- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Oylede deme ya :) burda okumustum aynı gün doktoru 5 kişiye birden yapmış bi benimki.tutmamış diyodu benim doktorum zaten herzamn sadece iyi şanslar diyo sadece ama umutsuzlanma yaniValla kafayı yemezsek iyidemin bi videoya denk geldimde aşılama çok küçük bi ihtimal ve %80 tutmuyomuş 10 kişiden 1 kişinin aşılaması tutuyomuş boşuna çok fazla ümitlenmesek daha iyi galiba
Ayyy nebilim yaa korkmaya başladım adet olursam çok koyar onuda biliyorum 1 hafta daha nasıl beklicez kızzz offf zor valla zorrOylede deme ya :) burda okumustum aynı gün doktoru 5 kişiye birden yapmış bi benimki.tutmamış diyodu benim doktorum zaten herzamn sadece iyi şanslar diyo sadece ama umutsuzlanma yani
Hakkımızda hayırlısı tabikide ama üzülcegımiz kesin bi yıkınti oluyo insanda bakalım görcez artik bugunu saymazsam 3 gun var pazartesi kesin giderim ben heralde zor işler hep dua ediyom hepimize Allah kabul eder inşallahAyyy nebilim yaa korkmaya başladım adet olursam çok koyar onuda biliyorum 1 hafta daha nasıl beklicez kızzz offf zor valla zorr
Canım inşallah rabbim yüzümüze güler inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda kuzum seninki daha erken belli olur kan tahlili yaptırcan dimiHakkımızda hayırlısı tabikide ama üzülcegımiz kesin bi yıkınti oluyo insanda bakalım görcez artik bugunu saymazsam 3 gun var pazartesi kesin giderim ben heralde zor işler hep dua ediyom hepimize Allah kabul eder inşallah
Evet canım kan testi yaptırcam bakalım diger testler herzamn dogru sonuç vermiyormuş ilaçların ignelerin etkisiyleCanım inşallah rabbim yüzümüze güler inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda kuzum seninki daha erken belli olur kan tahlili yaptırcan dimi
Aynen canım net sonuç için kan tahlili gerekiyo inşallah poziyifi görürsün de ardından bizde gelirizEvet canım kan testi yaptırcam bakalım diger testler herzamn dogru sonuç vermiyormuş ilaçların ignelerin etkisiyle
İnşallah canım yaaAynen canım net sonuç için kan tahlili gerekiyo inşallah poziyifi görürsün de ardından bizde
benim sol kasıkta şiddetli bi sancı var canım
bende adet düzensizliği var günüm geçse bile olmuyorumBen test yapmayı düşünmüyorum adetim geçerse ancak öyle düşünüyorum sen?
Tek taraflı kasık ağrısına hamilelik belirtisi der ayy inşallah seninkide oyüzdendir canımbenim sol kasıkta şiddetli bi sancı var canım
Belkide bu sefer bebişten gecikirsin neden olmasınbende adet düzensizliği var günüm geçse bile olmuyorum
güzel dileklerin için çoook sağol tatlım ben 15 inde test yaptırcam inşllah hepimiz bu ay hamile oluruz sağlıkla kucağımıza alırız (amiiinnnnn)Tek taraflı kasık ağrısına hamilelik belirtisi der ayy inşallah seninkide oyüzdendir canım
İnşallah canımm hayırlı haberlerle gelgüzel dileklerin için çoook sağol tatlım ben 15 inde test yaptırcam inşllah hepimiz bu ay hamile oluruz sağlıkla kucağımıza alırız (amiiinnnnn)
bende bugün hiç bir belirti yok canım kasık ağrım geçti sankiİnşallah canımm hayırlı haberlerle gelbende hafta bugün adet olmamış olursam kan testi yaptırırım inşallah hepimizin yüzü güler dualarım hepimizle
Suan benimde kalktigimdan beri birsey yok canım daha öncede olmuştu ama sonradan başladı devamli olmuyo çünkü iyiyide kötuyüde düşünelim ama direk kötüyü düşünmeyelim az kaldı sonucabende bugün hiç bir belirti yok canım kasık ağrım geçti sanki
Canım bugün bende de herhangi bişey yok,, normalde gergin olurdum o bile yokbende bugün hiç bir belirti yok canım kasık ağrım geçti sanki
Hoşgeldin canım valla birbirimizle konuşmak iyi geliyor benimde 1 kasımda aşılamam inşallah veririz güzel.haberlerimizi sen pazartesi mi salı mi verceksin kanmerhaba bende 1 kasımda aşılama yaptıranlardanım... Ama benim 2. aşılamam. Güzel bir grup olmuş :) inşallah hepimize uğur getirir..
Bende canım rüyamdada görmedim rahatta uyudum ondan bi rahatlık var dünkü uykusuzluktan sonraCanım bugün bende de herhangi bişey yok,, normalde gergin olurdum o bile yokiyimi kötümü bilemedim
İnşallahh güzel olucak canım haftasonu herkes kocasıyla zaman geçirsin çabuk geçer ve diğer haftaya merhaba deriz ve inşallah burda pozitifler yağarBende canım rüyamdada görmedim rahatta uyudum ondan bi rahatlık var dünkü uykusuzluktan sonrakötüye yormayalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?