Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bir de senin bir hafta olmuş maşallah inş tutmuştur canım ya senin büyük tuvaletini yaparken ağrın oluyor mu benim o da oluyor hafif zorladığımda

Hadi inşallah canım aşılama gibi olcak nerdeyse bu ayda işte İnsallah güzel haberler alalım sürpriz olsun bize valla kendimden gectim birimizin olsun bari artik ona sevinelim demi ya herkes döküldü
Ayy hiç sorma ya hiçmi tutan olmaz arkadaş bi kişi bile olsa umudumuz artıcak ama hala sevindirici haberi veren olmadı ,, ama hala sonuç almayanlar var onlardan atak bekliyorum :) ve bu ay doğal yolla hamile kalmayı umut ediyorum aralık ayı bizlerin ay'ı olur inşallahh canım

Valla 27 28 30 suan hepsi aynı geliyo bana canım çocukluk genclik kalmıyo sonucta e evliyizde sorumluluklar oluyo onun için bu yaşlar hep aynı zaten ay bi çocuklanalimda yetrki.saglikla insallah amin
Evet canım ortalama yaşlarımız aynı ben yeni evli olup yaşı küçük yirmi falan olan ağlayan kızları görünce şok oluyorum sanki bizim gibi otuzlara gelmiş gibi dertleniyolar

Walla kızlar yaslarimiz tam dogurmak gerken yaslar biraz daha beklersek ve ikinci cocuklarimizinda bu kadar ugrastiracagini dusunursek Allahim yardim etsin bize evet bizdende fazla ugrasan insanlar var onlarda bize kiziolardir muhakkak Allah cumlemize yardim etsin ama biran oncede daha cok cabalamamiz gereken zaman gelmis diye dusunuyorum biran once asilama sureclerini deneyip tup bebek asamasina gelmemiz lazim yoksa bu seferde yumurta rezervlerimiz duscek onla ugrascaz yas ilerledikce dahada skinti biran once bi kac ay gecip o asamaya gecmek istiorum gercekten cok bunaldim artik yaa

Aylarca yillarca bir fiil her ay umit etmek her ay yeniden haveslenmek yeniden hayal kurmak yeniden olmamasi ne kadar kotu bi durum dimi.bunca yildir cok hedeflerimiz olmustur ulasabilmek icin ama bu sanki bambaska ya bildigin insani yipratio digerleri bu kadar beynini esir almiodu ama bu resmen esir alio o kadar odaklatioki bi turlu siyrilamiosun haksizmiyim bende boyle durumlarr

Canım merhaba ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ağrıların ne durumda benim adet olacak gibi ara ara gidip geliyor ama göğüs ağrım hiç yok

Canim benim adetime bir iki gun kaldi geldi gelcek durumdayim test yapmayi dusunmuyorum zaten olmadigini biliorum.senin daha erken deilmi ya ne cabuk baslasin adet belirtileri benim 3-5 gun kala basladi saten her ay oyle oluo

Canim benim adetime bir iki gun kaldi geldi gelcek durumdayim test yapmayi dusunmuyorum zaten olmadigini biliorum.senin daha erken deilmi ya ne cabuk baslasin adet belirtileri benim 3-5 gun kala basladi saten her ay oyle oluo
Benim yumurtam geç olgunlaştı zaten normalde 26 sı adet tarihim canım

İnsallah canim benimkinden umutlu deilimde umarim seninki tutmustur cikolata kisti kalmamaya sebep deil merak etme tek sorun oymus gibi gozukuyorsa hic dert etme arkadasimin portakal buyuklugunde var iki kere kaldi

İnsallah canim benimkinden umutlu deilimde umarim seninki tutmustur cikolata kisti kalmamaya sebep deil merak etme tek sorun oymus gibi gozukuyorsa hic dert etme arkadasimin portakal buyuklugunde var iki kere kaldi
Ay hadi ya valla canım androloji doktoru eşinin testi normale yakın sesi bende ki 3 cm ama aşılama günü baktım ki kağıtta ileri hızlı sperm 0 ama ileri yavaş hareketli %52 idi bende anlamadım yani ileri hızlı olmayınca da olmaz diyorlar 5 yıl oldu inş tutar

Evet haklısın canım ya bambaska bir süreç bu Allah kimseyi böyle sınamasın isteyen herkese hayırlı saglikli birsekilde yaşatsın çok zor böyle anlatcak kelime bile bulamıyor insan inşallah hepimizin sevinç gozyaşları olur artik yakın zamanda dua etmekten başka yapabıldigimiz birsey yok

Evet canım ortalama yaşlarımız aynı ben yeni evli olup yaşı küçük yirmi falan olan ağlayan kızları görünce şok oluyorum sanki bizim gibi otuzlara gelmiş gibi dertleniyolar
Ahh ahh canım biz napalım demi ben o yaşlarda ohooo çocukmusum diyebilirim yani

Kızlar iyi günler herkese ben bir şey soracağım hani çatlatma iğnesi kesin sonuç vermesi için adet gecikmesi mi beklenmeli benim çatlatma iğnesi vurulalı 7.gün aşılamanın 5.günü ve yarın adet tarihim ben ne zaman test yapmalıyım

Iyi günler canım en erken aşılama olduktan sonra 12.gün ama normali 14 15. günde kanda baktirmak daha iyiyi

Merhaba tekrar:) bir şey sorabilir miyim size? Ben bugün dr a gittim. Aşılama içim gonal-f 450 yazdı ama onları birden olamayacakmışım. 37,5 dedi. Yarın ilk hastanede olacağım ama çok anlayamadım aslında. 2 kutu ilaç yazmış. E ben salı kontrolde tekrar mı ilaç alacağım? 37,5 2 kullanım mı yani? Hiç anlamadım ben kafamda deli sorular. Yarın belki yapılınca anlarım ama merak ettim gerçekten

Benimde gonal f 450 idi nekadar düsük dozla başlamışın canim ben 100 le basladim sonra 75 e dusurduler evet hergun mutlaka aynı saatte vurcaksin canım ihmal.etme saatini 2 kullanimlik degil 450 ml var icinde dozajina gore kullanim suresi degisiyo ben iste 1 kutuyu 5 kere kullanmistim ama benim dozum sana gore cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…