Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

C
Kızlar netten sonuca baktım doktor daha gelmedi ve hiçbirşey anlamadım sizce bu değer ne anlama geliyor hamile değil miyim:-( bthcg serum 1,67 resmini atamadin ne olur cvp verin vana
Canım 5 in üstünde olunca gebelik oluşmuş oluyo diye biliyorum ama erken diye boyle olur mu bilmiyorum

Kızlar netten sonuca baktım doktor daha gelmedi ve hiçbirşey anlamadım sizce bu değer ne anlama geliyor hamile değil miyim:-( bthcg serum 1,67 resmini atamadin ne olur cvp verin vana
Canım bende testi sırf meraktan yaptım ilacın etkisi kaç güne devam ediyor bende diye en aZından olmazsa bir dahaki sefer o güne kadar ben yapmam vücuttan vücuda değişiyorda olabilir ilaç atılımı

Valla degerlendirdikte cok yatacak zamanim olmadı insallah tutar canım bu ayda mutlu oluruz

Yani yokmu şimdi:-( ama burdan bana 12.günü sonuç alırsın dediler
Canim bu degere gore gebelik yok gozukuyo ama Allahtan umit kesilmez iki uc gun sonra adetin gelmezse tekrarlarsin ben ilk asilama yaptirdigimda doktorum dollenme olduysa 12 gunde cikar demisti kanda sen yine yokmus gibi dusun uzulmemeye calis adetin gecikirse umut vardir benim iki asilamamdada gunumde geldi adetim bakalim seninki gelcek mi

Canım sabaha kadar yatmadın mı o yeter zaten,, inşallah tuttururuz ikinci aşılamaya gerek kalmaz canım yaa adet olursan bu ay kesin 2. Yaptırcan mı sen?
Eşim ona para verene kadar tup bebek mi yaptrsak diyo bilemedim.canım ya bi defa daha denesek mi diyorum aşılamayada daha önce daha farklı bakiyodm şimdi okadarda fark goremiyorum bilmiyorum valla sen napcaksin

Eşim ona para verene kadar tup bebek mi yaptrsak diyo bilemedim.canım ya bi defa daha denesek mi diyorum aşılamayada daha önce daha farklı bakiyodm şimdi okadarda fark goremiyorum bilmiyorum valla sen napcaksin
Canım fakültede ücret ödemiyorsun istersen bir kere de orada deneyebilirsiniz

Biz çok tüp bebek taraftarı değiliz canım ya en son çare öyle olur ama acele etmeyiz biz tüp bebek için,, 1-2 kere daha aşılama denerim galiba ama bu ay adet olursam belki 1 ay daha doğal yolla denerim belki ocakta 2.aşılamayı yaptırırım diyorum ama bakalım ya nasip canım

Kızlar sarzim bitti donemedim. şuan eve geldim. doktora fakültede asilama oldum bugün 12 . Günüm tahlilde gebelik varmı dedim. gebelik gorunuyor dedi ben 9 yıllık evliyim gerçekten mi dedim. Evet dedi. Değer dusuk ama dedim iki hafta sonra gel kimyasal gebelik varmı ona bakalım dedi. Şuan ben hamilemiyim inanamiyorum. Ama değer çok dusuk değilmi? Siz ne diyorsunuz. 2 hafta çok uzun bir süre değil mi? Perşembe geleyimmi gerek yok dedi napayım söyleyin? Adetimede az kaldı adetimimi bekliyim. Esime birşey desemmi demesemmi?

Canım sen de aşılama yaptırmış mıydın
Evet ilk aşılama mı geçen ay yaptırdım tutmadı.Bu ay kürlere ağırlık verdim.Yarın bat günüm bakalım ne olucak.Aranız da en yailınız benim heralde temmuzda 31 oldum ama çok takmıyorum.Seneye 32 en geç tüp bebeğe başlarım heralde olmazsa eyer.Bu işler nasip valla.Kendimi seviyorum.Dünya da her kadının çocuğu olucak diye bi kural yok.Hayırlısını istiyorum hayırsız olucaksa olmasada olur

Bu durumda hamilemiyim onu bile bilemiyorum. sizce ?gul1625 inşaallah dediğin gibidir cnm. Doktora beni çok mutlu ettiniz dedim gözlerim doldu aglayacaktim tuttum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…