- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.021
Canım 5 in üstünde olunca gebelik oluşmuş oluyo diye biliyorum ama erken diye boyle olur mu bilmiyorumKızlar netten sonuca baktım doktor daha gelmedi ve hiçbirşey anlamadım sizce bu değer ne anlama geliyor hamile değil miyim:-( bthcg serum 1,67 resmini atamadin ne olur cvp verin vana
Yani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dedilerC
Canım 5 in üstünde olunca gebelik oluşmuş oluyo diye biliyorum ama erken diye boyle olur mu bilmiyorum
Canım var değerim 46 çıkmıştı en sonHadi güzel haberlerle gel inşallah:))) bekliyoruz
Aaa ca değerin çok yüksek mi peki? Hadi inşallah geçer canım bebişle gider o da
Canım 1.67 negatif gibi duruyor ama adetin gelene kadar umudun var 5 in üstüne gebelik var diyorlar geneldeYani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dediler
Canım iyi gidiyo şimdilik bi problem yok doktorun dediği ilişki günlerini değerlendirdik bi bugün kaldı, yarın gidicem doktora bende çok merak ediyorum çatlayıp çatlamadığını, sen napıyosun iyi değerlendirdiniz mi?Pembepanterr canım nasıl gidiyo kontrlller catlamişmi gittin mi kontrole
Gelmedimi.canım doktorDoktor daha gelmedi bekliyorum
Canım bende testi sırf meraktan yaptım ilacın etkisi kaç güne devam ediyor bende diye en aZından olmazsa bir dahaki sefer o güne kadar ben yapmam vücuttan vücuda değişiyorda olabilir ilaç atılımıKızlar netten sonuca baktım doktor daha gelmedi ve hiçbirşey anlamadım sizce bu değer ne anlama geliyor hamile değil miyim:-( bthcg serum 1,67 resmini atamadin ne olur cvp verin vana
Üzgünüm canım o değere göre gebelik yokYani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dediler
Valla degerlendirdikte cok yatacak zamanim olmadı insallah tutar canım bu ayda mutlu oluruzCanım iyi gidiyo şimdilik bi problem yok doktorun dediği ilişki günlerini değerlendirdik bi bugün kaldı, yarın gidicem doktora bende çok merak ediyorum çatlayıp çatlamadığını, sen napıyosun iyi değerlendirdiniz mi?
Canım sabaha kadar yatmadın mı o yeter zaten,, inşallah tuttururuz ikinci aşılamaya gerek kalmaz canım yaa adet olursan bu ay kesin 2. Yaptırcan mı sen?Valla degerlendirdikte cok yatacak zamanim olmadı insallah tutar canım bu ayda mutlu oluruz
Canım bi kaç gün sonra tekrarla kan testini yükselebilir.Kesin sonuç 14. yada 15.gün kü testte çıkarYani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dediler
Canim bu degere gore gebelik yok gozukuyo ama Allahtan umit kesilmez iki uc gun sonra adetin gelmezse tekrarlarsin ben ilk asilama yaptirdigimda doktorum dollenme olduysa 12 gunde cikar demisti kanda sen yine yokmus gibi dusun uzulmemeye calis adetin gecikirse umut vardir benim iki asilamamdada gunumde geldi adetim bakalim seninki gelcek miYani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dediler
Canım sen de aşılama yaptırmış mıydınCanım bi kaç gün sonra tekrarla kan testini yükselebilir.Kesin sonuç 14. yada 15.gün kü testte çıkar
Eşim ona para verene kadar tup bebek mi yaptrsak diyo bilemedim.canım ya bi defa daha denesek mi diyorum aşılamayada daha önce daha farklı bakiyodm şimdi okadarda fark goremiyorum bilmiyorum valla sen napcaksinCanım sabaha kadar yatmadın mı o yeter zaten,, inşallah tuttururuz ikinci aşılamaya gerek kalmaz canım yaa adet olursan bu ay kesin 2. Yaptırcan mı sen?
Canım fakültede ücret ödemiyorsun istersen bir kere de orada deneyebilirsinizEşim ona para verene kadar tup bebek mi yaptrsak diyo bilemedim.canım ya bi defa daha denesek mi diyorum aşılamayada daha önce daha farklı bakiyodm şimdi okadarda fark goremiyorum bilmiyorum valla sen napcaksin
Biz çok tüp bebek taraftarı değiliz canım ya en son çare öyle olur ama acele etmeyiz biz tüp bebek için,, 1-2 kere daha aşılama denerim galiba ama bu ay adet olursam belki 1 ay daha doğal yolla denerim belki ocakta 2.aşılamayı yaptırırım diyorum ama bakalım ya nasip canımEşim ona para verene kadar tup bebek mi yaptrsak diyo bilemedim.canım ya bi defa daha denesek mi diyorum aşılamayada daha önce daha farklı bakiyodm şimdi okadarda fark goremiyorum bilmiyorum valla sen napcaksin
Evet ilk aşılama mı geçen ay yaptırdım tutmadı.Bu ay kürlere ağırlık verdim.Yarın bat günüm bakalım ne olucak.Aranız da en yailınız benim heralde temmuzda 31 oldumCanım sen de aşılama yaptırmış mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?