Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Tşk ederiz canım seninki de hayırlı olsun hiç bir ağrın oldu mu senin peki hiç bişey hissediyor musun
İnş canım inş sende öylesindir yarın da yapacağım bakalım canım
Sen kaç yıldır evlisin ve kaç yıldır istiyorsun

İnşaallah cnm. 9 yıllık evliyim ve hiç olmadı:-( yarın için bende sabirsizlandim şimdi biz hiç korunmadik. İlk bir yıl istemedim ama hiç korunmadik ve olmadida:-( yarın sonucu yaz inşaallah.

Evet düne göre koyu ben gerçekten anlamıyorum bu işten onu anladım, doktorun test yapın dediği gün bugün mü? Öylesyse bariz çift çizgi
İnşallah tutunmuştur:) güzel şeyler olur umarım heoimiz için

Benimde adetim saolsun beni hic yaniltmaz hep cumartesi dedim cumartesi bitmeden ilk damlayi gordum tahmin ettigim gibi bu ayda bitti
Ya ama sanırım gelmemiş tamamen. Dur bakalım hangisi hayırlısı ise o olur inşallah, sıkma canını sakın

İnşaallah cnm. 9 yıllık evliyim ve hiç olmadı:-( yarın için bende sabirsizlandim şimdi biz hiç korunmadik. İlk bir yıl istemedim ama hiç korunmadik ve olmadida:-( yarın sonucu yaz inşaallah.
Canım inş buradaki arkadaşlarımındaa benim de yüZüm güler yani hamile kalsam inanmıycamwo derece olmuşum ben hep negatif negatif olunca

Ya aslında 12. Gün yap dedi ama ben başka doktora da sordum dayanamayıp o da bana çatlatma iğnesinin etkisi 8 günde geçer dedi
Tabi ben yine de kendi doktorumu dinleyip 12. Gün kan testi yaptırcam içimden de bir ses herhalde olmadı diyor ya off off iğnenin etkisi de olabilir çünkü formlarda okudum hayırlısı bir de bugün adet ağrısı gibi ağrım var

Bu arada estagfurullah niye anlamayacaksın

Canım bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü yine yaptım bir de adet olacak gibi ağrım da var o Ağrı olunca Yok mu diyorum

Testim bu düne göre renkte açılma var mı

Eklentiler

• IMG_0884.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 25
ilk 2 gün oldu ama daha sonra fazla bişi hissetmedim şimdide ara ara batmalar oluyo bide göğüslerim şişti okdr fazla umutlu değilim zaten
Canım Benim de ilk günler hep ağrım vardı şimdi de var ayrı da hiç geçmedi ya bendeki şimdi de adet günüm dündü geçti aynı adet olacak gibi Arada ağrılarım oluyor sol tarafımda

Kızlar aşılama ne sebeple yapıyorsunuz?
Yani bir rahatsızlık mı yoksa 1 sene hamile kalmadığımızda dr mu tavsiye ediyor ?
Doğal yollarla olmayınca yardımcı gibi mi!
Bu konuda bilgim Yok bilgilendirir misiniz?

Canım söylediğin iki şey için de geçerli doğal yollarla olmadığında eğer erkek sperm sayısı aşılamaya müsaitse yapılıyor değil ise direk tüp bebek

Canım söylediğin iki şey için de geçerli doğal yollarla olmadığında eğer erkek sperm sayısı aşılamaya müsaitse yapılıyor değil ise direk tüp bebek
Anladım peki. Teşekkür ederim.
Peki biz şimdi yaklaşık 1 senedir demiyoruz ama her ay olmadı tabi de.
Dr kontrol De olduk ben ve eşimde de çıkmadı birşey.
Aşılama için beklemeli miyiz acaba yoksa yaptırmalı mıyız bilemiyorum

Kaç yıllık evlisiniz biz mesela hemen olur düsüncesiyle 2 yıl düşünmedik istesekte borçlarimiz vardı onları bitirelim daha rahat oluruz dedik şimdide 1,5
yıldır olmuyor nerseyse ama arkamızdada biraktigimiz zaman olunca şimdi beklemek çok yoruyor aşılamada tutmadı ilki bizim şimdi ara verdik 1 ay yine deniycez aşılama yeni.evliysen duzenli bir sekilde takip ederek biraz daha deneyebilirsin

Yaşın da önemli canım kaç yaşındasın bir de doktor deneyin mi dedi yoksa direk aşılamaya geçelim mi

Hemen anlatıyorum.
2 senelik evliyim ben, ilk yıl istemedik doğal yolla korunma.
2. yılımızda yani yaklaşık 1 sene oldu ama olmadı artık istiyoruz biz de.
Napalım ne edelim bilemedim yeni evli değiliz yani.

Yaşın da önemli canım kaç yaşındasın bir de doktor deneyin mi dedi yoksa direk aşılamaya geçelim mi
27 yaşındayım ben.
Dr deneyin dedi ama dr 8. Ayda gittim denemek başlayalı, devam dedi 1 seneyi bitireceğiz nerdeyse.
3. Seneye gireceğiz evlilik, çocuk isteyeli 2. Sene ne yapalım dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…