istemiyorum yani gücüm yok
Canım inş ummadığın anda bebiş seninledirSanmiorum ya insan hissedio iste hayirlisi olsun bakalim ama eminim adet olcagima nese bekleyip gorcem
Teşekkür ederim canım ilk aşılamada %40 tı tam olarak ve yıkama sonrası %84 w çıkmıştı ama bunda hareketli sayısı artmış ama biZde ileri hızlı hareketli yok ileri yavaş hareketli var onunlada olur mu bilmem o da %52İns canim.bu arada sperm testin fena deil ne kotu ne cok iyi merak etme %40 in ustune iyi diyolar cok dert etme tutacagi varsa bu rakamlarlada tutma ihtimali var
Yıkama öncesi hiç ileri hızlı Yok yıkama sonrası %5 olmuş motilitede %94 olmuşİns canim.bu arada sperm testin fena deil ne kotu ne cok iyi merak etme %40 in ustune iyi diyolar cok dert etme tutacagi varsa bu rakamlarlada tutma ihtimali var
Bilmiyorum senin nasıl ama ben resmen olmadan önceki gün hissederek uyandım ertesi günde oldum seninki farklı olur insallah ne diyelimSanmiorum ya insan hissedio iste hayirlisi olsun bakalim ama eminim adet olcagima nese bekleyip gorcem
Hayır herhangi bişey söylemedi canım sadece 2 tane çatlamamış dedi... 2 ay ara verelim tedaviye, vücudun dinlensin dedi.Bende bu 2 ay içerisinde klomen kullanayım mı dedim hayır kullanma, vücudun ilaçtan temizlensin yumurtalarda gitsin dedi.Bende sormadım yani regl ile gider , doğum kontrol hapı sakıncalı olur bence..merhaba benimde çatlamayan 3 yumurtam varmış.doktorum bunlar kist yapabilir doğum kontrol hapıyla atabilirsin ancak dedi yada istersen bir sonraki adetime kadar atabilirim diosan kalsın dedi.sen ne yaptın doktorun bişey söyledimi bu çatlamayan yumurtalarınla alakalı
tmm cnm saol.bende aynı şeyi yapıcaam.ara verdim bahara kadar.Hayır herhangi bişey söylemedi canım sadece 2 tane çatlamamış dedi... 2 ay ara verelim tedaviye, vücudun dinlensin dedi.Bende bu 2 ay içerisinde klomen kullanayım mı dedim hayır kullanma, vücudun ilaçtan temizlensin yumurtalarda gitsin dedi.Bende sormadım yani regl ile gider , doğum kontrol hapı sakıncalı olur bence..
Rica ederim canım..tmm cnm saol.bende aynı şeyi yapıcaam.ara verdim bahara kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?