- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.141
Hangi gün yapılıyor bilmiyor yok kızlar her ay gidiyorum klomen dışında ilaç vermiyor lar o kadar yol gidiyor um git gel hep boş olecem yaCanim sen asilamayi adetin ucuncu gunu mu yapiliyor saniyosun acaba oyle bi ihtimal var mi
Çıkartma kitapları istemiyor um normal para ile yapmak istiyorum yapmadılar ya .birde bağırıyor çağırıyor lar .adam akıllı sorduğum bi soru ya cvp anlamıyorumCanım fakültede aşılama yaptıracaksan şartların uyuyorlar sa hemen çıkarıyorlar canını hiç sıkma
Jeli demi sen jel kullanmıştın hap değilMide bulantisida yapiyor
Evet oluyo ara ara.Valla korkuyorum kist falan oluşmamıştır inşallah.Bebiş beklerken nur topu gibi bi kistim olmaz inşallahCAnım
canım adet olacak gibi ağrın var mı
Ücreti ne kadar özele gittim param yetmedi oda bana git üniversite hast olavaahane sine orası daha ucuz 1.500 toplam ama özel Hasta Hane 2.500 i param yetmedi napim bn Allah askina yaCanım daha önceki hormon testlerinin bi önemi yok degerler bazen degisiyor ondan tekrarlamışlardr ben özel hastaneye gidiyorum
Canım bence bişey görmüştür doktor da o yüzden yapmamıştır bir de sperm tahlilini hep istiyorlar ki her ay yani biZde öyle ayrıca benden de yine her adet olduğumda hormonlara bakıyor benim aşılama olmam 2 ayı buldu canım ha o ha bu derken smear aldırmıştım bir daha aldır dedi aldırdım Amh testini bir daha istedi zaten sonuç gelmesi 10 günü buluyor o testinÇıkartma kitapları istemiyor um normal para ile yapmak istiyorum yapmadılar ya .birde bağırıyor çağırıyor lar .adam akıllı sorduğum bi soru ya cvp anlamıyorum
Sürekli gittiğin doktormuydu yoksa buna ilk kezmi gittin canım?Gittim Dr aşılama yapmadı ya . Yine evrak istedi bnden hormon smear sperm ama hepsi bnde var neden istedi yine ya anlamadım ben
İnş olmaz canım Allah korusun o kist var bende bir başkasında olsun istememEvet oluyo ara ara.Valla korkuyorum kist falan oluşmamıştır inşallah.Bebiş beklerken nur topu gibi bi kistim olmaz inşallah
Tşk ederim canım ama iğnenin etkisi sonradan mı etki ediyor ki iğneleri vurunalı 13 gün oldu
canim ben 1.67 ye hastanede calisan biri olarak doktorlarin gebesin dedigini duymadim ama 12. Gunde degerin az da olsa yukseldigini biliyorum soyle anlatiyim sana mesela bizim hastanede beta hcg olcen cihazin bi standardi var tamam mi gebe deilsen rutin olarak degeri hep 1.10 cikario ama gecenler ben baska hastanede olctudugumde sifir cikmisti belki o hastanenin de sifirdir doktor 1 in ustu olunca olabilir diye dusunmustur yada ne bileyim boyle bi tecrubesi olustur bu degerle gorup yukselen sendede o ihtimali dusunmustur ama bana sacma gelen iki hafta sonra gel demesi boyle bir deger icin bence iki gun sonra kesinlikle bakilmali belki doktor arada kaldigi icin zaten iki haftaya degilse adet olur o yuzden gelmesin gibi bi psikoloji dusunmustur ama umarim doktorun tecrubeleri dogru cikar dualarim seninleCanım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin cnm.
Pempepanter ve fatmasecret size yazıyorum bunu canlar
Dünya öyle bir meta degilki bir tartışmaya kavgaya degsin mesajlarınızı görünce çok şaşırdım ama cok şükür aranızdaki sorun düzelmiş buna çok sevindim canım ya. Yapmayın etmeyin böyle lutfen!
Pempepanter aslında çok doğru diyor erkenden test yapmak insanı çok yıpratıyor ben cumaya kadar bekleyemedim bugun yaşadıklarımı anlatamam size. Biliyorsunuz kan tahlili verdim sonuc1,67 çıktı doktora fakültede asilama oldum bugün 12. Günüm tahlili mi verip gebelik varmı diyince hamilelik görünüyor dedi. Doktora ama Perşembe net sonuç alırsın dediler dedim perşembe gelmeye gerek varmı diyince gerek yok iki hafta sonra gel dedi. akıl edipde diyemedim değer çok dusuk diye. Aslında ben değer dusuk olunca perşembe geleyimmi tekrar dedim ama gerek yok dedi. kimyasal gebelik olabilir mi ona bakılır dedi. 2 hafta sonra gel dedi.Şuan hamileyim diyemiyorum:-( cumaya kadar sabir etmem lazım. pempepanter erken yaptırmakla kendime ne kadar eziyet ettim eve bile gelmedim hep hastanede bekledim dusunun.yasadiklarima bakin suan oyle duygular icerisindeyim anlatamam. Biliyorsunuz ki ilk ozelde tüp bebek tedavisi oldum. İkinci tedavim fakültede tüp bebek sırası gelene kadar aşılama denildi ve bu benim ilk aşılamam kızlar dua edin degerim yükselsin .
Dokuz yıllık evliyim biliyorsunuz.
Canım benimde çok hassas çok ağrı var dokunamiyorum ve çok merak ediyorum yoksa adetmi olacağım:-(
Özel hastahane gidiyordum param cikisma di üniversite hastahane si daha uygun yapıyor du .ilk defa gittm evet çok kotu yimSürekli gittiğin doktormuydu yoksa buna ilk kezmi gittin canım?
Evet canım öyle düşünüyorum ama bakalım adette olabilirim benim fakültede ikinci canım ilki de oradaydı valla hayırlısı canım artık günler geçtikçe de umudum kalmadı midem bulanıyordu onu da progesteron yapabiliyormuş baksanaCnm sen asilamanin 12. Günü yapacsktin demi ka n tahlili?:) ayy çok merak ediyorum biliyormusunsenin fakültede ilk aşılamanmiydi bu? Çarşamba günumu yaptiracaksin yani? Birde cnm adetinin ikinci günümu bugun sanki oyle okudum. umarım bat gelmez ve Allahın izni ile hamileyim dersin inşaallah amin
vücudum kendini hamile sanıyor adeta. Baş dönmesi mide bulantısı ve uyku hali var bende. İlaçtan olduğunu düşünüyorum. Günde 3 tane AlıyorumCanım ben de o iğne batması bugün başladı ve göğüslerim çok ağrıyor benim sanki yara var gibi dokunamıyorum bir de midem bulAnıyor bunları yapıyor mu acaba bu progesteron
Canım bendeki çikolata kisti öğreneli 7 ay felan oldu çok fazla değil de bende ara kanama yapıyordu lekelenme tarZı öyle öğrendim ben 3 cm lik olduğunu ve kolay kolay geçmeyeceğini doktor da bana hamile kalmak senin için doğal ilaç gibi dediFatma sende kist uzun zamandır mı var.Kasık ağrısı falan yapıyo mu
Valla benimde ozelde igneler asilama testler muayne ucreti 1500 falan tuttu canimÜcreti ne kadar özele gittim param yetmedi oda bana git üniversite hast olavaahane sine orası daha ucuz 1.500 toplam ama özel Hasta Hane 2.500 i param yetmedi napim bn Allah askina ya
Benimki jel canım hap değil acaba jel demi böyle yaparvücudum kendini hamile sanıyor adeta. Baş dönmesi mide bulantısı ve uyku hali var bende. İlaçtan olduğunu düşünüyorum. Günde 3 tane Alıyorum
Evet canim bnde 4 tane alıyordum ilk gunler.ozellikle daha fazlaydı sonra biraz alıştımvücudum kendini hamile sanıyor adeta. Baş dönmesi mide bulantısı ve uyku hali var bende. İlaçtan olduğunu düşünüyorum. Günde 3 tane Alıyorum
Şimdi iyice koktum bu ay bendede lekelenme baya oldu.Doğal ilaç derken o nasıl oluyoCanım bendeki çikolata kisti öğreneli 7 ay felan oldu çok fazla değil de bende ara kanama yapıyordu lekelenme tarZı öyle öğrendim ben 3 cm lik olduğunu ve kolay kolay geçmeyeceğini doktor da bana hamile kalmak senin için doğal ilaç gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?