Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kuzum benim de bu ay ara verdi bi iki yumurta catlamamis kiste dönüşmüş temizlensin diye hap verdi adet olunca gel dedi ikinci asilamayi yapicaz dedi inşallah senin de bakarsın bu ay bebis haberin gelir :)
Bu ay şimdilik rahatım obur ay ignelere başlarız sanırım..kismet ama ne bilim bu tutmadı ya icim bi kötü..

İnşallah aynı günde pozitif sonucuda veririz canım çalışmalar nasıl gidiyo? Doktor kontrolün ne zaman senin
Yumurta kontrolü yapalım demedi bana doktor bu ay ara verelim dedi sadece benmde hiç aklıma gelmedi evde ovulasyon testleriyle takip etcem unuttum bugun yapmayı ateş ölçmeye başladım bide 2. gün başlanıyomuş ama çörek otü kürünü yaptım bugun yinede faydası olur diye ilk defa bukadar sey yapiyorum herlde gerci yarım yamalak oldu ama olsun sen nezaman gidiyosun

Canım çok iyi bizimki yıkama öncesi 36 milyon motilite %52 yıkama sonrası 34 milyona düşmüş motilite %94 olmuş çok mu düşük sence

Canım inş bir dahaki sefere tutar bir daha düşünüyor Musun aşılama
Bilmiyorum ki canım çok umutsuzum tutmaz diye dusunuyorum artık doktor tüp bebek deneyelim dedi direk o da çok pahalı şuan olmaz en azindan. Eşimde para almak için yapıyorlar herkes 3kez deniyor bize sorun yok deneyip niye bi kere de vazgeciyorlar diyor Ege üniversitesine gidicem bi proftan randevu alıp. Ama bi iki ay dinlenmeyi dusunuyorum çok yoruldum herkese göstermekten biktim. Suan için yeni bi deneyim de yaşamak istemiyorum yani gücüm yok

Kizlar bende adet belirtileri basladi sanki bu ayda olmamis benimki muhtemelen goguslerim acimaya basladi bi iki gune gelir adetim diye dusunuyorum her ay boyle olur olacagim zaman kendini belli eder hafif hafif hayirlisi olsun ne diyim

Kizlar bende adet belirtileri basladi sanki bu ayda olmamis benimki muhtemelen goguslerim acimaya basladi bi iki gune gelir adetim diye dusunuyorum her ay boyle olur olacagim zaman kendini belli eder hafif hafif hayirlisi olsun ne diyim
Canım hamilelik belirtisi de adet belirtilerine benziyor zaten bir dur bakalım test yapmadan umudunu kesme

Canım sizin sorun neydi özel değilse bir de canım bu ikinci aşılamamı yani umudunu kaybetme diyorum ama o bende de oluyor bizim sperm tahlili total de 180 1ml e düşen 36 milyondu ileri hareket (a+b)=%52 yıkama sonrası ise 1 ml e düşen sperm sayısı 34milyon ve hareketli sayısı yani motilite =%94 olmuş ve hızlı hareketli %5 di acaba iyi mi bu konuda bilgin var mı canım

İns canim.bu arada sperm testin fena deil ne kotu ne cok iyi merak etme %40 in ustune iyi diyolar cok dert etme tutacagi varsa bu rakamlarlada tutma ihtimali var

İns canim.bu arada sperm testin fena deil ne kotu ne cok iyi merak etme %40 in ustune iyi diyolar cok dert etme tutacagi varsa bu rakamlarlada tutma ihtimali var
Teşekkür ederim canım ilk aşılamada %40 tı tam olarak ve yıkama sonrası %84 w çıkmıştı ama bunda hareketli sayısı artmış ama biZde ileri hızlı hareketli yok ileri yavaş hareketli var onunlada olur mu bilmem o da %52

Hayır herhangi bişey söylemedi canım sadece 2 tane çatlamamış dedi... 2 ay ara verelim tedaviye, vücudun dinlensin dedi.Bende bu 2 ay içerisinde klomen kullanayım mı dedim hayır kullanma, vücudun ilaçtan temizlensin yumurtalarda gitsin dedi.Bende sormadım yani regl ile gider , doğum kontrol hapı sakıncalı olur bence..

Olur insallah canim bence cok kafani yorup stres yapma hic biseye faydasi yok stresin gunlerini rahat gecirmeye bak ben oyle yapiorum kac gundur ilk defa bugun vucudumda adet olacakmisim gibi hissettim bilmiorum bakalim olursada olsun napiyim diorum artik kismet yavas yavas tup bebek yplunda ilerliyoruz iste arada tutanlar sansli

tmm cnm saol.bende aynı şeyi yapıcaam.ara verdim bahara kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…