- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.081
Aslında sinirlerimiz laçka olmasının nedeni de uZun zamandır bebek özlemi herAlde bu ay da olmadı bu ay da olmadı gibi yani şahsi fikrim bu kendim içinKızım hormonlar kafamı yaptı? Neyin kafasını yaşıyosun? Sürekli her lafı her cümleyi saptırmaktan başka bişey bilmiyomusun ,, eğer benim yazdığım şeyleri üzerine alınıp gocunacaksan çık topikten diyorum hayret bişey yaaa bak seni samimi bulmuyorum anladın mı oyüzden uzatma diğer arkadaşlara sor bakalım kim abartıyo ben mi sen mi,, bu kadar stres yapma herkesin derdi var sen özel değilsin git senin gazını sevdiklerin alsın ...
Tamam neyse canım yanlış anlamış olabilirim biraz alınganım bu ara o an yaZdığın ters geldi bana öyle cevap verdim yoksa kimse ile tartışma gibi niyetim Yok benim de[/QUOTE]
,,,,,,,,,,Ben sana kendimi anlatamıyorum ki hayret bişeysin yaa mantıklı düşün bakalım ben erken test muhabbetinde hassas düşündüğüm için yazdım yoksa banane dimi yaa sen erken yap geç yap banane öyle değilmi,, bak burda bi çok insan aynı şeyleri yaşıyoruz tabiri caizse kader arkadaşıyız herkesle,, bende zamanında çok yaptım erken test ve beni güvendirdi sonra hayal kırıklığı üzülme seviyesi normale göre tavan yapıyo anladın mı ben resmen orda yaa yapmayın nolur dercesine yalvarıyorum resmen yoksa banane ayol herkes kendinden sorumludur ama biz burda aile gibi olduk herkes herkesi iyi anlıyo sen abarttın kabul et
Çok doğru diyorsun canım zaten ben kendi adıma konuşuyum kimse ile durduk yere tartışacak bir yapım yoktur ben arkadaşı yanlış anladım o da biraz yanlış anlattı belki iyi bişey demek istedi ama işte söylem farklı olunca bi an yanlış anlayabiliyorsunArkadaşlar dünya fani ölüm aniBirbirinizi yanlış anlamalar yüzünden kırmayın.Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz.Burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz.Böyle devam edelim inşallah bozmadan
Canım sana test yapma diye farzetki sert söyledim alınırmıydın çok merak ettim? Yoksa samimiyetime mi inanırdın?Arkadaşlar dünya fani ölüm aniBirbirinizi yanlış anlamalar yüzünden kırmayın.Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz.Burda birbirimize destek olup moral vermeye çalışıyoruz.Böyle devam edelim inşallah bozmadan
Yanlış anladın tabi yapmayın diyorum yapmayın kızsam bile kötümü yaa ben aşılamanın 9.gününde adet oldum mesela ee okadar koymadı vallahi , ama test yapınca acaba varmı acaba geç döllenmemi acaba iğne etkisimi kafalar bi milyon oluyo,, benim şuan bat 10,, test yapıcam desem arkadaşlar bana sert bi dille sakın yapma dese ben alınıcam mı tabiki hayır çünkü haklılar![/QUOTE]Tamam neyse canım yanlış anlamış olabilirim biraz alınganım bu ara o an yaZdığın ters geldi bana öyle cevap verdim yoksa kimse ile tartışma gibi niyetim Yok benim de
Bende çok yoruldum iğneler ilaçlar yıllar geçti olmayınca olmuyo işte yaş geçiyo elde var sıfırAslında sinirlerimiz laçka olmasının nedeni de uZun zamandır bebek özlemi herAlde bu ay da olmadı bu ay da olmadı gibi yani şahsi fikrim bu kendim için
Ama benim Batım geçti 2 gün[/QUOTE]Yanlış anladın tabi yapmayın diyorum yapmayın kızsam bile kötümü yaa ben aşılamanın 9.gününde adet oldum mesela ee okadar koymadı vallahi , ama test yapınca acaba varmı acaba geç döllenmemi acaba iğne etkisimi kafalar bi milyon oluyo,, benim şuan bat 10,, test yapıcam desem arkadaşlar bana sert bi dille sakın yapma dese ben alınıcam mı tabiki hayır çünkü haklılar!
Aynen öyle benim bir de mesleğim zaten hep çocuklarla öğretmen olunca bazen öğretmenim sizin çocuğunuz var mı diye soruyorlar geçiştiriyorumBende çok yoruldum iğneler ilaçlar yıllar geçti olmayınca olmuyo işte yaş geçiyo elde var sıfır
Kuzum cidden ben özellikle seni kastederek söylememiştim buna emin ol[/QUOTE]Ama benim Batım geçti 2 gün
Canım ben bugün bir tane de predictor erken gebelik testi yaptım ama Sanki renk soluklaşmış geldi sence bugün iğneden sonra 10. Gün
Tabiki sizlerin hamile olduğunu duymak beni ne kadar mutlu edecek cnm benim.Evet canım ikinci aşılama ama iğne ile ilk bundan önce bir klomen ile negatif aşılamam vardı
canım inş öyledir çokta mutlu olurum sadece kendim hamile kalsam değil ben başka isteyenler de hamile kalınca mutlu oluyorum çünkü umut etmek nedir iyi bilirim ben ve kimsenin umudunu da kıracak hiç bir söylemde bulunmam
12. Gün vereyim diyorum ama bir yanımda boşa veriyorsun diyor yine olmadı diyeCanım ben pek anlamıyorum inşaallah kanda pozitifide görmek nasip olur kan tahlili ne zaman vericektin?
Tamam canım sende kusura bakma alınganlığıma denk geldi[/QUOTE]Kuzum cidden ben özellikle seni kastederek söylememiştim buna emin ol
Neyse artık olur öyle şeyler napalım geçti neyse boşver unutalım,, buarada ben bikaç gündür yoğundum tam takip edemedim senin şuan bat 2 gün geçti ve idrar testin silikmi ne durumdasın? Bi arkadaş var kan tahlili veren onu okudum yalan yanlış[/QUOTE]Tamam canım sende kusura bakma alınganlığıma denk geldi
İki gün geçti Çatlatma iğnesinin 10 . Günü bugün bu da yaptığım test ama erken herAlde iğnenin etkisi geçmedi ne iğne ise artık[/QUOTE]Neyse artık olur öyle şeyler napalım geçti neyse boşver unutalım,, buarada ben bikaç gündür yoğundum tam takip edemedim senin şuan bat 2 gün geçti ve idrar testin silikmi ne durumdasın? Bi arkadaş var kan tahlili veren onu okudum yalan yanlış
Adet döngün mü çok kısa canım senin? Hani ortalama aşılamadan sonra 16.gün falan adet tarihi oluyoya[/QUOTE]İki gün geçti Çatlatma iğnesinin 10 . Günü bugün bu da yaptığım test ama erken herAlde iğnenin etkisi geçmedi ne iğne ise artık
Mrb bn gittim ve aşılama yapılma di gene hormon tahlili istediler alttan ultrason a giridm .bnde deki tahlilleri n hepsini istediler .ya kızlar biri birşey yazsın neden böyle yaY yanliz72 biraz sakin ol lütfen, panik atağın tuttuğunda da nefes egzersizi yap tamam:) şimdi kimi 2 gün adet olur zaten oradaki 3. Gün hormonlarla ilgili mantık. Hani 14. Gün yumurtlama günü ama adet değiliZ gibi:) sen bugün dr a git durumu da anlat. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama olursa da en iyi dr bilir. Yol çizersiniz birlikte
Mrb Allah rızası için aşılama yi nerde yaptır diniz ya bana neden aşılama yapmıyor lar bildiğiniz gibi raporsz herşeyi kendi param la alaçam gene de yapmıyor lar her ay sallıyor lar beni bugün gittim gene bir sürü bnde olan tahlili leri istedilerKizlaaar bugün aşılamamı yaptırdım ama feci kasık ağrım var sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçti ? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ağrıyor çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?