Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Doktor hamilesin dediyse öyledir.Büyük ihtimal 14.günü 5 in üstüne çıkmış olur değerin.Rabbim tamamına erdirsin.İsteyen herkese nasip etsin.Tebrik ederim

Valla bilemedim canım bende buralardan görmüstüm 5 in ustunde olmali diye ama nekadar gunde 5 in ustunde olmali bilmiyorum bnce sen 2 gun bekle saglik ocaginda test yaptr tekrar degerin katlanması artmasi lazim ama doktor oyle dediyse vardr birsey

Bu durumda hamilemiyim onu bile bilemiyorum. sizce ?gul1625 inşaallah dediğin gibidir cnm. Doktora beni çok mutlu ettiniz dedim gözlerim doldu aglayacaktim tuttum kendimi.
Evet öylesin canım.Senin adına çok sevindim.Burda ilk gün sana ikinci aşılamada şans daha fazla demiştim.Allah söyletmiş desene

Bende mi acaba ocagi beklesem cok karisigim canim regli.zamani gelsin bakalım.ozamnki ruh halime gore karar veririm :)

Adetime 6 gün var ben en iyisi adetimimi bekliyim. Bu durumda eşime birşey demeden nasıl durucagim soylermisiniz bana?

İnşaallah kızlar biraz daha bekliyip eşime oylemi desem. Ama eşimle paylaşmadan nasıl durabilirim catlarim. Ama şuan çokta sevinemiyorum değer banada düşük geldi ama doktor hamilelik görünüyor diyince şok oldum çok şaşırdım biliyorsunuz 9 yıl oldu ce hiç olmadı

Canım fakültede ücret ödemiyorsun istersen bir kere de orada deneyebilirsiniz
Evet canım alışınca biyere çok degistoremiyorum doktora alıstim bakalım karışıgım.biraz regli zamanı geldiginde bi karar vericem artik nasıl gidiyor senin aşılama kacinda olmustn sen insallah guzel haberlerini aliriz senin

Canım değer 1.67 demi 167 felan değil

Ha
Haklısın canım ben önceden diyordum esime hic soylemiycem hastaneye ilk gidip kesenin bebegin ultrason goruntunu alip oyle surpriz yapcam derdim ama bu süreçe girince bunlarin hic onemi kalmıyor yetrki olsun diyor insan hemen söyliyeyim

Ben aşılama olalı 8 gün oldu çatlatma iğnesinin de 10. Günü ben evde idrar testi yapıyorum o da herAlde daha iğnenin etkisi hala pozitif çıkıyor eşim de yarın kan testi yaptıralım diyor çatlatma iğnesinin 11. Gününde ben de kararsız kaldım

Ben ya perşembe yada adetimi bekliycem cnm. iki hafta sonra çok uzun. İnşaallah hamileysem fakülteden devam edeceğim.

Hastanede beklerken bir kızla tanıştım. Epey muhabbet ettik. önce eşimle paylasicam dedim ama bu durumda ne diyecegimide bilemiyorum. İyce netlesmeden Desemmi demesemmi?

İlk eşimle paylaşmadan buraya yazdım şimdi çok yakın bir arkadaşım var onu ariyacagim inşaallah.

Okadar erken belli oluyor mu canım en erken aşılamanin bile 12.gunu diyorlar normalde cumaya kadar bekle bence o gün git

Kızlar şu erkenden test yapma huyundan bi vazgeçin yaa niye sabretmezsiniz anlamıyorum ki hepimiz istiyoruz hepimiz dayanamıyoruz artık olsun istiyoruz ama erken test yapınca sihirli değnek pozitif sonucu göstermiyo lütfen adet tarihine kadar herkes test işini unutsun...

Okadar erken belli oluyor mu canım en erken aşılamanin bile 12.gunu diyorlar normalde cumaya kadar bekle bence o gün git
Ya aslında ben Çarşamba gitmeyi düşünüyorum herAlde yine öyle yaparım pek bir umudum da Yok aslında ama yalandan da olsa o çift çiZgiyi görmek güZeldi

Bende mi acaba ocagi beklesem cok karisigim canim regli.zamani gelsin bakalım.ozamnki ruh halime gore karar veririm :)
Kafalarda deli sorular dur bakalım kuzum belkide gerek kalmayacak, ben ikinci aşılamaya geçmeden doğal yolla hamile kalanlarıda çok gördüm bu sitede

Canım bu benim tercihim sen beni azarlayarak konuşma hakkını nerden alıyorsun evet yaparım en aZından görmek istedim iğnenin etkisini zaten hamileyim diye ilan ettiğimi de hiç sanmıyorum bu lafını bana dediğini biliyorum benim mesajlarımı görmeZsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…