- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
kızlar ben bugün hem idrarda hemde kanda test yaptım hamile değilim malesef
Canım çok üzüldüm ya insan ne diyeceğini de bilemiyor inş çok daha bekletmez miniğin senikızlar ben bugün hem idrarda hemde kanda test yaptım hamile değilim malesef
Hayirlisi olsun canim galiba hic birimizde sans yok oyle gozukuyor daha bi kisininki bile tutmadi bilmiorumki sonumuz ne zaman nerde guzel olcakkızlar ben bugün hem idrarda hemde kanda test yaptım hamile değilim malesef
Bilmiyorum senin nasıl ama ben resmen olmadan önceki gün hissederek uyandım ertesi günde oldum seninki farklı olur insallah ne diyelim[/QUOTE canim bende hissediyorum oyle iste zaten yillardir hic habersiz pat diye olmamisimdir onceden bi sinyal verdi hep reglim simdi yine oyle sadece goguslerim daha erken hassaslasirdi ama klomen kullandigim aylar adetten bi kac gun once hassaslasio yine aynisi oldu muhtemelen cumaya falan olurum heralde nese boyle olunca kendimizi hazilamis oluyoruz bari negatife
Nasil becerdiysem seninkinindevamina yazmisim yaniti canim usteki yorum sana yazdigimdiBilmiyorum senin nasıl ama ben resmen olmadan önceki gün hissederek uyandım ertesi günde oldum seninki farklı olur insallah ne diyelim
Hay ağzına sağlık ben daha yaptırmadan aşılama yi nasilnoldun tutmayacak psikolojisini girdim tüp bebek araştırmalarına başladım o kadar yaniHayirlisi olsun canim galiba hic birimizde sans yok oyle gozukuyor daha bi kisininki bile tutmadi bilmiorumki sonumuz ne zaman nerde guzel olcak
Hakkında hayırlısı olsun canım ya tez zamanda yaşarız bizde inşallah bu güzel.duygularıkızlar ben bugün hem idrarda hemde kanda test yaptım hamile değilim malesef
Bende sonradan farkettim canım aynen.benimde oyle benimde agrılı gectigi icin kendisi gelmeden agrısından anlıyorum ama farklı bi belirtim olmuyor hiç goguslerde vs sıslik falan valla bilmiyorum seninde olmazsa :s kasım ayında olupta tutan duymadım daha yaNasil becerdiysem seninkinindevamina yazmisim yaniti canim usteki yorum sana yazdigimdi
Canım valla ben açıkcası aşılamadan umutluydum ama burda hiç kimsenin ki tutmadı ve bende dahil olunca aşılama bana hiç 2. de olsa 3. de olsa tutacağını sanmıyorum yaKuzum benim de bu ay ara verdi bi iki yumurta catlamamis kiste dönüşmüş temizlensin diye hap verdi adet olunca gel dedi ikinci asilamayi yapicaz dedi inşallah senin de bakarsın bu ay bebis haberin gelir :)
Bu ay şimdilik rahatım obur ay ignelere başlarız sanırım..kismet ama ne bilim bu tutmadı ya icim bi kötü..
Yarın kontrolüm var canım yarından için gel demişti doktorum,, en azından yumurtam kendiliğinden ne kadar oluşmuş iyimi kötümü kaç tane onu öğrenirim hemde ilişki günlerini söyler,, senin doktor niye takip yapmadı acaba daha iyi olurdu aslında ama neyse artıkYumurta kontrolü yapalım demedi bana doktor bu ay ara verelim dedi sadece benmde hiç aklıma gelmedi evde ovulasyon testleriyle takip etcem unuttum bugun yapmayı ateş ölçmeye başladım bide 2. gün başlanıyomuş ama çörek otü kürünü yaptım bugun yinede faydası olur diye ilk defa bukadar sey yapiyorum herlde gerci yarım yamalak oldu ama olsunsen nezaman gidiyosun
Valla canım ne bilim anlamadım ya prof. doktorum aslında daha önce üniversite tüp bebek bolumunun başındaydi simdide gittigim ozel hastnenin tüp bebek bölumunde tek doktor yine bilmiyorum ama ya çok ustune düşmüyor mu acaba bilemedim şimdiYarın kontrolüm var canım yarından için gel demişti doktorum,, en azından yumurtam kendiliğinden ne kadar oluşmuş iyimi kötümü kaç tane onu öğrenirim hemde ilişki günlerini söyler,, senin doktor niye takip yapmadı acaba daha iyi olurdu aslında ama neyse artık
canim onun dmesine gerek yok 10.gunun olduysa devlete gidip yumurta takibi icin geldim diyebilorsin arkadas hakli en azindan tedavisiz ne durumdasin ona baktirmis olursunValla canım ne bilim anlamadım ya prof. doktorum aslında daha önce üniversite tüp bebek bolumunun başındaydi simdide gittigim ozel hastnenin tüp bebek bölumunde tek doktor yine bilmiyorum ama ya çok ustune düşmüyor mu acaba bilemedim şimdi
Anladım canım sağolasın bana verdi de doktor aşılamadan bir gün sonra başla 15 gün kullan dedi günde bir kere kullanacaksın dediTutunursa düsmesin diye biliorum canim bazen tutunurken farkinda bile olmadan kalamiomusuz galiba hemen dusebiliomus onlar daha guvenilir olsun die rahim kalinligini artiriolar sanirim
Daha önce baktırmıstim canım normal zamaninda yumurtlamam olmustu 14. günde ateş ölçme yöntemini deniyorum daha önce denememistim hiç bakalım artıkC
canim onun dmesine gerek yok 10.gunun olduysa devlete gidip yumurta takibi icin geldim diyebilorsin arkadas hakli en azindan tedavisiz ne durumdasin ona baktirmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?