- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.121
Canım doktorun ara vermedimi ya çok hızlısın :)Kizlar bende biraz once ignenin ilk dozunu vurdum bakalim bos bos deneyip duruyom valla bu 3. Ayim olcak hadi hayirlisi bakalim artik komik gelmeye basladi durum bana ya gulesim gelio halime.zaten ignemi eczaneden alana kadarda gobegim catladi raporumu yarin cikartcam evrak istediler yetistiremezdim aksam geldim doktora eczane Allahtan tanidikti oylesine verdi yarinda raporu halletcem
Aynen aşılamada beklemesi zor oluyo bu ay mesela çok rahat geçiyo canım benim :)Bakalım artık canım aşılama zamanı kötü gecmisti ya beklemek zaman gecmek bilmiyor ilk zamanları
Progestanı mı diyosun canım bende canım hıç gogus agrisi olmadı sadece halsizlik ve uyku hali yaptı yoksa hormon icin mi diyosunKızlar bu progesteron göğüs ağrısını çok mu faZla yapıyor ben göğüslerime dokunamıyorum sanki yara var gibi bir de sol göğsüme akşamdan beri bir sızı giriyor arada iğne batırması gibi
Canım crinone jel vermişti de o da progesteron hormonu içeriyor ya yani sizde de böyle olmuş muysuProgestanı mı diyosun canım bende canım hıç gogus agrisi olmadı sadece halsizlik ve uyku hali yaptı yoksa hormon icin mi diyosun
Canım ben de o iğne batması bugün başladı ve göğüslerim çok ağrıyor benim sanki yara var gibi dokunamıyorum bir de midem bulAnıyor bunları yapıyor mu acaba bu progesteronMerhabalar 26 kasimda asilamami oldum.. progestan kullaniyorum gogusumde igne batar gibi bir Agri var. Rabbim yuzumuzu guldursun Cok zahmetli bir surec
canım adet olacak gibi ağrın var mıKızlar yarın bat günüm yüzümü vücudumun her yerini sivilce bastı bu konuda bi fikri olan var mı
Mrb bu rapor için bütün şartlara uyuyorum ben sizce çıkar miKizlar bende biraz once ignenin ilk dozunu vurdum bakalim bos bos deneyip duruyom valla bu 3. Ayim olcak hadi hayirlisi bakalim artik komik gelmeye basladi durum bana ya gulesim gelio halime.zaten ignemi eczaneden alana kadarda gobegim catladi raporumu yarin cikartcam evrak istediler yetistiremezdim aksam geldim doktora eczane Allahtan tanidikti oylesine verdi yarinda raporu halletcem
Gittim Dr aşılama yapmadı ya . Yine evrak istedi bnden hormon smear sperm ama hepsi bnde var neden istedi yine ya anlamadım benCanım ne yaptın ne dedi doktor?
Asi Sağol kuzum
8 aralık gösteriyo takvim ama bazen sapıtıyo biliyosun oyüzden kestiremiyorum tarihi :)
Canım benimde çok hassas çok ağrı var dokunamiyorum ve çok merak ediyorum yoksa adetmi olacağım:-(Kızlar bu progesteron göğüs ağrısını çok mu faZla yapıyor ben göğüslerime dokunamıyorum sanki yara var gibi bir de sol göğsüme akşamdan beri bir sızı giriyor arada iğne batırması gibi
Canım crinone jel vermişti de o da progesteron hormonu içeriyor ya yani sizde de böyle olmuş muysu
Yalvardim doktor a bn burda üniversite Hasta hanesine gidiyorum .ama raporsuz paralı yapacam diyorum yok paralı parasız hemen seni aşılama ya alamam dedi.miralim çok bozuk ağlamaktan harap oldum sabah 7 den akşam 5 e kadar ancak halletm ama sonuc olarak gene aşılama yapılmadı .allahran revami yaGittim Dr aşılama yapmadı ya . Yine evrak istedi bnden hormon smear sperm ama hepsi bnde var neden istedi yine ya anlamadım ben
Tşk ederim canım ama iğnenin etkisi sonradan mı etki ediyor ki iğneleri vurunalı 13 gün olduEwet kizlar ben baya hizli ciktim aranizda valla doktorum sakincali bi durumdan basetmio hatta bidaha bile deneyelim dio bundada olmazsa ama bilmiorum naparim bu arada progestani soranla tak olarak o etkiliomu gogus agrisini bilmiorum ama benim igneli oldugum asilamada acayip agrimisti igneler yapio sanci agri denildi gerci benim her adetimden once siser ama o ay cok erken sismis agrimisti
Ben aşılama olmak istiyorum dedim 1 yıldır klomen le tedavi gorüyor um dedim . doktor da bana aşılama raporu için evraklar i topla gel dedi.bnde dedim ki rapor suz asilama istiyorum parayla evraklar la ugrasamam dedim .dr.da bana git ultrason a gir kan tahlili ver esimde sperm tahlili versin sonuçları n çıktığında bana getir gel konuşalım dedi.Not istediği tüm tahliller bnde var neden bir daha istedi ki zaman kaybıNiye cikmasin canim sartlarin uyuyorsa sen bugun doktora gittiginde sana tam ne dedi sen onu bi anlatsanda bizde sana asamalari anlatsak sen sadece gittim tahlil istedi diosun o kadar sormadin mi asilama olacakmiyim yada sana hap igne verip su gun gel dedimi ne oldu doktorda
Canım fakültede aşılama yaptıracaksan şartların uyuyorlar sa hemen çıkarıyorlar canını hiç sıkmaMrb bu rapor için bütün şartlara uyuyorum ben sizce çıkar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?