Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Valla kafayı yemezsek iyi demin bi videoya denk geldimde aşılama çok küçük bi ihtimal ve %80 tutmuyomuş 10 kişiden 1 kişinin aşılaması tutuyomuş boşuna çok fazla ümitlenmesek daha iyi galiba
Oylede deme ya :) burda okumustum aynı gün doktoru 5 kişiye birden yapmış bi benimki.tutmamış diyodu benim doktorum zaten herzamn sadece iyi şanslar diyo sadece ama umutsuzlanma yani

Oylede deme ya :) burda okumustum aynı gün doktoru 5 kişiye birden yapmış bi benimki.tutmamış diyodu benim doktorum zaten herzamn sadece iyi şanslar diyo sadece ama umutsuzlanma yani
Ayyy nebilim yaa korkmaya başladım adet olursam çok koyar onuda biliyorum 1 hafta daha nasıl beklicez kızzz offf zor valla zorr

Ayyy nebilim yaa korkmaya başladım adet olursam çok koyar onuda biliyorum 1 hafta daha nasıl beklicez kızzz offf zor valla zorr
Hakkımızda hayırlısı tabikide ama üzülcegımiz kesin bi yıkınti oluyo insanda bakalım görcez artik bugunu saymazsam 3 gun var pazartesi kesin giderim ben heralde zor işler hep dua ediyom hepimize Allah kabul eder inşallah

Canım inşallah rabbim yüzümüze güler inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda kuzum seninki daha erken belli olur kan tahlili yaptırcan dimi

Canım inşallah rabbim yüzümüze güler inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda kuzum seninki daha erken belli olur kan tahlili yaptırcan dimi
Evet canım kan testi yaptırcam bakalım diger testler herzamn dogru sonuç vermiyormuş ilaçların ignelerin etkisiyle

güzel dileklerin için çoook sağol tatlım ben 15 inde test yaptırcam inşllah hepimiz bu ay hamile oluruz sağlıkla kucağımıza alırız (amiiinnnnn)
İnşallah canımm hayırlı haberlerle gel bende hafta bugün adet olmamış olursam kan testi yaptırırım inşallah hepimizin yüzü güler dualarım hepimizle

merhaba bende 1 kasımda aşılama yaptıranlardanım... Ama benim 2. aşılamam. Güzel bir grup olmuş :) inşallah hepimize uğur getirir..

merhaba bende 1 kasımda aşılama yaptıranlardanım... Ama benim 2. aşılamam. Güzel bir grup olmuş :) inşallah hepimize uğur getirir..
Hoşgeldin canım valla birbirimizle konuşmak iyi geliyor benimde 1 kasımda aşılamam inşallah veririz güzel.haberlerimizi sen pazartesi mi salı mi verceksin kan

Bende canım rüyamdada görmedim rahatta uyudum ondan bi rahatlık var dünkü uykusuzluktan sonra kötüye yormayalım ya
İnşallahh güzel olucak canım haftasonu herkes kocasıyla zaman geçirsin çabuk geçer ve diğer haftaya merhaba deriz ve inşallah burda pozitifler yağar buarada folik asit ne kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…