Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İnş senin rüyanda benimki de çıkar cAnım

İnşallah grubumuzun ilk hamişleri sizler olursunuz dayanın azcık.daha :) beklemek çok zor farklı bir surec oldugu icin Allah yardımcınız olsun

Kızlar siz bilirsiniz ama.evde test işine gunünuz gelmeden girmeyin bence aşılama surecinde herzamn dogru sonuç vermeyebiliyor cok merak ediyorsaniz aşıalmanin oldugu gunden itibaren 12. gün test yaptirin
Canım benim adet günüm bugün normalde zaten ben merak ettim öyle yani inş hep böyle gider ve güZel sonuca ulaşırım

Aşılamanin 14 gunu mü canım yaptırsaydın ya kan testi
Yok canım değil ama adetim bugün normalde yumurta geç olgunlaştı bende bu ay niye bilmiyorum normalde 26 sı 27 si adet olurdum hep zaten 14. Günü olsa hemen giderdim herhalde inş tutmuştur ne diyim Allah'ım buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana nasip eder inş

Canım yani hamilemisin bendemi test alıp baksam napsamki?

Canım suan olma ihtimalini sanmiorum ama umarim bu sana bi isarettir senin adet tarihin bugun bile olsa bu surec 10 ila 14 gunu kapsio sadece dollenme suresi 6 gun en az diye biliyorum en erkende 10 gunde kana geciyo idrara ondan sonra senin adetinin zaten beklenen tarihte gelmesi imkansiz cunku yurmurtan gec buyudugu icin siklusun uzamis oluyo haliyle ama ins bu ay kalmis olursun

Cnm sana birşey soracagim. Bugün benim 10. Günüm evde test yapsammi nediyorsun?

Canim evdeki testlerde pek ogunlerde ciktigini soylemiyorlar ama cok istiyorsan sansini dene moralin bozulmicaksa ama bana kalsa pazartesi direk kanda baktir kesin cevabi alirsin

Benimde adetim saolsun beni hic yaniltmaz hep cumartesi dedim cumartesi bitmeden ilk damlayi gordum tahmin ettigim gibi bu ayda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…