- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hmm çok mu düşük?? Ben mi yanlış anladım acaba 375 mi? Ya da salıya kadar mı ki?? Ama bende pcos var ya ondandır belki?? Olabilir mi dersinBenimde gonal f 450 idi nekadar düsük dozla başlamışın canim ben 100 le basladim sonra 75 e dusurduler evet hergun mutlaka aynı saatte vurcaksin canım ihmal.etme saatini 2 kullanimlik degil 450 ml var icinde dozajina gore kullanim suresi degisiyo ben iste 1 kutuyu 5 kere kullanmistim ama benim dozum sana gore cok fazla
Yok canım.375 olmaz bilmiyorum canım 37.5 dur ama çok düsük belki duruma goŕe arttircaktr doktorun yeni başladın diyedirHmm çok mu düşük?? Ben mi yanlış anladım acaba 375 mi? Ya da salıya kadar mı ki?? Ama bende pcos var ya ondandır belki?? Olabilir mi dersin
Yok ben de dr a ulaştım şimdi. 37,5 dedi yine. Çok düşük doz dedi. Teşekkür ederim yardımın için, haydi bakalım başladık yola.. inşallah güzel sonuçlanırYok canım.375 olmaz bilmiyorum canım 37.5 dur ama çok düsük belki duruma goŕe arttircaktr doktorun yeni başladın diyedir
Canım benimkide 50 ile başlamıştı sonra 75 e çıkardı canım yumurtanın büyümesine göre dozajı arttırıyor hadi hakkında hayırlısıYok ben de dr a ulaştım şimdi. 37,5 dedi yine. Çok düşük doz dedi. Teşekkür ederim yardımın için, haydi bakalım başladık yola.. inşallah güzel sonuçlanır
Teşekkür ediyorum, ilk uygulamayı hastanede yaptıracağım. Evet beni sürekli takip eden doktor. Bildiğindendir diye düşündüm ben de. Bakalım salı günü olsun da 3 doz almış olacağım sonra bakalım. Tekrar teşekkür ediyorum:)Canim doktorun surekli seni takip eden doktorsa bildigi icon seni oyle yeterli gormustur bende bugun yarin adetim gelirse pazartesi igne yazcak benimde 37.5 la baslancak bu igneyi doktorlarin bi cogu katlayarak yaptirio muayene gununde onu yetersiz gorurse muhtemelen 75 e cikaricaktir bendede oyle yapcaz.benim ilk asilamamdaki hataya dusme aman ignenin aparatini 37.5 getir yap ilac hic azalmio diye dusunme ilk uygulamada havasinida aldirmayi unutma
Anladım, sanırım benim de öyle olacak, salı kontrolüm var:) teşekkür ederim hepimizin hakkımızda hayırlısı :)Canım benimkide 50 ile başlamıştı sonra 75 e çıkardı canım yumurtanın büyümesine göre dozajı arttırıyor hadi hakkında hayırlısı
Bir de senin bir hafta olmuş maşallah inş tutmuştur canım ya senin büyük tuvaletini yaparken ağrın oluyor mu benim o da oluyor hafif zorladığımda
Canım merhaba ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ağrıların ne durumda benim adet olacak gibi ara ara gidip geliyor ama göğüs ağrım hiç yok
Canım kabızlık çok değil ama yine de aürı oluyor ya adet olacağım moralim bozulmaya başladı tutmamıştır diye yani şanslı görmüyorum kendimi hiç göğüs ağrısı var ama o da bence progesteron jeldenCnm öyle birşey yok şuan. Kabızlık mi var yoksa sende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Seninde tutmuştur inşaallah:))
Canım benim aşılama oldum olalı Ağrı hiç geçmedi ama hafifledi ben ertesi gün rapor aldım öğretmenim okula gitmedim ondan sonraki iki günde aldım teog dan dolayı ama cuma mecburdum artık konularda geri kalmayım diye gittim haftaaonu da kayınvalidemler geldi tabi demek zorunda kaldım çok iş yapamam diye o da sağolsun sen. Dinlen dedi çok bişey yapmadım ufaktan getir götür işi beklemek zor ya ben 5 yıllık evliyim bu iğneli olarak ilk aşılamam ama bundan önce klomen ile bir negatif aşılamam var canım bir de bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer diye bir doktora sordum 8 gün dedi bana benim de bugün aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 8.günü umutsuzca umut etmek benimkisi ya mucize olursa diye rüyamda bile erkek çocuk doğurmuşum eşime diyorum ki bak hamileliğim doğruymuş bu bizim bebeğimiz diyorum Ondan iki gün öncede rüyamda yine koşuyordum içimden diyorum ki koşmamalıyım hamileyim diyeBenim ara ara kasiklarimda ağrı oluyor. Canım haftaya perşembe tam iki hafta oluyor ama ben birgün önce yani çarşamba günü yapmak istiyorum eşimden gizli.
birgün önce yapsam çıkarmı? kanda çıkar demi ? Güzel haber alirimda inşaallah eşime birgün önce haber veririmeşim kan vereceğim günü bilmesin önce ben sonucu alayim sonra kendine soyliyim. Birde sen aşılamadan sonra nelere dikkat ettin?Ben belli olana kadar evden cikmamaya özen gosteriyorum. Yakın yerlere gidiyorum ama bir iki kez olmuştur. Mesela yarın kayinvalidem ve eltimin komşusu yan apartmanda bir komsuma gelecek komşu benide davet etti pek gidesim yok ama mecburum gitmeye canım. Annem kayinvalidem bilmiyorlar. Herkese söylemek istemedim.
Aşılama oldum olalı temizlik yapmadım dün akşam eşim süpürdü bende biraz yaptım ama kendimi yormadan. Sen böyle şeylere dikkat ediyor musun? İnşaallah müjdeli haberi veririz. Sen ne zaman dusunuyorsun test yapmayı Bu senin ikinci asilamanmiydi ? Kaç yıllık evliyim:)
Aynen canım bizim sınavımız da bu herhalde onlar bıraktıkları çocuklarla sınanıyorken biZ de olmasını beklemekle Allah'ım inş isteyen herkese çok fazla bekletmeden mucizesini gönderirAhh ahh biz çocuk diye tutuşuyoruz insanlar oraya buraya bırakıyorlar çocuklarıni Allah inşallah bizlere ve isteyem herkese nasip etsin
Dün akşam tv de çıkan haberdenden mi bahsediyosun canım?Ahh ahh biz çocuk diye tutuşuyoruz insanlar oraya buraya bırakıyorlar çocuklarıni Allah inşallah bizlere ve isteyem herkese nasip etsin
O ve birçogu canım ya haber olmayanDün akşam tv de çıkan haberdenden mi bahsediyosun canım?
Ahh ahh biz çocuk diye tutuşuyoruz insanlar oraya buraya bırakıyorlar çocuklarıni Allah inşallah bizlere ve isteyem herkese nasip etsin
Cnm catlatma iğnesinin etkisi geçerken demissin ya doktora sormussun catlatma iğnenin etkisi geçerken ne oluyor ki? Demek ogretmensin maşallah. ne güzel bir mesleğin var :)sende dinlenme konusunda elinden geleni yapmissin. canım ruyan gerçek olsun. inşaallah hamileyizdir. Burda isteyen tüm arkadaşlarda hamile olsun inşaallah. Ya benimde göğüs agrilarim var yoksa reglmi olacağım regllimde 3, 4 aralık bakalım ne olacak .Canım benim aşılama oldum olalı Ağrı hiç geçmedi ama hafifledi ben ertesi gün rapor aldım öğretmenim okula gitmedim ondan sonraki iki günde aldım teog dan dolayı ama cuma mecburdum artık konularda geri kalmayım diye gittim haftaaonu da kayınvalidemler geldi tabi demek zorunda kaldım çok iş yapamam diye o da sağolsun sen. Dinlen dedi çok bişey yapmadım ufaktan getir götür işi beklemek zor ya ben 5 yıllık evliyim bu iğneli olarak ilk aşılamam ama bundan önce klomen ile bir negatif aşılamam var canım bir de bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer diye bir doktora sordum 8 gün dedi bana benim de bugün aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 8.günü umutsuzca umut etmek benimkisi ya mucize olursa diye rüyamda bile erkek çocuk doğurmuşum eşime diyorum ki bak hamileliğim doğruymuş bu bizim bebeğimiz diyorum Ondan iki gün öncede rüyamda yine koşuyordum içimden diyorum ki koşmamalıyım hamileyim diye
O zaman benim asilamamin gunu persembe gununude sayarsam bugün 10. Günü. Catlatma iğnesinide salı günü gece 12:00 de vuruldum catlatma isgenininde 11'mi yoksa 12. Günümü??? bu ne anlama geliyor??? merak ettim çok?Canım benim aşılama oldum olalı Ağrı hiç geçmedi ama hafifledi ben ertesi gün rapor aldım öğretmenim okula gitmedim ondan sonraki iki günde aldım teog dan dolayı ama cuma mecburdum artık konularda geri kalmayım diye gittim haftaaonu da kayınvalidemler geldi tabi demek zorunda kaldım çok iş yapamam diye o da sağolsun sen. Dinlen dedi çok bişey yapmadım ufaktan getir götür işi beklemek zor ya ben 5 yıllık evliyim bu iğneli olarak ilk aşılamam ama bundan önce klomen ile bir negatif aşılamam var canım bir de bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer diye bir doktora sordum 8 gün dedi bana benim de bugün aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 8.günü umutsuzca umut etmek benimkisi ya mucize olursa diye rüyamda bile erkek çocuk doğurmuşum eşime diyorum ki bak hamileliğim doğruymuş bu bizim bebeğimiz diyorum Ondan iki gün öncede rüyamda yine koşuyordum içimden diyorum ki koşmamalıyım hamileyim diye
Canım çatlatma iğnesinin 12.günü senin ben olsam bakardım çünkü ben dün baktım dayanamayıp ikinci çiZgiyi görmek istedim bir de bugün yaptım dün yaptığım üstte bugün yaptığım altta biraz koyulaşmış geldi bana düne göre erken ama napimO zaman benim asilamamin gunu persembe gununude sayarsam bugün 10. Günü. Catlatma iğnesinide salı günü gece 12:00 de vuruldum catlatma isgenininde 11'mi yoksa 12. Günümü??? bu ne anlama geliyor??? merak ettim çok?
İlk aşılama olduğum gecesi bende rüyamda bir erkek çocuk gordum ama çok güzel yaratılmış bir erkek çocuktu. Canım rabbim hayirlisini ve sağlıklısini versin. Gorelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşaallah ...
Canım yanlış yazmışımdır çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer diye sormuştum demek istemiştim Sağolasın canım Allah isteyen herkesi güldürsün inşCnm catlatma iğnesinin etkisi geçerken demissin ya doktora sormussun catlatma iğnenin etkisi geçerken ne oluyor ki? Demek ogretmensin maşallah. ne güzel bir mesleğin var :)sende dinlenme konusunda elinden geleni yapmissin. canım ruyan gerçek olsun. inşaallah hamileyizdir. Burda isteyen tüm arkadaşlarda hamile olsun inşaallah. Ya benimde göğüs agrilarim var yoksa reglmi olacağım regllimde 3, 4 aralık bakalım ne olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?