Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar siz aşılamadan sonra yani esinizin s..rm leri yıkandıktan sonraki değerleri yazmışsınız. Peki biz neden bunu bilmiyoruz:-( neden söylemediler:-( fakültede yaptirdik. Doktor Bir kağıt verdi ama o kağıda kabizlikla ilgili ilaç yazdı. bizim tüp bebek siramiz gelene kadar önce aşılama denildi eşimin ilk değeri 18 milyondu. İkinci değer 25 milyon olunca ondanda aşılama denildi. Cvplarsaniz sevinirim.

Birde şunu merak ettim, iğneleri vurulurken ara ara kontrollere gittiğimizde yumurtaların büyüklüğüne bakip yazdılar.ama neden aşılama günü yumurtalarim kaç tane ve kaçı çatlamış ona neden bakip söylemediler.:-( Direk aşılama yapıldı ve aşılamadan sonra sadece 10 dk yattım. Burda okudum Bir kac kisi kactane yumurtasi çatlamış onuda yazmışsınız,

Bakalım.Allah herşeyi biliyor bizim sonuç ne çıkacak 9 yıllık evliyim hiç bebeğimiz yok :-(daha önce bitkisel şeylerde çok kullandık. rabbim ne zaman ol derse olacak .inşaallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebeleri olur

Merhaba canım hoşgeldin her hastane vermiyor sanırım bende burda merak edip sormuştum arkadaşlara degerleri nerden biliyorsunuz diye bizede vermediler yumurtanın kaç tane oluştugunuda ultrosndan doktor hemsireye soyluyor kayıt icin ozaman ogrendim bende aşılama tutmayınca kontrole gttigimdede sordum oxamnda söylediler ama çatlayıp çatlamadıgyla ilgili bende sormadım onlarda söylemediler heryer farklı bi işleyıs icinde 2. olursam bende bunları sorarım herlde merakım gider inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim dayımın 10 yıl sonra tup bebekle olmustu ardından 2. bebekleri kendiliginden oldu

Canim yumurta takibini biraz sen irdelemen lazim sanirim halk biraz bunlardan anlamayinca doktorlarda detayli aciklama yapmayabilio ozellerde biraz daha o itina oluyo kendin gittiginde kac tane vs diye sor yumurtanida catlatma ignesinde sonra muayene olmak iste.sperm testlerine gelince onuda bilgi vermiyorlarsa oldugun universite hastanesinin internet sitesinden tc ve dosya numaranizla laboratuvar sonuclari kismi mutlaka vardir ordan kendin bakabilirsin

Allah Allah normalde verilmesi lazım canım 1ml de mi 25 milyon motilitesini bilmiyorsun demi canım

Evet iğneleri vurulurken kontrole çağırdıklarında söylüyorlar şöyle şöyle diye bana da aşılama günü çatlamış mı çatlamamış mı diye bakmadılar

Kızlar Aşılamadan sonra kaşık ağrısı olan oldu mu birde sürekli vajinaya doğru baskı hissediyorum belirti için erken mi bugün 3.gün bir de aşılamadan sonra eşimizle ilişkiye girmeli miyiz doktor bana bir ya da girme demedi de

Canım olabiliyor agrı ortasına dogru belki anlaşılabiliyor ama ilk aşılamansa ben acaba diyordum ama artık olsa anlarım belki farkını sonuna dogruda agrinin farkini gordum zaten ilişkide canım her doktorun işleyişi farklı doktoruna ulaş sor benimki yasaklamıştı kimi doktorda veriyor

Canım teşekkür ederim yok benim bu ikinci aşılamam ilkinde hiç bir şey hissetmemiştim de o yüzden sordum canım sizde sperm sayısı nasıldı canım motilite felan biliyor musun bu günlerde ona taktım ya acaba umutlansam mı diye

Ayy ozaman inşallah canım ya bu farklılık güzel haberler getirir valla canım benim ozelde oldu ama hiç birsey vermediler esımi arattrip sorucam bakalim internetten kayit numarasini ogrensin bakalım merak ettim bnde

Ayy ozaman inşallah canım ya bu farklılık güzel haberler getirir valla canım benim ozelde oldu ama hiç birsey vermediler esımi arattrip sorucam bakalim internetten kayit numarasini ogrensin bakalım merak ettim bnde
Sağol canım inş bir Yanım diyor olmadı yine bir yanımda bu ay muciZen seninle bir de şu sperm testinin yorumlarını biliyor musun sen canım bizim yıkama öncesi total sperm 180 milyon motilite %52 ama sadece ileri yavaş hareketli var ileri hızlı Yok yıkama sonrası 36 milyon enjekte etmişler ve motilite %94 acaba iyi mi anlamadım

Hoş buldum cnm inşaallah bizimde asilamamiz tutar. Rabbimin izni ile. İkincisi kendiliğinden olmuş maşallah ya. Evet yumurta büyüklüğünude söylerken duymuştum . Yazarken söylüyorlar evet. Hatta bir keresinde büyüklüklerini bana söyledi sakın unutma dedi yazacakti ondan heralde.

Baktırdımda bizim eşimin kayıtlarındada yok bidahaki ay gittigimde sorararim canim ben anlamiyorum hiç minikler gelsin arkadaşımiz baksın bi

Baktırdımda bizim eşimin kayıtlarındada yok bidahaki ay gittigimde sorararim canim ben anlamiyorum hiç minikler gelsin arkadaşımiz baksın bi
Canim esininkinde deilde seninkinde olabilir asilama senin adina oluyoya kayitlardada hep sen geciosun ucret falan o yuzden senin sonuclarin kisminda olabilor benimki benim ustume gozukuyodu ben o arkadasinkine daha once yorum yaptimda o suanda biraz takilmis durumda herkesten bi parca bisey ogrenmek istio sanirim

İnternetten bakabilirmiyim cnm çok teşekkür ederim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…