Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ca
Canım merhaba hosgeldin buraya rahat ol biraz ben ilaclarimi bile almis oldugum halde bi hormonun yukselmesi yuzunden 1 ay erteledim bidahaki ay olmustum herseyde vardır bir hayır yapmak icin yapmamıslar icin rahat olsun bence böylesi daha iyi bidahaki ay yapılır aşılaman sen rahim filmi cekilmismiydin

Kizlaaar bugün aşılamamı yaptırdım ama feci kasık ağrım var sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçti ? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ağrıyor çoook
Hadi hayirli olsun canm valla benim nerdeyse hic agrim olmadı ilk 3 gün ama senin gibi agrılı gecirenlerde oldu kisiden kisiye degisiyor sanirim ama yarinda siddetli bukadar devm ederse bi telefonla ulasip sor

Kizlaaar bugün aşılamamı yaptırdım ama feci kasık ağrım var sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçti ? ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok ağrıyor çoook
Canım bende de çok olmuştu hatta kanama bile olmuştu ilk gün ama bir iki güne şiddeti geçiyor dinlen sen hayırlı olsun inş güZel sonuç alırsın

Evet var eşimin de sperm testi var ben anlamadım hiçbir şey bu işten hormon tahlili m de var .hemde iki tane .smear tetsu vardı eee şimdi neden beni direk aşılamaya almadılar .Siz nerde yaptır iyor sunuz üniversite hastahane sin sede mi

Canım eğer hormonlarınla ilgili sorun varsa ilk önce onu rayına sokmaya çalışırlar benimde prolaktin yüksekti yapmamıştı o inince yapılmıştı öyle olmayınca yapsa da tutma olasılığı şansı aZalıyor inş her şey gönlünce olur

Canım daha önceki hormon testlerinin bi önemi yok degerler bazen degisiyor ondan tekrarlamışlardr ben özel hastaneye gidiyorum

Canım ne yaptın ne dedi doktor?

Kizlar bende biraz once ignenin ilk dozunu vurdum bakalim bos bos deneyip duruyom valla bu 3. Ayim olcak hadi hayirlisi bakalim artik komik gelmeye basladi durum bana ya gulesim gelio halime.zaten ignemi eczaneden alana kadarda gobegim catladi raporumu yarin cikartcam evrak istediler yetistiremezdim aksam geldim doktora eczane Allahtan tanidikti oylesine verdi yarinda raporu halletcem

Kizlar sizin adet tarihine ben heralde asilamayi bile olmus olurum :) baya varmis ben aralik ayi ucumuzun yakin tarihler olur saniyodum

Hayırlısı olsun hakkında inş bu ay yüzün güler

Kızlar bu progesteron göğüs ağrısını çok mu faZla yapıyor ben göğüslerime dokunamıyorum sanki yara var gibi bir de sol göğsüme akşamdan beri bir sızı giriyor arada iğne batırması gibi

Kizlar sizin adet tarihine ben heralde asilamayi bile olmus olurum :) baya varmis ben aralik ayi ucumuzun yakin tarihler olur saniyodum
Canım bişey sorcam ard ardına 2 ay aralık vermeden iğneleri vurdurmak sakıncalı mı eğer değilse. Bu tutmazsa ben de yine vurunup 3. Aşılamayı deneyeceğim de bazısı sakıncalı diyor o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…