Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Nasil becerdiysem seninkinindevamina yazmisim yaniti canim usteki yorum sana yazdigimdi
Bende sonradan farkettim canım aynen.benimde oyle benimde agrılı gectigi icin kendisi gelmeden agrısından anlıyorum ama farklı bi belirtim olmuyor hiç goguslerde vs sıslik falan valla bilmiyorum seninde olmazsa :s kasım ayında olupta tutan duymadım daha ya

Canım valla ben açıkcası aşılamadan umutluydum ama burda hiç kimsenin ki tutmadı ve bende dahil olunca aşılama bana hiç 2. de olsa 3. de olsa tutacağını sanmıyorum ya ama inşallah yanılırım hatta inşallah hepimiz doğal yolla kalırız

Yarın kontrolüm var canım yarından için gel demişti doktorum,, en azından yumurtam kendiliğinden ne kadar oluşmuş iyimi kötümü kaç tane onu öğrenirim hemde ilişki günlerini söyler,, senin doktor niye takip yapmadı acaba daha iyi olurdu aslında ama neyse artık

Kızlar aşılama sonrası crinone jel kullanan var mı bana verdi de doktor aşılamadan bir gün sonra başlayacaksın dedi bu jel tutunmayı mı kolaylaştırıyor

Valla canım ne bilim anlamadım ya prof. doktorum aslında daha önce üniversite tüp bebek bolumunun başındaydi simdide gittigim ozel hastnenin tüp bebek bölumunde tek doktor yine bilmiyorum ama ya çok ustune düşmüyor mu acaba bilemedim şimdi

Tutunursa düsmesin diye biliorum canim bazen tutunurken farkinda bile olmadan kalamiomusuz galiba hemen dusebiliomus onlar daha guvenilir olsun die rahim kalinligini artiriolar sanirim

C
canim onun dmesine gerek yok 10.gunun olduysa devlete gidip yumurta takibi icin geldim diyebilorsin arkadas hakli en azindan tedavisiz ne durumdasin ona baktirmis olursun

Tutunursa düsmesin diye biliorum canim bazen tutunurken farkinda bile olmadan kalamiomusuz galiba hemen dusebiliomus onlar daha guvenilir olsun die rahim kalinligini artiriolar sanirim
Anladım canım sağolasın bana verdi de doktor aşılamadan bir gün sonra başla 15 gün kullan dedi günde bir kere kullanacaksın dedi

C

canim onun dmesine gerek yok 10.gunun olduysa devlete gidip yumurta takibi icin geldim diyebilorsin arkadas hakli en azindan tedavisiz ne durumdasin ona baktirmis olursun
Daha önce baktırmıstim canım normal zamaninda yumurtlamam olmustu 14. günde ateş ölçme yöntemini deniyorum daha önce denememistim hiç bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…