Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Arkadaşlar dünya fani ölüm ani Birbirinizi yanlış anlamalar yüzünden kırmayın.Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz.Burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz.Böyle devam edelim inşallah bozmadan

Aslında sinirlerimiz laçka olmasının nedeni de uZun zamandır bebek özlemi herAlde bu ay da olmadı bu ay da olmadı gibi yani şahsi fikrim bu kendim için

Tamam neyse canım yanlış anlamış olabilirim biraz alınganım bu ara o an yaZdığın ters geldi bana öyle cevap verdim yoksa kimse ile tartışma gibi niyetim Yok benim de[/QUOTE]
Yanlış anladın tabi yapmayın diyorum yapmayın kızsam bile kötümü yaa ben aşılamanın 9.gününde adet oldum mesela ee okadar koymadı vallahi , ama test yapınca acaba varmı acaba geç döllenmemi acaba iğne etkisimi kafalar bi milyon oluyo,, benim şuan bat 10,, test yapıcam desem arkadaşlar bana sert bi dille sakın yapma dese ben alınıcam mı tabiki hayır çünkü haklılar!

Çok doğru diyorsun canım zaten ben kendi adıma konuşuyum kimse ile durduk yere tartışacak bir yapım yoktur ben arkadaşı yanlış anladım o da biraz yanlış anlattı belki iyi bişey demek istedi ama işte söylem farklı olunca bi an yanlış anlayabiliyorsun

Canım sana test yapma diye farzetki sert söyledim alınırmıydın çok merak ettim? Yoksa samimiyetime mi inanırdın?

Tamam neyse canım yanlış anlamış olabilirim biraz alınganım bu ara o an yaZdığın ters geldi bana öyle cevap verdim yoksa kimse ile tartışma gibi niyetim Yok benim de
Yanlış anladın tabi yapmayın diyorum yapmayın kızsam bile kötümü yaa ben aşılamanın 9.gününde adet oldum mesela ee okadar koymadı vallahi , ama test yapınca acaba varmı acaba geç döllenmemi acaba iğne etkisimi kafalar bi milyon oluyo,, benim şuan bat 10,, test yapıcam desem arkadaşlar bana sert bi dille sakın yapma dese ben alınıcam mı tabiki hayır çünkü haklılar![/QUOTE]
Ama benim Batım geçti 2 gün

Ama benim Batım geçti 2 gün[/QUOTE]
Kuzum cidden ben özellikle seni kastederek söylememiştim buna emin ol

Tabiki sizlerin hamile olduğunu duymak beni ne kadar mutlu edecek cnm benim.

Kuzum cidden ben özellikle seni kastederek söylememiştim buna emin ol
Tamam canım sende kusura bakma alınganlığıma denk geldi[/QUOTE]
Neyse artık olur öyle şeyler napalım geçti neyse boşver unutalım,, buarada ben bikaç gündür yoğundum tam takip edemedim senin şuan bat 2 gün geçti ve idrar testin silikmi ne durumdasın? Bi arkadaş var kan tahlili veren onu okudum yalan yanlış

Tamam canım sende kusura bakma alınganlığıma denk geldi
Neyse artık olur öyle şeyler napalım geçti neyse boşver unutalım,, buarada ben bikaç gündür yoğundum tam takip edemedim senin şuan bat 2 gün geçti ve idrar testin silikmi ne durumdasın? Bi arkadaş var kan tahlili veren onu okudum yalan yanlış[/QUOTE]
İki gün geçti Çatlatma iğnesinin 10 . Günü bugün bu da yaptığım test ama erken herAlde iğnenin etkisi geçmedi ne iğne ise artık

Eklentiler

• IMG_0909.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 27
İki gün geçti Çatlatma iğnesinin 10 . Günü bugün bu da yaptığım test ama erken herAlde iğnenin etkisi geçmedi ne iğne ise artık[/QUOTE]
Adet döngün mü çok kısa canım senin? Hani ortalama aşılamadan sonra 16.gün falan adet tarihi oluyoya

İki gün geçti Çatlatma iğnesinin 10 . Günü bugün bu da yaptığım test ama erken herAlde iğnenin etkisi geçmedi ne iğne ise artık
Adet döngün mü çok kısa canım senin? Hani ortalama aşılamadan sonra 16.gün falan adet tarihi oluyoya[/QUOTE]
Canım yooo normalde çok kısa değil 28 günde bir oluyorum ama benim yumurtam bu ay geç gelişmişti öyle dedi doktor

Kizlaaar bugün aşılamamı yaptırdım ama feci kasık ağrım var sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçti ? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ağrıyor çoook

Mrb bn gittim ve aşılama yapılma di gene hormon tahlili istediler alttan ultrason a giridm .bnde deki tahlilleri n hepsini istediler .ya kızlar biri birşey yazsın neden böyle ya

Kizlaaar bugün aşılamamı yaptırdım ama feci kasık ağrım var sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçti ? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ağrıyor çoook
Mrb Allah rızası için aşılama yi nerde yaptır diniz ya bana neden aşılama yapmıyor lar bildiğiniz gibi raporsz herşeyi kendi param la alaçam gene de yapmıyor lar her ay sallıyor lar beni bugün gittim gene bir sürü bnde olan tahlili leri istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…