Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Tamam çok sağol Allah razı olsun çok sağol çok ama çok tsk edrim

Son birşey soracagim akan kan kırmızı ilk defa böyle az kanamam var neden i ne olabilir hiç bir ilaç ta kullan mi yorum
Zaman zaman olabiliyo canım benimde bu ay çok az oldu takılma çok pimpiriklisin,, ilk kezmi aşılama olucan? Herhangi bir problem varmı ne zamandır olmuyo?

Son düzenleme:
E2 değerimi bilmiyorum yaZıyordu bakınca söylerim etkisi olup olmadığını inan ki bilmiyorum canım ben de de çikolata kisti var inş olur hayırlısı artık olsa da inanmayacağım herhalde o hale geldim hep negatif görünce

Anladım teşekkür ederim. Yaa çikolata kisti mi var sende, geçmiş olsun sana da. İnşallah tutar yaptır kan testini de güzel sonuç olsun inşallah:)

Y yanliz72 biraz sakin ol lütfen, panik atağın tuttuğunda da nefes egzersizi yap tamam:) şimdi kimi 2 gün adet olur zaten oradaki 3. Gün hormonlarla ilgili mantık. Hani 14. Gün yumurtlama günü ama adet değiliZ gibi:) sen bugün dr a git durumu da anlat. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama olursa da en iyi dr bilir. Yol çizersiniz birlikte

Kızlar az önce kan tahlili verdim sonuç öğlenden sonra çok heyecanliyim şuan hiçbirşey bilmiyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah.

Anladım teşekkür ederim. Yaa çikolata kisti mi var sende, geçmiş olsun sana da. İnşallah tutar yaptır kan testini de güzel sonuç olsun inşallah:)
Evet canım o kist çıktı ya 6-7 ay öncesine kadar yoktu 3 cm miş inş o kiste rağmen olmuştur canım ya

Kızlar az önce kan tahlili verdim sonuç öğlenden sonra çok heyecanliyim şuan hiçbirşey bilmiyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşaallah.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah:))) bekliyoruz
Evet canım o kist çıktı ya 6-7 ay öncesine kadar yoktu 3 cm miş inş o kiste rağmen olmuştur canım ya
Aaa ca değerin çok yüksek mi peki? Hadi inşallah geçer canım bebişle gider o da

Kızlar netten sonuca baktım doktor daha gelmedi ve hiçbirşey anlamadım sizce bu değer ne anlama geliyor hamile değil miyim:-( bthcg serum 1,67 resmini atamadin ne olur cvp verin vana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…