Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar Bana birşey söyleyin yarın kan tahlili için doktora gideyimmi? yarın nasipse asilamamin 12. Günü kesin sonuç alacaksam gideyim yoksa perşembe gününe kadar bekliyimmi? Beklemek çok zor:-(

Kızlar Bana birşey söyleyin yarın kan tahlili için doktora gideyimmi? yarın nasipse asilamamin 12. Günü kesin sonuç alacaksam gideyim yoksa perşembe gününe kadar bekliyimmi? Beklemek çok zor:-(
Canım benim öyle olsa ilk önce idrar da deneyip çift çizgi ya da silik olursa beklemezdim ama bu benim fikrim seni yanlış yönlendirmek istemem

Bu arada estagfurullah niye anlamayacaksın
İnşallah daha daha koyularak giderr vee pozitifi görürsün kanda da yok gerçekten anlamıyorum o sebeple de çok soru soruyorum:) seninki inşallah tutunmuştor da aydınlatırsın bizi

Size bir soru daha sorabilir miyim benim e2 72, yüksek yani. Pcos ile ilgili diye düşünüyorum. Sizlerin kaçtı? Aşılamaya etkisi ne olur

1. Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
Mrb kızlar mesajını gören lütfen yazsın acil .yarin sabah aşılama için randevum var ama Adetim kesildi ne yapmam gerek acil kızlar ne olur

Canım aşılamanın 12.günü iğnenin 14.günü oluyo etkisi zaten geçmiştir ve kesin sonucu alırsın yarın yaptır kan tahlili güzel haberlerini ver bize hadi inşallah

Aşılama için yarın hastahane ye gideceğim igne verilecek ama benim adetim kesildi .drum adetin üçüncü günü gel dedi . şimdi adet kesildi .İğne kullanabilecek miyim acil lütfen
Canım sen sabah erkenden git durumu anlat zaten doktorun tahliline falan bakar öyle ne yapacağına karar verir canını sıkma sen

Canım sen sabah erkenden git durumu anlat zaten doktorun tahliline falan bakar öyle ne yapacağına karar verir canını sıkma sen
Şimdi adet söktürücü olarak nane suyu içiyor um başka ne içim ne olur ya bnm için çok önemli bu ay aşılama yapmam gerek ne iç sem acaba

Var lekenlenme var ilk defa böyle oldu.ya lütfen adet söktürücü bu saate alamam ilk defa böyle oldum
Canım öncelikle bi sakin olurmusun böyle yaparsan biyere varamazsın,, o adet kanaması değilde halk dilinde üstüne görme olmasın? Adetin farklımıydı her zamankinden?

Canım öncelikle bi sakin olurmusun böyle yaparsan biyere varamazsın,, o adet kanaması değilde halk dilinde üstüne görme olmasın? Adetin farklımıydı her zamankinden?
Evet ilk defa bu kadar az geldi ama yok dün gebelik testi yaptım negatif ondan hemen sonra adet oldum iki aydır adet olmadım.olsaydi çıkardı

Lütfen lekenlenme var bu durumda aşılama iğne ler iptal olmaz mi
Lekenme olmasıda adetin devam ediyo anlamına gelir canım doktor e2 hormonuna bakar iğne dozunu ayarlar yarın başlarsın merak etme,, acelede etme,, illa tutucak diyede bekleme bu işler nasip kısmet canım burdaki hiç bir arkadaşın bende dahil aşılamamız tutmadı hayırlısını iste dua et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…