- 28 Mayıs 2016
- 156
- 25
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Tşk ederiz canım seninki de hayırlı olsun hiç bir ağrın oldu mu senin peki hiç bişey hissediyor musun
İnş canım inş sende öylesindir yarın da yapacağım bakalım canım
Sen kaç yıldır evlisin ve kaç yıldır istiyorsun
Durumlar nasıl canım geldimi tamamenBenimde adetim saolsun beni hic yaniltmaz hep cumartesi dedim cumartesi bitmeden ilk damlayi gordum tahmin ettigim gibi bu ayda bitti
Evet düne göre koyuCanım çatlatma iğnesinin 12.günü senin ben olsam bakardım çünkü ben dün baktım dayanamayıp ikinci çiZgiyi görmek istedim bir de bugün yaptım dün yaptığım üstte bugün yaptığım altta biraz koyulaşmış geldi bana düne göre erken ama napim
İnşallah tutunmuştur:) güzel şeyler olur umarım heoimiz içinYok canım değil ama adetim bugün normalde yumurta geç olgunlaştı bende bu ay niye bilmiyorum normalde 26 sı 27 si adet olurdum hep zaten 14. Günü olsa hemen giderdim herhalde inş tutmuştur ne diyim Allah'ım buradaki bütün arkadaşlarıma ve bana nasip eder inş
Ya ama sanırım gelmemiş tamamen. Dur bakalım hangisi hayırlısı ise o olur inşallah, sıkma canını sakınBenimde adetim saolsun beni hic yaniltmaz hep cumartesi dedim cumartesi bitmeden ilk damlayi gordum tahmin ettigim gibi bu ayda bitti
Canım inş buradaki arkadaşlarımındaa benim de yüZüm güler yani hamile kalsam inanmıycamwo derece olmuşum ben hep negatif negatif oluncaİnşaallah cnm. 9 yıllık evliyim ve hiç olmadı:-( yarın için bende sabirsizlandim şimdibiz hiç korunmadik. İlk bir yıl istemedim ama hiç korunmadik ve olmadida:-( yarın sonucu yaz inşaallah.
Ya aslında 12. Gün yap dedi ama ben başka doktora da sordum dayanamayıp o da bana çatlatma iğnesinin etkisi 8 günde geçer dediEvet düne göre koyuben gerçekten anlamıyorum bu işten onu anladım, doktorun test yapın dediği gün bugün mü? Öylesyse bariz çift çizgi
İnşallah tutunmuştur:) güzel şeyler olur umarım heoimiz için
Bu arada estagfurullah niye anlamayacaksınEvet düne göre koyuben gerçekten anlamıyorum bu işten onu anladım, doktorun test yapın dediği gün bugün mü? Öylesyse bariz çift çizgi
İnşallah tutunmuştur:) güzel şeyler olur umarım heoimiz için
Canım bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü yine yaptım bir de adet olacak gibi ağrım da var o Ağrı olunca Yok mu diyorumİnşaallah cnm. 9 yıllık evliyim ve hiç olmadı:-( yarın için bende sabirsizlandim şimdibiz hiç korunmadik. İlk bir yıl istemedim ama hiç korunmadik ve olmadida:-( yarın sonucu yaz inşaallah.
Testim bu düne göre renkte açılma var mıİnşaallah cnm. 9 yıllık evliyim ve hiç olmadı:-( yarın için bende sabirsizlandim şimdibiz hiç korunmadik. İlk bir yıl istemedim ama hiç korunmadik ve olmadida:-( yarın sonucu yaz inşaallah.
Canım Benim de ilk günler hep ağrım vardı şimdi de var ayrı da hiç geçmedi ya bendeki şimdi de adet günüm dündü geçti aynı adet olacak gibi Arada ağrılarım oluyor sol tarafımdailk 2 gün oldu ama daha sonra fazla bişi hissetmedim şimdide ara ara batmalar oluyo bide göğüslerim şişti okdr fazla umutlu değilim zaten
Canım söylediğin iki şey için de geçerli doğal yollarla olmadığında eğer erkek sperm sayısı aşılamaya müsaitse yapılıyor değil ise direk tüp bebekKızlar aşılama ne sebeple yapıyorsunuz?
Yani bir rahatsızlık mı yoksa 1 sene hamile kalmadığımızda dr mu tavsiye ediyor ?
Doğal yollarla olmayınca yardımcı gibi mi!
Bu konuda bilgim Yok bilgilendirir misiniz?
Anladım peki. Teşekkür ederim.Canım söylediğin iki şey için de geçerli doğal yollarla olmadığında eğer erkek sperm sayısı aşılamaya müsaitse yapılıyor değil ise direk tüp bebek
Kaç yıllık evlisiniz biz mesela hemen olur düsüncesiyle 2 yıl düşünmedik istesekte borçlarimiz vardı onları bitirelim daha rahat oluruz dedik şimdide 1,5Anladım peki. Teşekkür ederim.
Peki biz şimdi yaklaşık 1 senedir demiyoruz ama her ay olmadı tabi de.
Dr kontrol De olduk ben ve eşimde de çıkmadı birşey.
Aşılama için beklemeli miyiz acaba yoksa yaptırmalı mıyız bilemiyorum
Yaşın da önemli canım kaç yaşındasın bir de doktor deneyin mi dedi yoksa direk aşılamaya geçelim miAnladım peki. Teşekkür ederim.
Peki biz şimdi yaklaşık 1 senedir demiyoruz ama her ay olmadı tabi de.
Dr kontrol De olduk ben ve eşimde de çıkmadı birşey.
Aşılama için beklemeli miyiz acaba yoksa yaptırmalı mıyız bilemiyorum
Canım Benim de ilk günler hep ağrım vardı şimdi de var ayrı da hiç geçmedi ya bendeki şimdi de adet günüm dündü geçti aynı adet olacak gibi Arada ağrılarım oluyor sol tarafımda
Hemen anlatıyorum.Kaç yıllık evlisiniz biz mesela hemen olur düsüncesiyle 2 yıl düşünmedik istesekte borçlarimiz vardı onları bitirelim daha rahat oluruz dedik şimdide 1,5
yıldır olmuyor nerseyse ama arkamızdada biraktigimiz zaman olunca şimdi beklemek çok yoruyor aşılamada tutmadı ilki bizim şimdi ara verdik 1 ay yine deniycez aşılama yeni.evliysen duzenli bir sekilde takip ederek biraz daha deneyebilirsin
27 yaşındayım ben.Yaşın da önemli canım kaç yaşındasın bir de doktor deneyin mi dedi yoksa direk aşılamaya geçelim mi
Maşallah inşaallah cnm sonuç pozitif dir resme gore öyleTestim bu düne göre renkte açılma var mı
inş tutmuştur rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?