Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım doktorun ara vermedimi ya çok hızlısın :)

Progestanı mı diyosun canım bende canım hıç gogus agrisi olmadı sadece halsizlik ve uyku hali yaptı yoksa hormon icin mi diyosun

Kızlar yarın bat günüm yüzümü vücudumun her yerini sivilce bastı bu konuda bi fikri olan var mı

Merhabalar 26 kasimda asilamami oldum.. progestan kullaniyorum gogusumde igne batar gibi bir Agri var. Rabbim yuzumuzu guldursun Cok zahmetli bir surec

Merhabalar 26 kasimda asilamami oldum.. progestan kullaniyorum gogusumde igne batar gibi bir Agri var. Rabbim yuzumuzu guldursun Cok zahmetli bir surec
Canım ben de o iğne batması bugün başladı ve göğüslerim çok ağrıyor benim sanki yara var gibi dokunamıyorum bir de midem bulAnıyor bunları yapıyor mu acaba bu progesteron

Ewet kizlar ben baya hizli ciktim aranizda valla doktorum sakincali bi durumdan basetmio hatta bidaha bile deneyelim dio bundada olmazsa ama bilmiorum naparim bu arada progestani soranla tak olarak o etkiliomu gogus agrisini bilmiorum ama benim igneli oldugum asilamada acayip agrimisti igneler yapio sanci agri denildi gerci benim her adetimden once siser ama o ay cok erken sismis agrimisti

Mrb bu rapor için bütün şartlara uyuyorum ben sizce çıkar mi

Niye cikmasin canim sartlarin uyuyorsa sen bugun doktora gittiginde sana tam ne dedi sen onu bi anlatsanda bizde sana asamalari anlatsak sen sadece gittim tahlil istedi diosun o kadar sormadin mi asilama olacakmiyim yada sana hap igne verip su gun gel dedimi ne oldu doktorda

Asi Sağol kuzum

Canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin cnm.

8 aralık gösteriyo takvim ama bazen sapıtıyo biliyosun oyüzden kestiremiyorum tarihi :)

Pempepanter ve fatmasecret size yazıyorum bunu canlar
Dünya öyle bir meta degilki bir tartışmaya kavgaya degsin mesajlarınızı görünce çok şaşırdım ama cok şükür aranızdaki sorun düzelmiş buna çok sevindim canım ya. Yapmayın etmeyin böyle lutfen!
Pempepanter aslında çok doğru diyor erkenden test yapmak insanı çok yıpratıyor ben cumaya kadar bekleyemedim bugun yaşadıklarımı anlatamam size. Biliyorsunuz kan tahlili verdim sonuc1,67 çıktı doktora fakültede asilama oldum bugün 12. Günüm tahlili mi verip gebelik varmı diyince hamilelik görünüyor dedi. Doktora ama Perşembe net sonuç alırsın dediler dedim perşembe gelmeye gerek varmı diyince gerek yok iki hafta sonra gel dedi. akıl edipde diyemedim değer çok dusuk diye. Aslında ben değer dusuk olunca perşembe geleyimmi tekrar dedim ama gerek yok dedi. kimyasal gebelik olabilir mi ona bakılır dedi. 2 hafta sonra gel dedi.Şuan hamileyim diyemiyorum:-( cumaya kadar sabir etmem lazım. pempepanter erken yaptırmakla kendime ne kadar eziyet ettim eve bile gelmedim hep hastanede bekledim dusunun.yasadiklarima bakin suan oyle duygular icerisindeyim anlatamam. Biliyorsunuz ki ilk ozelde tüp bebek tedavisi oldum. İkinci tedavim fakültede tüp bebek sırası gelene kadar aşılama denildi ve bu benim ilk aşılamam kızlar dua edin degerim yükselsin .
Dokuz yıllık evliyim biliyorsunuz.

Canım benimde çok hassas çok ağrı var dokunamiyorum ve çok merak ediyorum yoksa adetmi olacağım:-(

Canım crinone jel vermişti de o da progesteron hormonu içeriyor ya yani sizde de böyle olmuş muysu

Gittim Dr aşılama yapmadı ya . Yine evrak istedi bnden hormon smear sperm ama hepsi bnde var neden istedi yine ya anlamadım ben
Yalvardim doktor a bn burda üniversite Hasta hanesine gidiyorum .ama raporsuz paralı yapacam diyorum yok paralı parasız hemen seni aşılama ya alamam dedi.miralim çok bozuk ağlamaktan harap oldum sabah 7 den akşam 5 e kadar ancak halletm ama sonuc olarak gene aşılama yapılmadı .allahran revami ya

Tşk ederim canım ama iğnenin etkisi sonradan mı etki ediyor ki iğneleri vurunalı 13 gün oldu

Ben aşılama olmak istiyorum dedim 1 yıldır klomen le tedavi gorüyor um dedim . doktor da bana aşılama raporu için evraklar i topla gel dedi.bnde dedim ki rapor suz asilama istiyorum parayla evraklar la ugrasamam dedim .dr.da bana git ultrason a gir kan tahlili ver esimde sperm tahlili versin sonuçları n çıktığında bana getir gel konuşalım dedi.Not istediği tüm tahliller bnde var neden bir daha istedi ki zaman kaybı

Pempepanter bu topigin ilk hamilesi kraliçemi olacak?

gul öyle yazmış
bakalım kime nasip olacak bu

Allah herkese nasip etsin canlar. İlk bu topigi açan sensin oylemi. Peki Kralice hamile nereye eklenecek dermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…