- 28 Mayıs 2016
- 156
- 25
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
önemli değil herkesin kafası karışık zaten☺ bi tanecik hamile kalan olsada bizide andınlatsa☺belirtiler konusundaPardon seda fatmaya yazacaktim sana alıntı yapip yazmışım. Fatma adet günün bugunmu inşaallah adetin gelmez inşaallah hamilesindir.
Doktorlar bi sıkıntı olmadıkça 1 sene bekletme taraftarı zaten 1 sene gecince ileriye dönük konuşuyorlar eşinde bakılmışmıydı canmHemen anlatıyorum.
2 senelik evliyim ben, ilk yıl istemedik doğal yolla korunma.
2. yılımızda yani yaklaşık 1 sene oldu ama olmadı artık istiyoruz biz de.
Napalım ne edelim bilemedim yeni evli değiliz yani.
Doktorlar bi sıkıntı olmadıkça 1 sene bekletme taraftarı zaten 1 sene gecince ileriye dönük konuşuyorlar eşinde bakılmışmıydı canm
evet canim asilama olmustum ben bu ikinciydo yine tutmadi malesefCnm sen aşılama olmusmuydun unuttum kusura bakma lütfen. Peki pazartesi benim kesin belli olurmu kan tahlili yaptirsammi?
canim geldi tahmin ettigim gibiDurumlar nasıl canım geldimi tamamen
Canım inş düne göre daha da koyulaşmış demi dünki de ilk idrardı bu da ilacın etkisi olsa her gün soluklaşması gerekmezmiydi evet canım öyle demiştiMaşallah inşaallah cnm sonuç pozitif dir resme gore öyle. Doktorun sana asilamanin 12. Günü mü yap dedi kan tahlili mi dedi?
Canım adet tarihim dündü normalde bugün iğneden sonra 9. GünPardon seda fatmaya yazacaktim sana alıntı yapip yazmışım. Fatma adet günün bugunmu inşaallah adetin gelmez inşaallah hamilesindir.
İğnenin etkisi de olsa 9. Gün bu kadar koyu mu çıkarPardon seda fatmaya yazacaktim sana alıntı yapip yazmışım. Fatma adet günün bugunmu inşaallah adetin gelmez inşaallah hamilesindir.
Canım bende 27 yaşındayım eğer çok istiyorsan bence bir tüp bebek merkezi ya da fakülteye git derim yaşlarımız Anne olmak için uygun gittiğinde orada aşılama olacaksa zaten doktor tedaviye başlar hem belki de ilk aşılama da tutAcak ya da ilaç tedavisi verir ilk önce bence çok istiyorsan bekleme27 yaşındayım ben.
Dr deneyin dedi ama dr 8. Ayda gittim denemek başlayalı, devam dedi 1 seneyi bitireceğiz nerdeyse.
3. Seneye gireceğiz evlilik, çocuk isteyeli 2. Sene ne yapalım dersiniz?
En kesin sonucu kan testi verir canım idrar testleri yanıltabiliyordakafam karıştı yahu şimdi önce idrar testimi kan tahlili mi tapılmalı ve kaçıncı günde
Cnm benim çok üzüldüm inşaallah birgün olur bakalım bizim ne olacak:-(Ewv
evet canim asilama olmustum ben bu ikinciydo yine tutmadi malesef
Malesef canımKızlar şimdi bu sayfada aşılama olupta hiç hamile kalan olmadimi?
Bidaha denemiyceksin demi canm sen tup bebek icin yaptrmistinEvet
canim geldi tahmin ettigim gibi
Dayanabilirsen bence direk kan tahlili en güzeli gununu bekleyipkafam karıştı yahu şimdi önce idrar testimi kan tahlili mi tapılmalı ve kaçıncı günde
Gittiginde doktorun aşılamayla ilgili bilgi verir buyuk ihtimal aşılamadada bir netlik yok ama yine deniyoruz şansımıziEbet eşim de gitti spermler sayıs ve normaller.
1 sene dolacak gibi o zaman yine gideceğim inşallah belki de öyle diyecek
Olcam canim doktorum iki kere daha yapalim diyo zaten benim tup bebege gidimde subati bulcak sanirim ben son kez oluyum diorum esimde nasilsa subata var iki kez ol dogal zaten olmuyo o vakte kadar denemis oluruz sansimizi dio ben yine asilama olcam anlicanBidaha denemiyceksin demi canm sen tup bebek icin yaptrmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?