- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnş senin rüyanda benimki de çıkar cAnımO zaman benim asilamamin gunu persembe gununude sayarsam bugün 10. Günü. Catlatma iğnesinide salı günü gece 12:00 de vuruldum catlatma isgenininde 11'mi yoksa 12. Günümü??? bu ne anlama geliyor??? merak ettim çok?
İlk aşılama olduğum gecesi bende rüyamda bir erkek çocuk gordum ama çok güzel yaratılmış bir erkek çocuktu. Canım rabbim hayirlisini ve sağlıklısini versin. Gorelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşaallah ...
Kızlar siz bilirsiniz ama.evde test işine gunünuz gelmeden girmeyin bence aşılama surecinde herzamn dogru sonuç vermeyebiliyor cok merak ediyorsaniz aşıalmanin oldugu gunden itibaren 12. gün test yaptirinİnş senin rüyanda benimki de çıkar cAnım
Canım benim adet günüm bugün normalde zaten ben merak ettim öyle yani inş hep böyle gider ve güZel sonuca ulaşırımKızlar siz bilirsiniz ama.evde test işine gunünuz gelmeden girmeyin bence aşılama surecinde herzamn dogru sonuç vermeyebiliyor cok merak ediyorsaniz aşıalmanin oldugu gunden itibaren 12. gün test yaptirin
Aşılamanin 14 gunu mü canım yaptırsaydın ya kan testiCanım benim adet günüm bugün normalde zaten ben merak ettim öyle yani inş hep böyle gider ve güZel sonuca ulaşırım
Yok canım değil ama adetim bugün normalde yumurta geç olgunlaştı bende bu ay niye bilmiyorum normalde 26 sı 27 si adet olurdum hep zaten 14. Günü olsa hemen giderdim herhalde inş tutmuştur ne diyim Allah'ım buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana nasip eder inşAşılamanin 14 gunu mü canım yaptırsaydın ya kan testi
Canım çatlatma iğnesinin 12.günü senin ben olsam bakardım çünkü ben dün baktım dayanamayıp ikinci çiZgiyi görmek istedim bir de bugün yaptım dün yaptığım üstte bugün yaptığım altta biraz koyulaşmış geldi bana düne göre erken ama napim
Canım suan olma ihtimalini sanmiorum ama umarim bu sana bi isarettir senin adet tarihin bugun bile olsa bu surec 10 ila 14 gunu kapsio sadece dollenme suresi 6 gun en az diye biliyorum en erkende 10 gunde kana geciyo idrara ondan sonra senin adetinin zaten beklenen tarihte gelmesi imkansiz cunku yurmurtan gec buyudugu icin siklusun uzamis oluyo haliyle ama ins bu ay kalmis olursunYok canım değil ama adetim bugün normalde yumurta geç olgunlaştı bende bu ay niye bilmiyorum normalde 26 sı 27 si adet olurdum hep zaten 14. Günü olsa hemen giderdim herhalde inş tutmuştur ne diyim Allah'ım buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana nasip eder inş
Cnm sana birşey soracagim. Bugün benim 10. Günüm evde test yapsammi nediyorsun?Canım suan olma ihtimalini sanmiorum ama umarim bu sana bi isarettir senin adet tarihin bugun bile olsa bu surec 10 ila 14 gunu kapsio sadece dollenme suresi 6 gun en az diye biliyorum en erkende 10 gunde kana geciyo idrara ondan sonra senin adetinin zaten beklenen tarihte gelmesi imkansiz cunku yurmurtan gec buyudugu icin siklusun uzamis oluyo haliyle ama ins bu ay kalmis olursun
Canım bilmiyorum ki üstteki 7.gün alttaki 8.gün benim ki erken herhalde daha test için ama ben yine de yaptım doktor 8 günde etkisi kalmaz dediği içinCanım yani hamilemisinbendemi test alıp baksam napsamki?
Benimde adetim saolsun beni hic yaniltmaz hep cumartesi dedim cumartesi bitmeden ilk damlayi gordum tahmin ettigim gibi bu ayda bitti
inşaallah hamilesindir cnm sekizinci gün çift çizgi daha belirginleşmişCanım bilmiyorum ki üstteki 7.gün alttaki 8.gün benim ki erken herhalde daha test için ama ben yine de yaptım doktor 8 günde etkisi kalmaz dediği için
Aramıza hoşgeldin cnm ne kadarlik evlisiniz? Asilaman hayırlı olsun rabbim hayırlı neticeler versin inşaallah amin.merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sonunda☺☺bnde 19 kasımda aşılama oldum bu yolcululta herkese sabırlar diliyorum rabbimden☺
İnş canım inş sende öylesindir yarın da yapacağım bakalım canıminşaallah hamilesindir cnm sekizinci gün çift çizgi daha belirginleşmiş
Tşk ederiz canım seninki de hayırlı olsun hiç bir ağrın oldu mu senin peki hiç bişey hissediyor musunmerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sonunda☺☺bnde 19 kasımda aşılama oldum bu yolcululta herkese sabırlar diliyorum rabbimden☺
Tşk ederiz canım seninki de hayırlı olsun hiç bir ağrın oldu mu senin peki hiç bişey hissediyor musun
Aramıza hoşgeldin cnm ne kadarlik evlisiniz? Asilaman hayırlı olsun rabbim hayırlı neticeler versin inşaallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?