- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.001
Tamam çok sağol Allah razı olsun çok sağol çok ama çok tsk edrimLekenme olmasıda adetin devam ediyo anlamına gelir canım doktor e2 hormonuna bakar iğne dozunu ayarlar yarın başlarsın merak etme,, acelede etme,, illa tutucak diyede bekleme bu işler nasip kısmet canım burdaki hiç bir arkadaşın bende dahil aşılamamız tutmadı hayırlısını iste dua et olurmu
Rica ederim kuzum nedemek ,, strese girme sakin ol relax ol ,, onlarında etkisi oluyo çocuk olmamasındaTamam çok sağol Allah razı olsun çok sağol çok ama çok tsk edrim
Son birşey soracagim akan kan kırmızı ilk defa böyle az kanamam var neden i ne olabilir hiç bir ilaç ta kullan mi yorumRica ederim kuzum nedemek ,, strese girme sakin ol relax ol ,, onlarında etkisi oluyo çocuk olmamasında
Zaman zaman olabiliyo canım benimde bu ay çok az oldu takılma çok pimpiriklisin,, ilk kezmi aşılama olucan? Herhangi bir problem varmı ne zamandır olmuyo?Son birşey soracagim akan kan kırmızı ilk defa böyle az kanamam var neden i ne olabilir hiç bir ilaç ta kullan mi yorum
Yarın olmazsa diğer gün nasıl olsun hayatım iğneler adetin 2. yada 3.günü başlarBirde yarın kanama yoksa diğer gün gideesem olur mu aşılama için ilaçla e hangi gün uygulanır
E2 değerimi bilmiyorum yaZıyordu bakınca söylerim etkisi olup olmadığını inan ki bilmiyorum canım ben de de çikolata kisti var inş olur hayırlısı artık olsa da inanmayacağım herhalde o hale geldim hep negatif görünceİnşallah daha daha koyularak giderr vee pozitifi görürsün kanda dayok gerçekten anlamıyorum o sebeple de çok soru soruyorum:) seninki inşallah tutunmuştor da aydınlatırsın bizi
Size bir soru daha sorabilir miyim benim e2 72, yüksek yani. Pcos ile ilgili diye düşünüyorum. Sizlerin kaçtı? Aşılamaya etkisi ne olur
Anladım teşekkür ederim. Yaa çikolata kisti mi var sende, geçmiş olsun sana da. İnşallah tutar yaptır kan testini de güzel sonuç olsun inşallah:)E2 değerimi bilmiyorum yaZıyordu bakınca söylerim etkisi olup olmadığını inan ki bilmiyorum canım ben de de çikolata kisti var inş olur hayırlısı artık olsa da inanmayacağım herhalde o hale geldim hep negatif görünce
Yaptım canım göndereyim sana biraz rengi açılmış geldi ama aynı saatte yApmamıştım bugün 10.günHepinize nasip etsin mevlam. Amin. Fatmacim seni çok merak ediyorum bugünde hiç test yaptinmi cnm.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel.haberlerle.dönersinKızlar az önce kan tahlili verdim sonuç öğlenden sonra çok heyecanliyim şuan hiçbirşey bilmiyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah.
Yaptım canım göndereyim sana biraz rengi açılmış geldi ama aynı saatte yApmamıştım bugün 10.gün
Canım bende seni çok merak ediyorum inş olmuştur çok mutlu olurumHepinize nasip etsin mevlam. Amin. Fatmacim seni çok merak ediyorum bugünde hiç test yaptinmi cnm.
Evet canım o kist çıktı ya 6-7 ay öncesine kadar yoktu 3 cm miş inş o kiste rağmen olmuştur canım yaAnladım teşekkür ederim. Yaa çikolata kisti mi var sende, geçmiş olsun sana da. İnşallah tutar yaptır kan testini de güzel sonuç olsun inşallah:)
Hadi güzel haberlerle gel inşallah:))) bekliyoruzKızlar az önce kan tahlili verdim sonuç öğlenden sonra çok heyecanliyim şuan hiçbirşey bilmiyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah.
Aaa ca değerin çok yüksek mi peki? Hadi inşallah geçer canım bebişle gider o daEvet canım o kist çıktı ya 6-7 ay öncesine kadar yoktu 3 cm miş inş o kiste rağmen olmuştur canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?