Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kafalarda deli sorular dur bakalım kuzum belkide gerek kalmayacak, ben ikinci aşılamaya geçmeden doğal yolla hamile kalanlarıda çok gördüm bu sitede
Umut kapısına bakiyoz canim ya rahim filmi cekildigim zaman okumustum baya etkisi oluyomus diye ama yine yok gorcez artik :)

Ayrıca adet tarihim benim geçeli bu ikinci gün

İnşaallah diyimde kraliçe hamile ne güzel kulağa çok hoş geliyor ya. İnşaallah kesin perşembe kendimde size hamileyim diyebilirim. Doktorun dediklerini aynen yazdım size. Hamilelik görünüyor diyince öyle şaşırdım ki anlatamam size

Fatma senin ikinci aşılamandı dimi
Evet canım ikinci aşılama ama iğne ile ilk bundan önce bir klomen ile negatif aşılamam vardı
canım inş öyledir çokta mutlu olurum sadece kendim hamile kalsam değil ben başka isteyenler de hamile kalınca mutlu oluyorum çünkü umut etmek nedir iyi bilirim ben ve kimsenin umudunu da kıracak hiç bir söylemde bulunmam

Bak güzelim öncelikle ben kimseyi azarlamadım ayrıca senin isminide vermedim artı burası benim topiğim beğenmiyosan başka topiklerde takıl bizim burda bi samimiyetimiz var kimse benim kötü niyetle yazdığımıda düşünmez ki sen atlamışsın ozaman uzarsın olur biter bye..

Canım ben bugün bir tane de predictor erken gebelik testi yaptım ama Sanki renk soluklaşmış geldi sence bugün iğneden sonra 10. Gün

Eklentiler

• IMG_0909.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 35
Senin topiğin diye tapuladın mı ister giderim ister gitmem sen ilk önce lafını bil konuş uzayacakmışım hadi ya senin benimle emir kipi ile konuşacak hiç bir samimiyetin olamaz burada kimseye emir kipi ile konuşan ben değilim sen de bana konuşamazsın evet bana dedin o lafları da işte ben direk korkmadan sana yazdım

Kızım bak artistlik yaparsan lafımı esirgemem sen kendini ne sanıyosun ya akşam akşam sinirlerimi bozdun istemiyorum seni bu topikte git bi sürü aşılamayla ilgili topik var oralarda takıl ben burda gerginlik istemiyorum bizim kendi grubumuz herkes çok tatlı sen geldin ortamı bozdun ayrıca sana küfretmişim gibi abartıyosun ve ve senden korkacak halim yok ben genelleme yaptım orda,, eger sana diyecek olsaydım alıntı yapar sana derdim,, biz burda hamile kalana sevinir adet olana üzülürüz benim burda tek derdim kimse üzülmesin diye erken test yapmasını istemem okadar

Asıl sen kendini ne sanıyorsun be esirgeme bakalım sanki gören de topiği kurdu diye hanım ağa oldu sanır hadi ya senden başka kimle sorun yaşamışım çok rahatsızsan sen gidersin sadece sende mi var o sinir sen anlamadın galiba Benimle emir kipi şeklinde konuşmandan dolayı sana yazdım çocuk değilim ben ve sen benle öyle konuşamazsın herAlde sana şimdiye kadar herkes he he demiş o yüzden Zoruna gitti

biz burda hamile kalana sevinir adet olana üzülürüz benim burda tek derdim kimse üzülmesin diye erken test yapmasını istemem okadar[/QUOTE] ilk yaZdığın yazı böyle değildi böyle yaZsan zaten kızmam ben kimseyle buraya tartışmaya gelmedim kaç yıllık üyeliğimde de tartışmadım ama sen yazdığını bir daha dönüp oku istersen sinirle mi yazmışsın yoksa yukarıdaki kopyaladığım samimiyetin ile mi ayrıca erken olduğunu ben de biliyorum ama canım yapmak istedi yaptım belki de. Tutmadı zaten aşılamanın tutma yüzdesini. Az olduğunu da biliyorum ama o çift çizgileri görmek istiyorum diye yazdım iğnenin etkisi k gün sürüyor diye merak ettiğim için yapıyorum diye açıklama mı yapmıştım

Son düzenleme:
Kızım hormonlar kafamı yaptı? Neyin kafasını yaşıyosun? Sürekli her lafı her cümleyi saptırmaktan başka bişey bilmiyomusun ,, eğer benim yazdığım şeyleri üzerine alınıp gocunacaksan çık topikten diyorum hayret bişey yaaa bak seni samimi bulmuyorum anladın mı oyüzden uzatma diğer arkadaşlara sor bakalım kim abartıyo ben mi sen mi,, bu kadar stres yapma herkesin derdi var sen özel değilsin git senin gazını sevdiklerin alsın ...

biz burda hamile kalana sevinir adet olana üzülürüz benim burda tek derdim kimse üzülmesin diye erken test yapmasını istemem okadar
ilk yaZdığın yazı böyle değildi böyle yaZsan zaten kızmam ben kimseyle buraya tartışmaya gelmedim kaç yıllık üyeliğimde de tartışmadım ama sen yazdığını bir daha dönüp oku istersen sinirle mi yazmışsın yoksa yukarıdaki kopyaladığım samimiyetin ile mi ayrıca erken olduğunu ben de biliyorum ama canım yapmak istedi yaptım belki de. Tutmadı zaten aşılamanın tutma yüzdesini. Az olduğunu da biliyorum ama o çift çizgileri görmek istiyorum diye yazdım iğnenin etkisi k gün sürüyor diye merak ettiğim için yapıyorum diye açıklama mı yapmıştım[/QUOTE]
,,,,,,,,,,Ben sana kendimi anlatamıyorum ki hayret bişeysin yaa mantıklı düşün bakalım ben erken test muhabbetinde hassas düşündüğüm için yazdım yoksa banane dimi yaa sen erken yap geç yap banane öyle değilmi,, bak burda bi çok insan aynı şeyleri yaşıyoruz tabiri caizse kader arkadaşıyız herkesle,, bende zamanında çok yaptım erken test ve beni güvendirdi sonra hayal kırıklığı üzülme seviyesi normale göre tavan yapıyo anladın mı ben resmen orda yaa yapmayın nolur dercesine yalvarıyorum resmen yoksa banane ayol herkes kendinden sorumludur ama biz burda aile gibi olduk herkes herkesi iyi anlıyo sen abarttın kabul et

,,,,,,,,,,Ben sana kendimi anlatamıyorum ki hayret bişeysin yaa mantıklı düşün bakalım ben erken test muhabbetinde hassas düşündüğüm için yazdım yoksa banane dimi yaa sen erken yap geç yap banane öyle değilmi,, bak burda bi çok insan aynı şeyleri yaşıyoruz tabiri caizse kader arkadaşıyız herkesle,, bende zamanında çok yaptım erken test ve beni güvendirdi sonra hayal kırıklığı üzülme seviyesi normale göre tavan yapıyo anladın mı ben resmen orda yaa yapmayın nolur dercesine yalvarıyorum resmen yoksa banane ayol herkes kendinden sorumludur ama biz burda aile gibi olduk herkes herkesi iyi anlıyo sen abarttın kabul et[/QUOTE]
Tamam neyse canım yanlış anlamış olabilirim biraz alınganım bu ara o an yaZdığın ters geldi bana öyle cevap verdim yoksa kimse ile tartışma gibi niyetim Yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…