- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım motilite hareket demek hareketli olanları yaniHayır motilite ne oluyor cnm
İlgin için tşk ederim canımBaktırdımda bizim eşimin kayıtlarındada yok bidahaki ay gittigimde sorararim canim ben anlamiyorum hiçminikler gelsin arkadaşımiz baksın bi
Aynen canım doğru tahmin etmişsin insan farklı bir yorum olabilir mi diye yine de merak ediyor napalm uzun zamandır bekleyinceCanim esininkinde deilde seninkinde olabilir asilama senin adina oluyoya kayitlardada hep sen geciosun ucret falan o yuzden senin sonuclarin kisminda olabilor benimki benim ustume gozukuyodu ben o arkadasinkine daha once yorum yaptimda o suanda biraz takilmis durumda herkesten bi parca bisey ogrenmek istio sanirim
Yok canım baktim şimdide neyse geldi gecti artık bidahakine sorarım artikCanim esininkinde deilde seninkinde olabilir asilama senin adina oluyoya kayitlardada hep sen geciosun ucret falan o yuzden senin sonuclarin kisminda olabilor benimki benim ustume gozukuyodu ben o arkadasinkine daha once yorum yaptimda o suanda biraz takilmis durumda herkesten bi parca bisey ogrenmek istio sanirim
Yani bu devirde cogu hastanenin labotuvar sonuclari internette var artik canim seninkindede vardir diye dusunuyorum esine ozellikle spermiyogram yatirdiysaniz onun adina eklenmistir ürolojiden bakilioya ama asilama esnasindakine bakmak istiyorsaniz sizlerin adina kayit olmasi olasi
Canım motilite hareket demek hareketli olanları yani
Hayret valla size soledikten sonra kendimizinkine baktim olurda eklenmiosa diye bizimki var benim ustume gozukuyo asilama yapildigi gun olan.garip olmamasi bugune o kadar o hastanede olan herseyiniz var omu yok sadece cunku sonucta bi islem yapilio koyulmasi lazimBaktım ama kan tahlili çıktı cnm Sp..rm çıkmadı
Hayret valla size soledikten sonra kendimizinkine baktim olurda eklenmiosa diye bizimki var benim ustume gozukuyo asilama yapildigi gun olan.garip olmamasi bugune o kadar o hastanede olan herseyiniz var omu yok sadece cunku sonucta bi islem yapilio koyulmasi lazim
Hayret valla size soledikten sonra kendimizinkine baktim olurda eklenmiosa diye bizimki var benim ustume gozukuyo asilama yapildigi gun olan.garip olmamasi bugune o kadar o hastanede olan herseyiniz var omu yok sadece cunku sonucta bi islem yapilio koyulmasi lazim
Bende baktım bizimde yok canım :sHayret valla size soledikten sonra kendimizinkine baktim olurda eklenmiosa diye bizimki var benim ustume gozukuyo asilama yapildigi gun olan.garip olmamasi bugune o kadar o hastanede olan herseyiniz var omu yok sadece cunku sonucta bi islem yapilio koyulmasi lazim
Bende 28 benimde 29 a aylar kaldi:)
Hadi inşallah canım aşılama gibi olcak nerdeyse bu ayda işte İnsallah güzel haberler alalım sürpriz olsun bize valla kendimden gectim birimizin olsun bari artik ona sevinelim demi ya herkes döküldü_asi kuzum bugün doktora gittim 2 tane çok güzel yumurtan oluşmuş dedi 18 mm :) ilişki günlerini söyledi,,hatta bugün ki görev tamam salı günüde tekrar çağırdı çatladımı diye kontrol etmek için,,
Valla 27 28 30 suan hepsi aynı geliyo bana canım çocukluk genclik kalmıyo sonucta e evliyizde sorumluluklar oluyo onun için bu yaşlar hep aynı zaten ay bi çocuklanalimda yetrki.saglikla insallah amin
ne demek rica ederim önemli olan yardımcı olmak insan heyecanlı olup her şeyi merak ediyor Seninle aynı durumdayımSağol cvp için cnm. Aşılama sonucu ben bekliyorum. Daha bir hafta süre var. Sen sonuç bekliyormuydun?
ne demek rica ederim önemli olan yardımcı olmak insan heyecanlı olup her şeyi merak ediyor Seninle aynı durumdayım
Evet canım bende bekliyorum bugün 4 . Gün senin kaçıncı gün kasık ağrın oluyor mu benim özellikle tuvaletimi yaparken sol tarafım da batma oluyor ya kist oluştu ya da bilemedim
Benim kasık ağrım aynı adet olacak gibi bir anda geliyor sonra hafif hafif azalıyor bir de çikolata kistim var benim canım evet kullanıyorum crinone jel ya bende pek ümitlenmek istemiyorum aslında ama adet olacaksam sa herhalde çok ağrılı olacakBenim bugün tam bir hafta biliyormusun geçen hafta perşembe günüydü aşılama cnm. Kaşık agrim var birde aşılamadan sonra daha kalkmadan olmuştu. Progestan kullaniyormusun cnm. İnşaallah hayırlı haberler veririz Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin cnm ya. Çok umitlenmekte istemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?